ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας παίδες... Επειδη δεν υπάρχει πολυς χωρος αλλα και για αλλους λογους σκεφτομαι να πάρω ηχεια 2.1 Πηρα σημερα μια καρτα ηχου εξωτερική για το λαπτοπ xfi. Ειναι κομπλε.. Διαθέτω εως 100 ευρώ για ηχεία αρκεί να πάρω κατι ποιοτικο και να ακούω καλά ολες τις συχνότητες ειδικά τις ψηλές και οχι σαν ραδιοφωνο... Δυστυχως τα 5.1 που ειχα της creative ποτέ δε με ικανοποίησαν και ακομα και το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου απο τη renault παίζει πολύ καλύτερα. Μηπως τελικά pc και καλος ηχος δεν πάνε μαζί; Μηπως θέλει ενισχυτή και ηχεία άλλα απο τα μεγάλα; Τεσπα ειμαι πολυ απογοητευμενος και το έχω καημο να ακούω ποιοτικό ήχο... Ειχα πάρει 5.1 τοτε με την ελπίδα και τελικά !@#!@$ Για αυτο θελω προτάσεις... απο την εμπειρια σας
moldovan20 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτά . Αλλά χωρίς woofer . Για 2.1 δες αυτά .
elise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502575&u=HARMAN-KARDON-SOUNDSTICKS-II
nick#18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 +1 στα Harman/Kardon... πολυ κρυσταλο ηχος σε σχεση με τα περισσοτερα 2.1 5.1 κτλ που κυκλοφορουν...
nick#18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αμα δεις το site τους δειχνει αρκετα σοβαρη με εμπειρια στο χωρο. Ας σου πει καπιος που ξερει καλητερα. Postαρω μονο και μονο για να σου πω πως ουτε logitech ουτε creative του 150ρικου δεν κανουν τιποτα μπροστα τους... αμα πας σε ενα καταστημα πλαισιο θα τα δεις, θα τα ακουσεις και θα τα συγκρινεις με αλλα πολυ πιο ακριβα ή με ιδια τιμη και θα καταλαβεις...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Σκεφτομαι για zx2300 Ελπιζω να ακουγονται καλα στις μεσαιες.. ---------- Προσθήκη στις 18:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:54 ---------- Θα παω να τα δω παντως
xolloth Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 τα z2300 τα εχω εγω ,εξαιρετικα. 2χ40 kαι 120 το subwoofer.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 200 watt δηλαδή ξεκουφαίνουν; Η κάρτα μου x-fi εξωτερική καλα θα παίζει με αυτά; Παντως η οπτική εξοδος που εχει ειναι για συνδεση με αλλα συστήματα;
elise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Σκεφτομαι για zx2300Ελπιζω να ακουγονται καλα στις μεσαιες.. ---------- Προσθήκη στις 18:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:54 ---------- Θα παω να τα δω παντως μεγαλυτερη βλακεια δεν μπορεις να κανεις....
Tenshi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 μεγαλυτερη βλακεια δεν μπορεις να κανεις.... Αποστομωτικά επιχειρήματα. Απο τα καλύτερα 2.1 σετ που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια.Αξιόλογα θα μπορούσες να τα χαρακτηρίσεις στην χειρότερη.
jimmy007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αποστομωτικά επιχειρήματα.Απο τα καλύτερα 2.1 σετ που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια.Αξιόλογα θα μπορούσες να τα χαρακτηρίσεις στην χειρότερη. Τα εχω και εγω τα z-2300 ειναι παρα πολυ καλα ηχεία!!! και με πεντακαθαρο ήχο!
xolloth Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 μεγαλυτερη βλακεια δεν μπορεις να κανεις.... μηπως θα μπορουσες να μας εξηγησεις το γιατι θα κανει βλακεια να παρει τα ομολογουμενως απο αναριθμητους χρηστες,καλυτερα ηχεια σε αυτην την τιμη;
elise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Διαθέτω εως 100 ευρώ για ηχεία αρκεί να πάρω κατι ποιοτικο και να ακούω καλά ολες τις συχνότητες ειδικά τις ψηλές και οχι σαν ραδιοφωνο... Δυστυχως τα 5.1 που ειχα της creative ποτέ δε με ικανοποίησαν και ακομα και το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου απο τη renault παίζει πολύ καλύτερα έχω καημο να ακούω ποιοτικό ήχο.. αυτα ειπε ο φιλος μας στο ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ποστ. οποιος νομιζει / πιστευει / ισχυριζεται οτι τα logitech τα οποια ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ για να παιξεις ενα παιχνιδι και να ακους τον ηχο ενος βιντεο του youtube ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τα harman gardon για να ακουσεις ενα καλο FLAC/dts αρχειο και να ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ αυτο που ακουει (οσο μπορει σε τοσο χαμηλο budget χρηματων), τοτε δεν εχει ΙΔΕΑ απο ακουσματα και ακολουθαει απλα οτι αγοραζει η ΜΑΖΑ και οτι του πλασαρουν σαν πιο ευκολοχωνευτο. παρτε το χαμπαρι επιτελους και μην ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ με τα WATT και την υποτιθεμενη ΦΘΗΝΗ / ΦΤΩΧΗ απο ζωντανια ΗΧΟ των ΔΗΘΕΝ ΗΧΕΙΩΝ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.