vaggozer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα σε ολους.θα ηθελα την βοηθεια σας.ειμαι καινουργιος κατοχος ενος μακ μινι.πολυ ωραια τα μακ.γρηγορα ευχρηστα.το μονο προβλημα που δεν μπορω να λυσω ειναι το εξης.στα windows ειχα ενα προγραmμα που λεγόταν I.D.M.(internet download manager)εχω λογαριασμο rapidshare και αυτο βοηθαει παρα πολυ γιατι οταν θελω να κατεβάσω κατι με πολλα λινκς τα επιλεγω ολα και τα κατεβαζω.στα μακ δεν εχω βρει κατι παρομοιο και τα κατεβαζω ενα ενα.μπορει καποιος να με βοηθησει?ευχαριστω εκ των προτερων. φιλικα, βαγγελης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 JDownloader Speed Download Leech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχω ιδέα από mac αλλά μέχρι να σου απαντήσει κάποιος του χώρου, δες το jDownloader αν θες, που έχει έκδοση για Mac και κάνει αυτό που ζητάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny21a Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 +1 στο speed download και απο εμενα, οτι πρεπει για rapidshare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggozer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τις γρηγορες απαντησεις σας.θα τα δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Όπως έχω μάλλον ξαναγράψει, θεωρώ το JDownloader ως το καλύτερο. Πλεονεκτήματα: - Υποστηρίζει Rapidshare (καθώς και σχεδόν όλες τις αντίστοιχες υπηρεσίες). - Πριν αρχίσει το κατέβασμα ελέγχει αν τα αρχεία υπάρχουν στο server ή αν έχουν σβηστεί. - Μπορούμε να του ορίσουμε να αποσυμπιέζει αυτόματα τα RAR που κατεβάζουμε. - Υποστηρίζει κρυπτογραφημένα downloads (DLC κλπ). - Είναι δωρεάν. - Είναι γραμμένο σε Java και παίζει σε Linux, Windows & Mac. Μειονεκτήματα: - Είναι γραμμένο σε Java και δεν έχει το look & feel που έχουμε συνηθίσει σε Mac εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μετά απο 1-2 χρόνια χρήσης του speed download, κλείνω προς τον jDowloader για τους λόγους που αναφέρει ο georgeadams. Πιστεύω οτι αν ασχοληθείς μαζί του, δεν το αλλάζεις μετά. Η ευκολία της αυτόματης αποσυμπίεσης μαζί με αυτή του ελέγχου των links, μου έχει γλυτώσει ΠΟΛΥ χρόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μετά απο 1-2 χρόνια χρήσης του speed download, κλείνω προς τον jDowloader για τους λόγους που αναφέρει ο georgeadams. Πιστεύω οτι αν ασχοληθείς μαζί του, δεν το αλλάζεις μετά. Η ευκολία της αυτόματης αποσυμπίεσης μαζί με αυτή του ελέγχου των links, μου έχει γλυτώσει ΠΟΛΥ χρόνο! +1 αλλά ελπίζω κάποια μέρα να βγει κάτι που να κάνει τα παραπάνω αλλά να είναι ποιο mac friendly και να μην είναι σε java Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.