Luxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Πως μπορω να παω Αθηνα - Θεσσαλονικη χωρις να συναντησω τιποτα απροοπτο με τους αγροτες; Ενα παιδι πηγε μεσω Ιωαννινων και εκανε περιπου 1000 χιλιομετρα!! Αξιζει; Βεβαια θα ξεκινησω στις 14 Φλεβαρη το πρωι για Θεσσαλονικη, μεχρι τοτε μπορει να εχουν σταματησει οι αγροτες. Θα ειναι και Κυριακη, δε ξερω αν παιζει κανενα ρολο.
insomniaK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 αεροπλάνο, δε θα τους συναντήσεις και είναι φθινότερο από 2000 χιλ., όπως μέσω Ιωαννίνων.
Luxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δε με βολευει το αεροπλανο. Εχω αδεια για 17 ημερες, και το αμαξι μου ειναι απαραιτητο. Σε 2 μηνες που θα παω κομοτηνη για 5 ημερες, θα παρω αεροπλανο, τοτε δε αξιζει το αμαξι.
@sterios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ έκανα το αντίστροφο το Σάββατο βράδυ (Θεσ/νίκη - Αθήνα). Καταρχήν προτείνω να ξεκινήσεις απόγευμα γιατί από πρωί μέχρι μεσημέρι κλείνουν τους δρόμους συνήθως. Μπλόκα θα συναντήσεις στο Κάστρο Βοιωτίας στο 100 χλμ. όπου θα κάνεις μια παράκαμψη περίπου 45 λεπτά καθυστέρηση. Στη συνέχεια και μέχρι Λαμία θα κάνεις άλλες δυο τρεις παρακάμψεις το πολύ 3 λεπτά η κάθε μια. Μετά από την Λαμία είχε παντού δεξιά αριστερά του δρόμου αγρότες σε διάφορα σημεία αλλά είχαν τον δρόμο ανοιχτό (Υπολόγισε επίσης ότι τα Τέμπη είναι κλειστά και θα πας παραλιακά από Στόμιο όπου ο δρόμος είναι χάλια και τρως άλλα 45 λεπτά). Δηλαδή εγώ αντί να κάνω 6 ώρες που θα έκανα φυσιολογικά, έκανα 7 ώρες λόγω των αγροτών.
Luxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 7 ωρες καλα ειναι. Αλλοι λενε οτι κανανε 10 ωρες ομως.
Luxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ενας φιλος μου αυριο θα ταξιδεψει για Σερρες απο Αθηνα. Υπαρχει καποιο site που να λεει σε ποια σημεια υπαρχουν μπλοκα και τις ωρες περιπου ανοιγουν; Να ξεκινησει σημερα το βραδυ ή αυριο το πρωι καλυτερα;
alexnir Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ενας φιλος μου αυριο θα ταξιδεψει για Σερρες απο Αθηνα. Υπαρχει καποιο site που να λεει σε ποια σημεια υπαρχουν μπλοκα και τις ωρες περιπου ανοιγουν; Να ξεκινησει σημερα το βραδυ ή αυριο το πρωι καλυτερα; http://www.seleo.gr/sbj.aspx?sbj=7343 αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστα ενημερωμενο. σημερα λεει θα ανοιξανουνε πολλα μπλοκα (κατα τις 12:00) παντως. μπες στα ειδησεογραφικα να δεις λεπτομεριες.
AFANIS_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Πως μπορω να παω Αθηνα - Θεσσαλονικη χωρις να συναντησω τιποτα απροοπτο με τους αγροτες; Ενα παιδι πηγε μεσω Ιωαννινων και εκανε περιπου 1000 χιλιομετρα!! Αξιζει; Βεβαια θα ξεκινησω στις 14 Φλεβαρη το πρωι για Θεσσαλονικη, μεχρι τοτε μπορει να εχουν σταματησει οι αγροτες. Θα ειναι και Κυριακη, δε ξερω αν παιζει κανενα ρολο. εεε....14 Φλεβάρη....ημέρα των ερωτευμένων....ημέρα αγάπης....στο amore στο amore παμε???
Luxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Οχι το αμορε εδω θα ειναι. Παμε βολτουλα.
gfilippas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Άρχισε η αποχώρηση των αγροτών από τα περισσότερα μπλόκα της χώρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.