kurkosdr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 εδώ δεν ξέρουμε με σιγουριά ακόμα στην Αθήνα, για την Κρήτη θα ξέρουμε? 2012 το αργοτερο. Κλασσικα, μεχρι τον Οκτωμβριο του 2011 θα εχετε αναλογικο, και μετα σε ενα-δυο μηνες θα κλεισουν ολα τα αναλογικα και θα γινουν ψηφιακα εν μια νυκτι.
smoze Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 άλλο ένα έργο από το ελληνικό δημόσιο και το ελληνικό κράτος
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 άλλο ένα έργο από το ελληνικό δημόσιο και το ελληνικό κράτος Δεν είναι έργο του ελληνικού δημοσίου.
StavrosD Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Είμαι ο μοναδικός που δεν ενδιαφέρεται για την ψηφιακή τηλεόραση; Για την ακρίβεια δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για την τηλεόραση. Σημασία έχει πρώτα το περιεχόμενο και μετά το πόσο καλή εικόνα έχεις. Περιεχόμενο της προκοπής δεν υπάρχει. Αν σας έλεγαν να επιλέξετε να δείτε είτε το star trek (ή battlestar galactica) σε αναλογική τηλεόραση CRT με μονοφωνικό ήχο, είτε μια τούρκικη σαπουνόπερα σε QuadHD με 7.1 ψηφιακό ήχο, τι θα προτιμούσατε; Προσωπικά έχω κόψει την τηλεόραση πάνω από 10 χρόνια, από τότε που έβαλα ADSL.
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Κανείς δεν βλέπει και όλοι βλέπουν. Όλο και κάποια TV θα είναι ανοιχτή σπίτι μας. Είτε για να βλέπει κάποιος Θέμο, είτε για να παρέα σε κάποια μεσημεριανή εκπομπή, είτε για μπάλα. Η κόκα σε όλες τις περιπτώσεις χτυπάει στα κόκκινα...
kinq1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Εγώ εγκατέστησα τον αποκωδικοποιητή στην Αθήνα κι έβλεπα μόνο τα παπαροκανάλια της ερτ (πρίσμα, σινε+, σπορ+, ρικ). Μετά το πήγα στο χωριό μου και πιάνει ψηφιακά 7 κανάλια (μεγα, αντ1, σταρ, σκαι, τβμακεδονια, αλτερ, αλφα) αλλά δεν πιάνει ούτε ερτ1 2, 3, ούτε τα ψευτοκάναλα (πρίσματα, σπορ+, κλπ). Η κρατική tv δεν θα γίνει ψηφιακή ποτέ?
phanispal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Παπαροκάναλα τα πρίσματα και τα σπορ+, τα άλλα (αντ1, αλτερ κλπ.) τι είναι;
kurkosdr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Εγώ εγκατέστησα τον αποκωδικοποιητή στην Αθήνα κι έβλεπα μόνο τα παπαροκανάλια της ερτ (πρίσμα, σινε+, σπορ+, ρικ). Μετά το πήγα στο χωριό μου και πιάνει ψηφιακά 7 κανάλια (μεγα, αντ1, σταρ, σκαι, τβμακεδονια, αλτερ, αλφα) αλλά δεν πιάνει ούτε ερτ1 2, 3, ούτε τα ψευτοκάναλα (πρίσματα, σπορ+, κλπ). Η κρατική tv δεν θα γίνει ψηφιακή ποτέ? Η ΕΡΤ δεν εχει γινει ακομα πληρως ψηφιακη. Το λεω με την εννοια του οτι τα ΕΡΤ 1,2,3 ειναι ακομα αναλογικα. Τα ψηφιακα της ΕΡΤ (πρισμα+, σπορ+ κ.λ.π.) δεν εχουν καλυψη σε ολη την επικρατεια, οποτε λογικο να μην πιανεις τιποτα απο αυτα με ψηφιακο δεκτη σε ορισμενα χωρια. Επισης, σταματηστε να μας τα διογκωνετε σχετικα με το περιεχομενο των καναλιων. Εδω συζηταμε για μεταβαση απο αναλογικο σε ψηφιακο. Οτιδηποτε αλλο ειναι εκτος θεματος. Τελεια! Αμα θελετε να μιλησετε για το χαλια περιεχομενο των καναλιων, πηγαινετε στο μπλα-μπλα και δημιουργηστε ενα θεμα "Ποσο χαλια ειναι η ελληνικη tv" και ξεθυμανετε ελευθερα. Αλλα ξερετε οτι εκει δεν θα σας ακουσει κανεις, οποτε τα λετε εδω για να εισακουσθει η γκρινια. Λες και εμεις δεν βλεπουμε tv και δεν τα ξερουμε απο πρωτο χερι.
fdragon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 παιδια με καποιες περιοχεσ που δεν ειχαν καλη εικονα τωρα με την ψηφιακη θα εχουν η δεν θα βλεπουν τιποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα