Προς το περιεχόμενο

Προβλημα μεγάλο με ηχεία - κάρτα ήχου

ΠάρηςΓ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας....

Αγόρασα την x-fi εξωτερική κάρτα ήχου...

Επειδη εχω λάπτοπ πήρα αυτή που ειναι και εξωτερική...

Παλαιότερα ειχα κατι 5.1 ηχεία creative inspire.

Απο την αρχή δεν ημουν καθολου ικανοποιημένος...Πηγαινα σε φιλους και πάντα ακουγονταν καλύτερα ο ήχος...Εμενα περιεργο μπάσο και οι υψηλες συχνότητες απουσίαζαν ολο στη μέση επεζε σαν βουλωμένο....

Τωρα δοκίμασα να βαλω πάνω τα 5.1 αλλά τζίφος....

Επεζαν αλλά το subwoofer τιποτα και απο ποιότητα ήχου σαν τρανζίστορακι.

Ειδα ρυθμίσεις και ηταν 5.1 δοκιμασα 2.1 κτλ τπτ το subwoofer.. και η ποιοτητα τα ιδια χάλια... Η φωνη στο τραγούδι ακουγοταν πολυ χαμηλα

Μηπως έχει προβλημα η κάρτα ήχου;;

Παντως με τα ακουστηκά παίζει καλά..

Δημοσ.

Επιδη το δικο μου συστημα βασιζεται πανω σε sub απο inspire p580 που ειναι 5,1 (οι δορυφοροι μου ειναι απο home cinema) για να παιξουν ολα πρεπει να εχεις συνδεμενα τουλαχιστον 2 καλωδια front και rear.... με σκετο front h με το input σκετο δεν δουλευει τιποτα απολυτος σωστα...

Δημοσ.

Ειχα συνδέσει μονο τα δυο μπροστά

Λες αυτο να φταίει;

---------- Προσθήκη στις 16:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:24 ----------

Αν ενοείς τα υπολοιπα όλα ειναι συνδεδεμένα απο κάρτα ηχου προς sub

Δοκιμασα και στον αλλο υπολιστή και γιόκ...

Θα δοκιμάσω με 5 ηχεια να δουμε..Αλλα παλαια θυμάμαι αν εβγαζες ολα τα ηχεια επεζε το sub μονο του τωρα ψοφιο

Δημοσ.

ισως, δοκιμασε το... η βαλε ενα front και ενα rear.... επισης ριξε ενα ματι μηπως η τρυπα ειναι προγραμματιζομενη...

εμενα καθε τρυπα θελει το καλωδιο της να δουλεψει... δε βαζεις sub ? δεν εχεις sub...

Δημοσ.

Κοιτα πως τα συνδέω ... Απο κάρτα ήχου συνδέω σιγουρα σωστα τα καλώδια (3) με το sub. Τα ελενξα και φαίνεται ενταξει το καλώδιο...

Δεν έχει πρόβλημα.

Μετα απο το sub συνδέω τα ηχεια τα 2 απο τα 5 και το sub δεν βαράει γκουπ γκουπ...

..Τωρα προγραματιζομενα δε ξερω τι εννοεις

Δημοσ.

σωστα τα εχεις βαλει...προγραμματιζομενα ενοω οτι οταν βαζεις κατι σε καπια τρυπα της καρτας να βγαινει παραθυρακι απο το control panel της και να σε ρωταει τι συνδεσες... Μηπως στο χειριστηριω των ηχειων εχεις χαμιλομενο το sub?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...