Προς το περιεχόμενο

GAMING/PERFORMANCE PC μεχρι 1300 ευρω

nikos_se

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε μου zapermania να σου κανω μια ερωτηση?

ας υποθεσουμε οτι εσυ εχεις μια οθονη 19 ιντσων με μεγιστη αναλυση 1280χ1024 και εχεις σαν καρτα γραφικων ας πουμε την 8800gt στα 512mb και ας υποθεσουμε οτι εχεις κρυσταλλινη εικονα!

εγω απο την αλλη εχω μια οθονη 27 ιντσων με μεγιστη αναλυση και αυτην 1280χ1024!με την ιδια καρτα γραφικων οπως πιο πανω!θεωρεις οτι θα εχω διαφορετικη αποδοση στην εικονα?

και γενικοτερα εχουμε ακριβως το ιδιο συστημα!η μονη μας διαφορα ειναι στην οθονη!

Oκ,εχεις δικιο

Εγω ειχα καταλαβει λαθος

Απλα νομιζω πως για να παρεις μια τοσο καλη καρτα γραφικων πρεπει να εχεις κ τν αναλογη καλη οθονη στν οποια θα ευχαριστιεσαι να παιζεις.Δν νομιζω πως οι καρτες τουμπανα οπως ειπα κ πριν ειναι για να παιζουν σε μικρες ιντσες,ασχετα με τα φιλτρα τα οποια ανεφερε ενα παλικαρι παραπανω

Νικο_σε

καταλαβα αυτο που ειπες για τις κονσολες,μονο που δν μπορω να εκφρασω αποψη γτ δν εχω ιδεα απο κονσολες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε συ ξεκόλλα με τις ίντσες δεν παίζουν απολύτως κανέναν ρόλο.Η ανάλυση είναι αυτή που μετράει.Όσο μεγαλύτερη ανάλυση τόσο πιο πέφτει το βάρος στην κάρτα γραφικών,και αντίθετα όσο μικρότερη ανάλυση τόσο πιο πολύ πέφτει το βάρος στον επεξεργαστή.Για αυτό λέμε ότι δεν χρειάζονται κάρτες τούμπανα για μικρές αναλύσεις.

Δημοσ.
Ρε συ ξεκόλλα με τις ίντσες δεν παίζουν απολύτως κανέναν ρόλο.Η ανάλυση είναι αυτή που μετράει.Όσο μεγαλύτερη ανάλυση τόσο πιο πέφτει το βάρος στην κάρτα γραφικών,και αντίθετα όσο μικρότερη ανάλυση τόσο πιο πολύ πέφτει το βάρος στον επεξεργαστή.Για αυτό λέμε ότι δεν χρειάζονται κάρτες τούμπανα για μικρές αναλύσεις.

Ρε φιλε αφου το ειπα κ ενα ποστ παραπανω.Δν παιζουν ρολο οι ιντσες

ΤΕΛΟΣ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...