lizabrahami7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα παιδια.ηθελα να ρωτησω κατι για ενα usb2.0 που αγορασα.ειναι ενα usb2.0 σε χρωμα μωβ και πανω γραφει usb2.0 transflash/sd/mini sd/mmc/rs-mmc και απο κατω λεει genie card reader.το ερωτημα μου για ποιο πραγμα χρησιμοποιητε ατο το στικακι?που χρησιμευει δηλαδη?ρωταω γιατι το περασα για φλασακι που αποθηκευουμε πραματα και το αγορασα και το εβαλα στο netbook αλλα δεν ξερω τη ειναι αυτο.εσεις τα αγορια τα ξερετε καλυτερα γιαυτο πεστε μου βρε παιδια που το χρησιμοποιουμε αυτο?
vasman15 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 προφανως προκειται για ενα card reader (αναγνωστης καρτων μνημης) γιατι αυτα που γραφει ειναι τυποι καρτων μνημης.:o:oσημ.τα κοριτσια ξερουν πιο πολλα απο τα αγορια :o:o
lizabrahami7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 προφανως προκειται για ενα card reader (αναγνωστης καρτων μνημης) γιατι αυτα που γραφει ειναι τυποι καρτων μνημης.:o:oσημ.τα κοριτσια ξερουν πιο πολλα απο τα αγορια :o:oσευχαρηστω πολυ κοπελια.οντως απο τι φαινετε τα κοριτσια ξερουν πιο πολλα απο τα αγορια.μια ερωτηση...μη μου πεις οτι μπορω να βαλω και την καρτα μνημης του κινητου μου εκει πανω στο usb?αν κανει και αυτο τοτε θα τρελαθω.γιατι στην αρχη ειπα να το κανω αυτο,δηλαδη να βαλω την καρτα μνημης του κινητου μου αλλα λεω ασε μια τα κανω πατατα και κολλησει η καρτα και μετα δεν θα μπορω να την βγαλω.σε ευχαρηστω παρα παρα πολυ παντως για την αμεση απαντηση σου.αν μπορεις απαντησε μου και σε αυτο......σευχαρηστω
liopyr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αχ ναι καλέ κορίτσια, μπορείτε να βάλετε την κάρτα του κινητού πάνω και να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας στο facebook! Χουχου!
moldovan20 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αχ ναι καλέ κορίτσια, μπορείτε να βάλετε την κάρτα του κινητού πάνω και να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας στο facebook! Χουχου! Έγραψες ,χααχαχαχαχ
lizabrahami7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αχ ναι καλέ κορίτσια, μπορείτε να βάλετε την κάρτα του κινητού πάνω και να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας στο facebook! Χουχου! xaxaxxxaaxaxxaaxaxxxxxaxxaxxaxaxaxaxaxaaxaxaxa ωραιος!!!!!μονο που δεν ασχολουμε με facebook.....μεχρι και ο μητσοτακης ειναι εκει μεσα........απαππααπαπαπα μακρυα....
lizabrahami7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 a/s/l ? ???????? τι εναι αυτο?a/s/l?
vasman15 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 liopyr και οι υπολοιποι εξυπνακιδες,εχετε καποιο προβλημα με τα κοριτσια ή απλως βγαζετε το κομπλεξ που σας διακατεχει?λοιπον φιλεναδα κοιτα τι καρτα μνημης εχει το κινητο εννοω τι τυπο και μετα κοιτα αν αναφερεται στους τυπους που υποστηριζει ο reader ,αν θελεις πες μου λεπτομερειες για να σε βοηθησω,πχ την μαρκα του κινητου,αλλα απο οτι βλεπω στους τυπους που αναφερεις υπαρχουν οι πιο διαδεδομενοι τυποι αρα λογικα θα ειααι οκ....
tolis_01 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 ???????? τι εναι αυτο?a/s/l? Girls don't know how to google. It's official
liopyr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 liopyr και οι υπολοιποι εξυπνακιδες,εχετε καποιο προβλημα με τα κοριτσια ή απλως βγαζετε το κομπλεξ που σας διακατεχει? [..] -μμμμμ! ΑΓΟΡΙΑ ΙΠΠΟΤΕΣ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΥΡΕΣ ΚΟΤΕΣ!
lizabrahami7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 liopyr και οι υπολοιποι εξυπνακιδες,εχετε καποιο προβλημα με τα κοριτσια ή απλως βγαζετε το κομπλεξ που σας διακατεχει?λοιπον φιλεναδα κοιτα τι καρτα μνημης εχει το κινητο εννοω τι τυπο και μετα κοιτα αν αναφερεται στους τυπους που υποστηριζει ο reader ,αν θελεις πες μου λεπτομερειες για να σε βοηθησω,πχ την μαρκα του κινητου,αλλα απο οτι βλεπω στους τυπους που αναφερεις υπαρχουν οι πιο διαδεδομενοι τυποι αρα λογικα θα ειααι οκ.... μην ασχολησε φιλεναδα ,το παιζουν εξυπνακιδες γιατι απο τα 136 ατομα που ειδαν το post μου απαντησες μονο εσυ η' απλα βαριοντουσαν να απαντησουν.λοιπον τη δοκιμασα την καρτα μνημης και ολα ειναι οκ.σευχαρηστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου και την αμεση απαντηση σου. ---------- Προσθήκη στις 10:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:09 ---------- -μμμμμ! ΑΓΟΡΙΑ ΙΠΠΟΤΕΣ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΥΡΕΣ ΚΟΤΕΣ! ιπποτες??????????μη :X:X:X:X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.