ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 elise Μετα απο αυτη τη λύση που προτεινες τι άλλο υπάρχει; Ομως ειδα πως εχουν λιγοτερη αποκριση στη συχνότητα...
elise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/Multimedia/Speakers/Klipsch-Promedia-Ultra-2-0-01199-SILVER.htm http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Peripherals/Speakers/Bose-Companion-Ii-2-0-1-040275.htm http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Recording/Monitor-Speakers/Behringer-Studio-Monitor-Ms-40-544-BEH-037.htm
xolloth Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Διαθέτω εως 100 ευρώ για ηχεία αρκεί να πάρω κατι ποιοτικο και να ακούω καλά ολες τις συχνότητες ειδικά τις ψηλές και οχι σαν ραδιοφωνο...Δυστυχως τα 5.1 που ειχα της creative ποτέ δε με ικανοποίησαν και ακομα και το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου απο τη renault παίζει πολύ καλύτερα έχω καημο να ακούω ποιοτικό ήχο.. αυτα ειπε ο φιλος μας στο ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ποστ. οποιος νομιζει / πιστευει / ισχυριζεται οτι τα logitech τα οποια ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ για να παιξεις ενα παιχνιδι και να ακους τον ηχο ενος βιντεο του youtube ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τα harman gardon για να ακουσεις ενα καλο FLAC/dts αρχειο και να ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ αυτο που ακουει (οσο μπορει σε τοσο χαμηλο budget χρηματων), τοτε δεν εχει ΙΔΕΑ απο ακουσματα και ακολουθαει απλα οτι αγοραζει η ΜΑΖΑ και οτι του πλασαρουν σαν πιο ευκολοχωνευτο. παρτε το χαμπαρι επιτελους και μην ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ με τα WATT και την υποτιθεμενη ΦΘΗΝΗ / ΦΤΩΧΗ απο ζωντανια ΗΧΟ των ΔΗΘΕΝ ΗΧΕΙΩΝ. φιλε μου το αποτελεσμα για καποιο προιον εαν ειναι καλο η κακο το βγαζει η μαζα που το δοκιμαζει κιολας. μην μας τρελλανεις και ολας!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Το τελευταιο μου γεμιζει το μάτι κάπως.. Ομως βγάζει καλυτερο ηχο ;
elise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 φιλε μου το αποτελεσμα για καποιο προιον εαν ειναι καλο η κακο το βγαζει η μαζα που το δοκιμαζει κιολας.μην μας τρελλανεις και ολας! η μαζα συνηθως ειναι ανίδεη και δεν την ψαχνει πολυ. απλα κοιταει να κανει την δουλεια της χανοντας την ουσια. ---------- Προσθήκη στις 21:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:25 ---------- Το τελευταιο μου γεμιζει το μάτι κάπως..Ομως βγάζει καλυτερο ηχο ; φυσικα , με την μονη διαφορα οτι ειναι flat ηχος αλλα καθαρος. του λειπει λιγη ζωντανια επειδη ειναι μονιτορ.... προσωπικα αυτα θα επερνα.
Tenshi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 η μαζα συνηθως ειναι ανίδεη και δεν την ψαχνει πολυ. απλα κοιταει να κανει την δουλεια της χανοντας την ουσια. Ναι...και μου έρχονται δύο πράγματα στο μυαλό αυτή τη στιγμή 8800GT Vw Golf
elise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ναι...και μου έρχονται δύο πράγματα στο μυαλό αυτή τη στιγμή 8800GT Vw Golf για την 8800 GT δεν εχω αποψη αλλα για το γκολφ μπορω να αναφερω οτι ειναι μακραν η καλυτερη αγορα αυτη τη στιγμη στην μικρομεσαια κατηγορια, ασχετως αν την πληρωνεις λιγο παραπανω σε σχεση με τα υπολοιπα. η mk6 γενια σχεδον τελειοποιήθηκε....
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδη για ζωντάνια τι πρέπει να κάνει κάποιος; Χρειάζεται ξεχωριστό ενισυχτή κτλ; Απο τη μια παντως λεω πως γινεται να ειναι τοσο μικρά τα ηχεία logitech creative κτλ... και στο σπιτι ενος φιλου DJ ειχε κλασικά ηχεία μεγάλα και ενισχυτή και μικτη κτλ κ εβγαινε τέλειος ήχος..
elise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 και στο σπιτι ενος φιλου DJ ειχε κλασικά ηχεία μεγάλα και ενισχυτή και μικτη κτλ κ εβγαινε τέλειος ήχος.. αρχιζεις και μπαινεις στο νοημα.
Tenshi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 η mk6 γενια σχεδον τελειοποιήθηκε.... Οι αριθμοί, στο service του Φιλιππαίου, άλλα μαρτυράνε άλλα βγαίνουμε off topic
tolis_01 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως για την ποιότητα του ήχου έχει δίκιο. Άλλο ποιοτικός ήχος (τα ηχεία που προτείνει ο elise), άλλο μπάσο που τρέμουν και οι τοίχοι του γείτονα (Z-2300). Και τα 2 έχουν τη χάρη τους
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502575&u=HARMAN-KARDON-SOUNDSTICKS-II Νομίζω πάντως οτι εδώ θα πάω τα εχει και 110 ευρω το e-shop προσφορα..
tmjuju Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 ΠάρηΓ, προσπάθησε να ακούσεις τα HK καθώς και αντίστοιχα του behringer. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι προτιμάς τον ήχο των behringer και αντίστοιχων μοντέλων mini-monitor.
Pacino Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά το ψάχνω κι εγώ για ηχεία τελευταία...και μου άρεσε η ιδέα των Behringer. Ασχολούμαι εντελώς ερασιτεχνικά με τη μουσική και θα ήθελα κάτι ποιοτικό αλλά προς το παρόν θέλω ηχεία και μετά θα ψαχτώ για κάρτες κλπ...χρειάζομαι και pc άλλωστε Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως τα κρίνετε σε σχέση με αυτά που είναι ίδια κατηγορία....γενικά δε ψήνομαι για περισσότερα λεφτά...κάπου εκεί είναι καλά...
tmjuju Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Η συμβουλή μου θα είναι να τα ακούσεις Εάν μένεις Αθήνα/Θεσσαλονίκη , είναι πολύ εύκολο να τα ακούσεις στο κέντρο. Και σε όλη την Ελλάδα, θα βρείτε αντίστοιχα ηχεία, αν όχι σε μαγαζιά με υπολογιστές, δοκιμάστε και σε μαγαζιά με μουσικά όργανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.