AMDAKIAS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Γεια και χαρά σε όλους . Ξέρω ότι έχουν ανοιχθεί αμέτρητα threads με την ίδια ερώτηση αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ο χρόνος έτσι ώστε να γίνει ανάγνωση και το ανάλογο search. Μετά από αρκετά χρόνια ήρθε ο καιρός να αποχωριστώ την "Χοντρούλα" μου , μια κλασσική CRT Τηλεόραση Thomson Scenium 32'' 100Hz και να προσανατολιστώ σε αγορά μιας καινούργιας 40΄΄ - 42'΄ TFT ή PLASMA. Αλλά ως αρχάριος στην υπάρχουσα τεχνολογία θα ήθελα τις πολύτιμες γνώσεις – προτάσεις σας. Σας παραθέτω λοιπόν τα εξής : 1) Απόσταση προβολής : περίπου 3 -3.5 μέτρα. 2) Ύπαρξη τζακιού σε απόσταση 50 - 70 cm από την επί-τοίχια θέση (μπορώ να την βάλω και λίγο ποιο μακριά αλλά δεν ξεπερνάει το 1μέτρο) 3) Χρήση : Ταινίες (όχι bluray) , Τηλεόραση , παιδικά video NOVA κλπ 4) Ύπαρξη DVD Player με HDMI 1080 εξόδο. 5) Budget : 800 € Περιμένω τις προτάσεις σας. Για το θέμα της φίρμας έχω καταλήξει ανάμεσα σε Samsung & LG.
TiMasLes Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Λίγες οι ίντσες για τόσο μεγάλη απόσταση. Για τις ίντσες και τα λεφτά που λες μια καλή επιλογή είναι η Samsung LE40B650. Μπορείς να την βρείς σήμερα που μιλάμε ακριβώς 800 ευρώ, είναι 40'' και είναι και media player (παίζει δηλαδή .mkv, .avi με ελληνικούς υπότιτλους .srt και άλλα πολλά τέτοια). Το μόνο που δεν παίζει είναι ήχος DTS που πρέπει να τον μετατρέψεις μάλλον σε AC3 με κάποιο πρόγραμμα (απλή διαδικασία).
empire21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αφού δε σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια τότε πήγαινε σε πλάσμα.Το απόλυτο value for money είναι η panasonic u10. Εδώ και καιρό η 42αρα πωλείται στα 550€ ενώ η 50αρα 900€.Για να δεις την εικόνα που δίνει η συγκεκριμένη πλάσμα σε αντίστοιχη lcd πρέπει να δώσεις τουλάχιστον τα διπλά λεφτά.
AMDAKIAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Είμαι ακόμη μπερδεμένος γιατί η αγορά μιας τέτοιας τηλεόρασης δεν είναι για 1-2 χρόνια. Κια γι αυτό προβληματίζομαι και το ψάχνω όσο μπορώ.
AMDAKIAS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Κάποια πρόταση και σε άλλες φίρμες έχουμε , άκουσα πολύ καλά λόγια και για τις Sharp ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 πράγματι είναι λίγες οι ίντσες για 3-3.5 μέτρα, πήγαινε για 46αρα τουλάχιστον... άκουσες πολύ καλά λόγια για τις Sharp γενικά ή για συγκεκριμένα μοντέλα?
AMDAKIAS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 πράγματι είναι λίγες οι ίντσες για 3-3.5 μέτρα, πήγαινε για 46αρα τουλάχιστον... άκουσες πολύ καλά λόγια για τις Sharp γενικά ή για συγκεκριμένα μοντέλα? Γενικά γιατί τα μοντέλα δεν τα έχω πολύ ψάξει........ Τι να πω για να πάρεις πλέον μια τηλεόραση πρέπει να κάνεις διδακτορικό ;-)
million_voices Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 πράγματι είναι λίγες οι ίντσες για 3-3.5 μέτρα, πήγαινε για 46αρα τουλάχιστον... άκουσες πολύ καλά λόγια για τις Sharp γενικά ή για συγκεκριμένα μοντέλα? ειπε οχι bluray και υποθετω οτι δεν γουσταρει να ειναι κολημενος στο τζαμι για να δει την εξτρα λεπτομερεια αν μπορεις να ζησεις με λιγη φροντιδα και προδερμ τοτε Panasonic p42u10e,υπαρχει και σε 50αρα σε εξισου καλη τιμη κατοχος της 42αρας και πολυ πολυ ευχαριστημενος,ποτε ξανα lcd http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52572
AMDAKIAS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ειπε οχι bluray και υποθετω οτι δεν γουσταρει να ειναι κολημενος στο τζαμι για να δει την εξτρα λεπτομερεια αν μπορεις να ζησεις με λιγη φροντιδα και προδερμ τοτε Panasonic p42u10e,υπαρχει και σε 50αρα σε εξισου καλη τιμη κατοχος της 42αρας και πολυ πολυ ευχαριστημενος,ποτε ξανα lcd http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52572 Ναι όντως δεν με ενδιαφέρει ούτε το blueray ούτε οι παιχνιδομηχανές , θα είναι μόνο για τηλεόραση άντε και καμμια ταινία, τίποτα περισσότερο!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 μπορεί να μην σε ενδιαφέρει τώρα αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον, επίσης μπορεί να πάρεις κάνα media player για να παίζεις .mkv...who knows...
empire21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ είμαι της άποψης ότι κάποια στιγμή θα αλλάξεις γνώμη και θα αρχίσεις να παρακολουθείς μόνο ταινίες υψηλής ανάλυσης.Η διαφορά με τα divx των 700mb είναι τεράστια. Στην panasonic u10 που προτείνω εγώ και ο million_voices τα bluray θα σου φαίνονται άψογα με την απεικόνιση μαύρου που έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.