Προς το περιεχόμενο

Κατι ελαφρυτερο απο το Teatimer;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και 2 χρονια το teatimer, αλλα αποφασισα να το αλλαξω. Θελω κατι το ιδιο αποδοτικο, αλλα ελαφρυτερο. Το teatimer.exe χρησιμοποιει κοντα στα 130mb ram. Και για οσους δε το ξερουν ειναι το system setting protector του Spybot.

Δημοσ.

Πρακτικά το teatimer δε χρειάζεται να τρέχει στη μνήμη. Φρόντιζε να κάνεις τακτικό Immunize με το spybot και απενεργοποίησε το teatimer. Χρόνια τώρα έχω μόνο antivirus (που έχει και προστασία απο malware), κάνω τακτικό Immunize αλλά ποτέ δεν έβαλα στη μνημη κάποιο πρόγραμμα antimalalware (spybot, malwarebytes, κλπ). Εννοείται πως παράλληλα προσέχεις τι τρέχεις.

---------- Προσθήκη στις 19:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:21 ----------

PC Tools Threatfire..

Πιο αποδοτικό,πιο ''έξυπνο'' και βεβαίως πιο ελαφρύ..

free@last κοίταξα λίγο το site αλλά δε με "ένθουσίασε". Ο τρόπος γραφής ήταν πολύ "μαρκετίστικος" και τέτοια προϊόντα έχω μάθει να τα αποφεύγω. Εσύ πως το διάλεξες, πόσο καιρό το έχεις και ποιες είναι οι εντυπώσεις σου;

Δημοσ.

Προσεχω παρα πολυ και εδω και πολλα χρονια δεν εχω παρει ιο. Απλα το εχω σαν ενα εχτρα. Λες να το βγαλω, ε;

Δημοσ.

free@last κοίταξα λίγο το site αλλά δε με "ένθουσίασε". Ο τρόπος γραφής ήταν πολύ "μαρκετίστικος" και τέτοια προϊόντα έχω μάθει να τα αποφεύγω. Εσύ πως το διάλεξες, πόσο καιρό το έχεις και ποιες είναι οι εντυπώσεις σου;

Έψαχνα πριν ενάμιση περίπου χρόνο για ένα behaviour blocker σαν έξτρα προστασία για pc φίλων μου,που ''φόραγαν'' δωρεάν αντιβιωτικά,ώσπου έπεσα στο Wilders Security Forums που το συνιστούσαν αρκετοί..Διάβασα αρκετά σχόλια,το εγκατέστησα κι εγώ για καμιά δεκαριά ημέρες σε 2 δικά μου pc και κατέληξα σε αυτό..

Αυτό που μου άρεσε ήταν η απλότητα του και το ότι είναι πολύ ελαφρύ σε αντίθεση με το Τea Timer..

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...