dpasinis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Έχετε το τραγούδι αυτό... ..το ψάχνω καιρό τώρα αλλά δεν... ..θα σας ήμουν υπόχρεος..
Sellers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αν ζητάς λινκ για το τραγούδι, απαγορεύεται σε αυτό το σάιτ. Είμαστε καθόλα νόμιμοι...
dpasinis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δεν βοηθάτε όσο θα ... έπρεπε... Ένα link θέλω να το κατεβάσω επί πληρωμή... ..έχω ψάξει site με επί πληρωμή download τραγουδιών αλλά δεν βρίσκω το συγκεκριμένο... .........νισάφι πια.
g-e-o Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 http://www.music-bazaar.com/main.php?page=album&id=20773 track 13
DJ_XLR8 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δεν βοηθάτε όσο θα ... έπρεπε... Ένα link θέλω να το κατεβάσω επί πληρωμή... ..έχω ψάξει site με επί πληρωμή download τραγουδιών αλλά δεν βρίσκω το συγκεκριμένο... .........νισάφι πια. Εάν ήθελες ξεκάθαρη απάντηση με link για να αγοράσεις το τραγούδι ας το έλεγες απ' το 1ο post. Δες τι έγραψες και θα καταλάβεις ότι δεν ήσουν σαφής στο τι θες. Είναι προσβλητικό να λες στα μέλη του forum ότι δε βοηθάνε όσο θα έπρεπε, δλδ τι έπρενε να κάνουμε και δε το κάναμε;
dpasinis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 http://www.music-bazaar.com/main.php?page=album&id=20773track 13 Σε ευχαριστώ πολύ... ... το έψαχνα καιρό, είμαι υπόχρεος... ---------- Προσθήκη στις 21:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:41 ---------- Εάν ήθελες ξεκάθαρη απάντηση με link για να αγοράσεις το τραγούδι ας το έλεγες απ' το 1ο post. Δες τι έγραψες και θα καταλάβεις ότι δεν ήσουν σαφής στο τι θες. Είναι προσβλητικό να λες στα μέλη του forum ότι δε βοηθάνε όσο θα έπρεπε, δλδ τι έπρενε να κάνουμε και δε το κάναμε; Κατ΄ αρχήν θα ήθελα να εκφράσω ένα ειλικρινέστατο ευχαριστώ στα μέλη του forum που είχαν την καλοσύνη να απαντήσουν στην ερώτησή μου... ...κάποιοι απάντησαν με ευρηματικό-πετυχημένο χιούμορ...(sellers) ...κάποιοι με εμφανές το έντονο συναίσθημα- αγάπη για το νησί τους...(4saken) ...κάποιοι πιο "ψαγμένοι" ίσως (g-e-o), κάνοντας τον κόπο να ασχοληθεί βαθύτερα, μου έδωσε το link, επιλύοντας τον προβληματισμό μου... .. έχω την εντύπωση ότι όλα εξελίχθησαν σε ένα απόλυτα κόσμιο, πολιτισμένο και αξιοπρεπές νήμα.. .. ο γραπτός λόγος κύριε DJ_XLR8 συχνά παρεξηγείται εάν υπάρχει αρνητική διάθεση ή απροθυμία να μπούμε στον κόπο να επεξηγήσουμε τα σημεία στίξης ή τα smilies... ... Θα συμφωνήσω ότι ίσως ήμουν ασαφής στο 1ο post, αλλά λυπάμαι ειλικρινά για το συμπέρασμα που βγάλατε ότι προσπάθησα δια της "πλαγίου οδού" να "αποσπάσω" από κάποιο μέλος του forum ένα τραγούδι νόμιμης αξίας 0,16 ευρώ.... Ήμαρτον κύριε....
Mika Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 ακομα και με το smiley το "δεν βοηθατε οσο θα επρεπε" μου φαινεται αγενες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.