Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Poll

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Ας διορθωθεί τότε το αντίστοιχο θέμα στο section "συχνές ερωτήσεις" διότι εγώ έκανα την έρευνά μου πριν ρωτήσω, αλλά οι οδηγίες μάλλον παραπλανητικές είναι ;-)

Δημοσ.

Αυτό εδώ λες;

How do I create a new poll?

When you post a new thread, you may also have the option to create a poll.

...

Είναι generic text από τις οδηγίες του ίδιου του vBulletin, στο οποίο δεν έχει μπει χέρι όπως καταμαρτυρά το γεγονός ότι έχει μείνει αμετάφραστο. Ακόμη κι έτσι όμως, δεν είναι παραπλανητικό: "you may also have the option" σημαίνει «μπορεί ναι, μπορεί και όχι», αναλόγως της ελαστικότητας που έχει επιτρέψει ο εκάστοτε Administrator. Αν δεν το βλέπεις ως επιλογή, είσαι στο «όχι». :-)

Δημοσ.

μπορώ να κάνω μία ερώτηση επί αυτού;

γιατί δεν είναι απενεργοποιημένη η επιλογή; είναι θέμα λειτουργίας ή θέμα πόρων/server/κλπ;

Δεν θέλω να ενεργοποιηθεί ... σαν κατασκευή ιστοσελίδας με ενδιαφέρει...

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι θα συμβαίνει το ίδιο όπως και με άλλες δυνατότητες/ελευθερίες που προσφέρει το vBulletin αλλά δεν έχουν ενεργοποιηθεί (ή έχουν απενεργοποιηθεί ρητά αν από default ήταν ενεργές) από τον Hal9000: Η πιθανότητα κατάχρησης αυτών των δυνατοτήτων από τα μέλη.

Θέμα πόρων/server δεν τίθεται, ούτε από τη σκοπιά του web developing θεωρώ ότι παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον: Έτοιμες επιλογές είναι που προσφέρει το vBulletin στο Admin CP του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...