Προς το περιεχόμενο

αναζητηση εφαρμογης download manager

vaggozer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους.θα ηθελα την βοηθεια σας.ειμαι καινουργιος κατοχος ενος μακ μινι.πολυ ωραια τα μακ.γρηγορα ευχρηστα.το μονο προβλημα που δεν μπορω να λυσω ειναι το εξης.στα windows ειχα ενα προγραmμα που λεγόταν I.D.M.(internet download manager)εχω λογαριασμο rapidshare και αυτο βοηθαει παρα πολυ γιατι οταν θελω να κατεβάσω κατι με πολλα λινκς τα επιλεγω ολα και τα κατεβαζω.στα μακ δεν εχω βρει κατι παρομοιο και τα κατεβαζω ενα ενα.μπορει καποιος να με βοηθησει?ευχαριστω εκ των προτερων.

φιλικα,

βαγγελης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως έχω μάλλον ξαναγράψει, θεωρώ το JDownloader ως το καλύτερο.

Πλεονεκτήματα:

- Υποστηρίζει Rapidshare (καθώς και σχεδόν όλες τις αντίστοιχες υπηρεσίες).

- Πριν αρχίσει το κατέβασμα ελέγχει αν τα αρχεία υπάρχουν στο server ή αν έχουν σβηστεί.

- Μπορούμε να του ορίσουμε να αποσυμπιέζει αυτόματα τα RAR που κατεβάζουμε.

- Υποστηρίζει κρυπτογραφημένα downloads (DLC κλπ).

- Είναι δωρεάν.

- Είναι γραμμένο σε Java και παίζει σε Linux, Windows & Mac.

Μειονεκτήματα:

- Είναι γραμμένο σε Java και δεν έχει το look & feel που έχουμε συνηθίσει σε Mac εφαρμογές.

Μετά απο 1-2 χρόνια χρήσης του speed download, κλείνω προς τον jDowloader για τους λόγους που αναφέρει ο georgeadams. Πιστεύω οτι αν ασχοληθείς μαζί του, δεν το αλλάζεις μετά. Η ευκολία της αυτόματης αποσυμπίεσης μαζί με αυτή του ελέγχου των links, μου έχει γλυτώσει ΠΟΛΥ χρόνο!

Μετά απο 1-2 χρόνια χρήσης του speed download, κλείνω προς τον jDowloader για τους λόγους που αναφέρει ο georgeadams. Πιστεύω οτι αν ασχοληθείς μαζί του, δεν το αλλάζεις μετά. Η ευκολία της αυτόματης αποσυμπίεσης μαζί με αυτή του ελέγχου των links, μου έχει γλυτώσει ΠΟΛΥ χρόνο!

+1

αλλά ελπίζω κάποια μέρα να βγει κάτι που να κάνει τα παραπάνω αλλά να είναι ποιο mac friendly και να μην είναι σε java

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...