Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εκτός του ότι συμφωνώ 100% για το περιεχόμενο της ελληνικής TV, όσοι θέλουν

να βλέπουν αγώνες κλπ, "βολεύονται" και μέσω νετ... π.χ. justin tv και p2p tv

Τώρα μιλάς σοβαρά? Η ποιότητα είναι το πολύ υποφερτή και πολλές φορές δεν δουλεύουν τα link. Είναι λύση ανάγκης αλλά δε μπορεί να αποτελέσει αντικατάσταση της τηλεόρασης. Αν θες σου λέω και άλλο που έχει όλους τους αγώνες των ελληνικών ομάδων και λειτουργεί 100% πάντα, αλλά και εκεί η ποιότητα είναι ...μικρή!

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Όλη η αλήθεια σε άριστα ελληνικά, αλλα σε λάθος κοινό ;)

Σε ευχαριστώ αλλά νομίζω ότι θα διαφωνήσω ως προς το κοινό. Το insomnia είναι μια πάρα πολύ διευρυμένη κοινότητα με το τρομερό πλεονέκτημα της επαφής με εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγιας και ενημέρωσης μέσω internet έναντι των σερβιρόμενων τηλεοπτικών προγραμμάτων. Μην το υποτιμάς.

Ως προς τα ελληνικά μου δεν χρειάζεται να διαφωνήσω, διαφωνεί μόνη της η ορολογία μου (βλέπε τρασιές, οφτοπικισμός κτλ...) :Ρ

Επεξ/σία από Opix
Δημοσ.
Ενδιαφέρον ότι η ίδια η Digea αποκαλεί το set top box ως "αποκωδικοποιητή" (ποιός θυμάται την κουβέντα που είχαμε κάνει πριν λίγο καιρό για το σωστό όνομα του κουτιού?)

Αποκωδικοποιητης με την εννοια της αποκωδικοποιησης του mpeg 4 avc σηματος (οχι καποιου encryption τυπου nova). Μεταφραση απο το αγγλικο "decoder". Θα μπορουσαν βεβαια να χρησιμοποιησουν το πιο σωστο κατ εμε "δεκτης", αλλα μπορει να μπερδευονταν ο απλος κοσμος.

Παντως, αμα νομιζετε οτι εσεις εχετε καει απο το θεμα του mpeg 2 δεκτη, ενα θα σας πω: Οταν πηγα να αγορασω 22άρα tv, υπηρχε μια phlips χωρις mpeg 2 δεκτη και μια samsung με δεκτη. Αντι λοιπον να παρω την philips και να τελειωνω, πηγα και πηρα την samsung. Και ως γνωστον, ολες οι samsung εχουν το ενοχλητικο "DNIe" που καταστρεφει και το παραμικρο ιχνος λεπτομερειας και αληθοφανειας στην εικονα! Ενα μπλε υπερκορεσμενο οσο δεν παει αλλο (για πιο "ζωντανη" εικονα), τα σκουρα τμηματα ειχαν γινει τερμα μαυρο (για πιο "βαθυ" μαυρο εδω) και αλλα ωραια. Μεχρι να βρω το movie mode (= DNIe off) δεν μπορουσα να δω τιποτα χωρις να πονανε τα ματακια μου. Και ακομα και τωρα δεν ξερω αν δειχνει καλα. Χώρια η γωνια θεασης (αλλο προβλημα με τις samsung)

Ενω με την phlips (οι οποιες ειναι κανονικες hifi συσκευες κατα τη γνωμη μου, καμια σχεση με τα κοσνουμεράδικα σαβούρια της samsung) θα κοτσαρα εναν mpeg 4 δεκτη απο κατω και θα τελειωνε το θεμα :rolleyes:

Τελος παντων, τουλαχιστον τωρα εχω λογο να την δωσω και να παρω κατι καλο

Δημοσ.

Βάλτε ci card εάν βέβαια έχετε τηλεόραση με τέτοια υποδοχή.γλυτωνεις set top box και χώρο και καλώδια.με 55 ευρώ βέβαια.

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.
Βάλτε ci card εάν βέβαια έχετε τηλεόραση με τέτοια υποδοχή.γλυτωνεις set top box και χώρο και καλώδια.με 55 ευρώ βέβαια.

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Νομιζω υπαρχει υποδοχη για common interface καρτουλα, αλλα σε πιο πανω ποστ καποιος ειπε οτι η συγκεκριμενη καρτα αργει να αλλαξει τα καναλια. Και τον διπλασιο χρονο να κανει απο οσο κανουν οι συγχρονες τηλεορασεις να αλλαξει (και ειναι πολυς σε σχεση με ορισμενες παλιες), τοτε ειναι αχρηστη. Οποτε κοστος καρτας + κοστος αποκωδικοποιητη μετα.

Δημοσ.

Στην Ακράτα που ήμουν τις προάλλες σε φιλικό σπίτι,

σε τηλεόραση με ενσωματωμένο mpeg4 δέκτη (samsung αν θυμάμαι καλά),

τα κανάλια της digea είχαν καταπληκτική εικόνα (το περιεχόμενο βέβαια σκατά όπως πάντα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων :-):mad:).

Τα ψηφιακά της ΕΡΤ αντιθέτως, ήταν χειρότερα και από τα αναλογικά της.

Σίγουρα είναι θέμα λήψης , αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει και διαφορά ποιότητας πρωτοκόλλου dvbt, απλώς το αναφέρω..

Δημοσ.
ναι ας μέναμε σε mpeg2 για να αλλάζαμε πάλι σε μερικά χρόνια σε mpeg4 και μετά σε ότι ακολουθούσε...

δεν είμαστε σοβαροί μου φαίνεται...

το ΕΣΡ καλά θα κάνει να καθαρίσει την ελληνική τηλεόραση από τα σκουπίδια (γιατί μέχρι τώρα απλά ξύνεται με τσουγκράνα) και ας αφήσει το τεχνολογικό μέρος σε άλλους...

Οταν η ΕΕ πάει σe T2 σε 2-3 έτη κάποιοι υπεύθυνοι μιλάνε για Μpeg4 το 2015 για όλη την Ελλάδα :shifty:

Δημοσ.

Επειδη βλεπω οτι γινονται αντιπαραθεσεις πανω στο θεμα...ας πουμε λιγο ποια τα πραγματα με το ονομα τους...

Αφου κανενα καναλι δεν θα εχει υψηλη αναλυση η επιλογη του mpg4 ειναι σιγουρα εκ του πονηρου...Σκοπος ειναι να πουληθουν δεκτες αφου συμφωνα με τελευταια στοιχεια (Δεκεμβριου 2009) το ποσοστο δεκτων mpg4 σε τηλεορασεις ειναι πολυ μικρο.Αλλωστε τηλεορασεις με mpg4 σε "κοινα μοντελα¨ υπαρχει περιπου το τελευταιο 10 μηνο..Θα ηταν πολυ απλο καταρχην για ενα διαστημα 5 ετων να υπαρχει εκπομπη σε 2 πρωτυπα mpg2 και mpg4.

Σε καποια post ειδα οτι ποιος σας ειπε να παρετε mpg2..Καταρχην ειναι το πρωτυπο που κυκλοφορει τα τελευταια χρονια δεν το διαλεξα εγω αλλα οι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ τηλεορασεων.Επρεπε λοιπον η DIGEA να εχει και τα 2 πρωτυπα αφου ολοι μας ελεγαν οτι η τηλεοραση που περνεις ειναι ετοιμη για τα ψηφιακα...σε αυτην αλλωστε την πλατφορμα mpg2 εξεπεμπε και η ΕΡΤ.

Για να ξεκαθαρισω δεν ειμαι κατα του mpg4 απλα θα πρεπει καποιος να σεβαστει τους καταναλωτες που εχουν παρει τηλεοραση με δεκτη (πολυδιαφιμισμενο ) mpg2.

Και επισης ξαναλεω οτι η επιλογη δεν εγινε ουτε βαση της χωριτηκοτητας ουτε της ποιοτητας....αλλα λογω της κονομας..Και μεινετε συντονισμενοι γιατι θα δειτε απο γνωστη εκπομπη σε λιγο καιρο να γινετε λογος για αυτο...(σιγουρα πραγματα) Αλλωστε στην Ελλαδα ζουμε....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και μιας και μιλάμε για εμπόδια...

Οι απατεώνες, ανέβασαν τις τιμές...

Από 50 το πήγαν 80!

http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/3595202/Play-TV/Product.html

Και είπα να το πάρω όταν ήταν φθηνό, αλλά λέω άστο για αργότερα... Τη τρώω τώρα και τουμπεκιάζω...

Δημοσ.
για Μάρτιο δεν ήταν? ούτε για Μάιο δεν το κόβω...

Πριν ενάμιση μήνα περίπου είχαν ανακοινώσει ότι πάνε για Μάιο. Τώρα αν κρίνουμε από τα προβλήματα που έχει η Θεσσαλονίκη, δεν θα είναι καθόλου περίεργο να το τρενάρουν κι άλλο...

Δημοσ.
Και μιας και μιλάμε για εμπόδια...

Οι απατεώνες, ανέβασαν τις τιμές...

Από 50 το πήγαν 80!

http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/3595202/Play-TV/Product.html

Και είπα να το πάρω όταν ήταν φθηνό, αλλά λέω άστο για αργότερα... Τη τρώω τώρα και τουμπεκιάζω...

Νόμιζα ότι το play.com δεν στέλνει ηλεκτρονικά στην Ελλάδα. :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...