Προς το περιεχόμενο

82nd Annual Academy Awards

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Best Animated Feature Film of the Year--> Up

Best Achievement in Visual Effects--> Avatar

Best Achievement in Costume Design-->The Imaginarium of Doctor Parnassus

Best Writing, Screenplay Based on Material Previously Produced or Published-->District 9

Στα από πάνω παίζω και το σπίτι μου για πολύ σίγουρα κέρδη.Και στα από κάτω ποντάρω αρκετά.

Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Score-->Hans Zimmer

Best Achievement in Directing--> Cameron

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Best Performance by an Actor in a Leading Role

Nominees:

Jeff Bridges for Crazy Heart (2009)

George Clooney for Up in the Air (2009/I)

Colin Firth for A Single Man (2009)

Morgan Freeman for Invictus (2009)

Jeremy Renner for The Hurt Locker (2008)

Αν και δεν εχω δει τις παραπάνω ταινίες, πιστεύω λείπει ο Ben Foster απ το the Messenger. Δηλαδή πόσο καλύτερος μπορεί να ήταν ο Clooney, πάντα τον ίδιο χαρακτήρα παίζει...

Για οσκαρ μουσικής βλέπω τον Michael Giacchino για το Up και οχι Zimmer, αλλιώς τον Horner.

Για Best Motion Picture πρώτη φορά είναι υποψήφιες 10 ταινίες ή κάνω λάθος; Θυμόμουν 5 από αλλες χρονιές.

Δημοσ.

2,3 Γρήγορες παρατηρήσεις

Ένα θετικό ήταν η υποψηφιότητα του The Secret of Kells στην κατηγορία Animation και αξίζει να μαθευτεί παραπάνω αυτή η ταινία μιας και είναι καταπληκτική.

Γιατί τέτοιο άκυρο στο Mary and Max ??? το οποίο έχει πάρει διάφορα βραβεία (όχι ότι κάτι λέει αυτό σαν κριτήριο) αλλά ρε γαμώτο ήταν κλάσεις ανώτερο απο το The Princess and the frog.. Έλεος ότι βγάζει η Disney πρέπει να πέφτει τέτοια προώθηση;;;

Oh Wait!!! η Princess είναι Μαύρη!!!!!! κόστισε 105 million!!! ναι δεν κάνω πλάκα, οπότε πρέπει να το παίξουμε και εμείς προοδευτικοί. Φαντάζομαι άμα ο βάτραχος ήταν Άραβας θα είχαν το οσκαρ στο τσεπάκι ;)

Επίσης γιατί τέτοιο θάψιμο στο Moon ???

ούτε μια υποψηφιότητα στον Rockwell ??

είναι και άλλες κατηγορίες που έχω ενστάσεις όπως στις ξενόγλωσσες αλλά το να προσπαθείς να βγάλεις μια λογική για τα όσκαρ (υποψηφιότητες και βραβεία) ακούγεται λίγο ουτοπικό :P:p

Αυτό δεν είναι το thread για τα όσκαρ ή έκανα λάθος;;; :P:p

Δημοσ.

Κοίτα 2D είναι και το The secret of Kells και όπως είπα και πριν η ταινία είναι απίστευτα καλή και όμορφη οπτικά. Βασικά η ένσταση μου είναι ότι όλες οι ταινίες είναι πρωτότυπες στο θέμα τους και κλασικά η Disney το χαβά της, με πριγκίπισσες, βατράχια και τα σχετικά. Επιμένω ότι το Mary and Max έπρεπε τουλάχιστον μια υποψηφιότητα να την πάρει.

Επίσης είναι η πρώτη φορά που μετά από πολύ καιρό έχουμε μόνο μια computer-animated ταινία και εννοώ το UP (να το πάρω σαν οιωνό;;)). Παίζει ποικιλία δηλαδή φέτος, έχουμε 2D,stop-motion, Βασικά βοηθάει το ότι αυξήσανε τις υποψηφιότητες σε 5 απο 3.

Το D9 τσίμπησε τουλάχιστον 4 υποψηφιότητες, ήμουν σίγουρος ότι θα το έτρωγε το μαύρο σκοτάδι..:P:p

Δημοσ.

φανταζεσαι το Up να παρει οσκαρ καλυτερης ταινιας και να χασει το οσκαρ καλυτερου ανιμειτον; οχι οτι ειναι αδυνατον να συμβει με την Ακαδημια. :lol:

Δημοσ.

Όχι ότι είναι δύσκολο να συμβεί αλλά νομίζω μετά το κράξιμο με το Wall-e που φάγανε πέρσι, το Up το βάλανε για μάτια του κόσμου, για να τα μπαλώσουνε κάπως.

Δημοσ.

Εν το μεταξύ τι κλάσιμο έφαγε και το watchmen; Πέρα απ το τεχνικό/μουσικό κομμάτι, δεν είναι ούτε καν υποψήφιο στη κατηγορία "Best Writing, Screenplay Based on Material Previously Produced or Published" όταν είναι το (κατά τ άλλα πολύ καλό) district9...

• Super Moderators
Δημοσ.

Η γενική συζήτηση περί του θεσμού των βραβείων Oscar και περί παλαιοτέρων ταινιών που κέρδισαν ή δεν κέρδισαν βραβείο, μεταφέρθηκε σε νέο thread.

Παρακαλώ σημειώστε ότι στο παρόν thread θα πρέπει να δημοσιεύονται μόνο μηνύματα που έχουν άμεση σχέση με τις φετινές υποψηφιότητες και τα φετινά βραβεία Oscar.

Οποιοδήποτε offtopic μήνυμα εφ'εξής δεν θα μεταφέρεται στο άλλο thread - θα διαγράφεται!

Ευχαριστώ. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...