Προς το περιεχόμενο

GAMING/PERFORMANCE PC μεχρι 1300 ευρω

nikos_se

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλ. έχουν σημασία και οι ίντσες κι όχι μόνο η ανάλυση της οθόνης για τις επιδόσεις της κάρτας;
Φυσικα και ναι!!Η 5870 ειναι για αρκετα μεγαλες ιντσες,απο 27 και πανω..

Σημασία έχει μόνο η ανάλυση.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σημασία έχει μόνο η ανάλυση.

A,δλδ το ιδιο ειναι να παιζεις σε μια 22 full hd και το ιδιο σε μια 42 full hd.Την ιδια 'δυναμη' πρεπει να εχει μια καρτα για να παιζει ωραια σε μια 22 και την ιδια δυναμη σε μια 42!

Δημοσ.
A,δλδ το ιδιο ειναι να παιζεις σε μια 22 full hd και το ιδιο σε μια 42 full hd.Την ιδια 'δυναμη' πρεπει να εχει μια καρτα για να παιζει ωραια σε μια 22 και την ιδια δυναμη σε μια 42!

Ναι. :-) 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

και εγω ρε παιδια ειμαι 100% οτι σημασια εχει η αναλυση και οχι το μεγεθος της οθονης!!!!

μια ακομα ερωτηση:πιστευετε εχει σημασια να παρω τροφοδοτικο μεγαλυτερο απο 600w η οχι??

Δημοσ.

ολα ειναι θεμα αναλυσης οθονης!και οχι θεμα ιντσων!

---------- Προσθήκη στις 21:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:27 ----------

και εγω ρε παιδια ειμαι 100% οτι σημασια εχει η αναλυση και οχι το μεγεθος της οθονης!!!!

μια ακομα ερωτηση:πιστευετε εχει σημασια να παρω τροφοδοτικο μεγαλυτερο απο 600w η οχι??

ρε παρε οπως ειναι η συνθεση που σου εκανα στο δευτερο post!corsair 550watt σε υπερκαλυπτει

Δημοσ.
Ναι. :-) 10 χαρακτήρες.

Οχι:-D

Aν ειναι ετσι γτ εχουμε καρτες τουμπανα και αλλες πιο απλες;

Σιγουρα παιζει ρολο και το μεγεθος της οθονης

Δημοσ.

Α, είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν να ακούνε μόνο ναι;

Οκ, έχεις δίκιο, whatever.

Δημοσ.

καρτες τουμπανα θελεις σε υψηλες αναλυσεις ειτε η οθονη ειναι 23 ιντσες ειτε ειναι 40 ιντσες!καρτες απλες θελεις σε χαμηλοτερες αναλυσεις με οποιο και αν ειναι το μεγεθος της οθονης!αφου κανεις τον διαχωρισμο σε καρτες τουμπανα και καρτες απλες!

Δημοσ.

για να καταλαβεις οτι η αναλυση εχει μονο σημασια,σκεψου το xbox360 ἠ το ps3 ανεξαρτητα απο το μεγεθος της τηλεορασης παιζουν ακριβως το ιδιο!!!

Δημοσ.
για να καταλαβεις οτι η αναλυση εχει μονο σημασια,σκεψου το xbox360 ἠ το ps3 ανεξαρτητα απο το μεγεθος της τηλεορασης παιζουν ακριβως το ιδιο!!!

πρεπει να του πουμε ναι εχεις δικιο για να σταματησει! :-):-):-)

Δημοσ.

τι σχεση εχουν οι κονσολες με τα pc;

---------- Προσθήκη στις 21:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:39 ----------

καλα σταματαω

Δημοσ.

φιλε μου zapermania να σου κανω μια ερωτηση?

ας υποθεσουμε οτι εσυ εχεις μια οθονη 19 ιντσων με μεγιστη αναλυση 1280χ1024 και εχεις σαν καρτα γραφικων ας πουμε την 8800gt στα 512mb και ας υποθεσουμε οτι εχεις κρυσταλλινη εικονα!

εγω απο την αλλη εχω μια οθονη 27 ιντσων με μεγιστη αναλυση και αυτην 1280χ1024!με την ιδια καρτα γραφικων οπως πιο πανω!θεωρεις οτι θα εχω διαφορετικη αποδοση στην εικονα?

και γενικοτερα εχουμε ακριβως το ιδιο συστημα!η μονη μας διαφορα ειναι στην οθονη!

Δημοσ.

μονο η αναλυση παιζει ρολο

μετα βαζεις aa που εχει διαφορα σε καθε καρτα γραφικων τουμπανα

για να βαλεις σε ενα καινουργιο παιχνιδι 4x4 ssaa ουτε 2 5870 δεν σου κανουνε :P

Δημοσ.

τις κονσολες τις εδωσα για παραδειγμα οτι λειτουργουν σαν τις καρτες γραφικων(αφου και οι ιδιες εχουν καρτες γραφικων) που αναξαρτητα μεγεθους τηλεορασης λειτουργουν το ιδιο!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...