dop Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Το freegreece έκλεισε και πήρε μαζί του και ό,τι είχα γράψει Είμαι σε αναζήτηση καινούριου χώρου και ψάχνω και τους admins να δω τι μπορώ να περισώσω... Προτάσεις για hosting ευπρόσδεκτες
poscaman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Το freegreece έκλεισε και πήρε μαζί του και ό,τι είχα γράψει Είμαι σε αναζήτηση καινούριου χώρου και ψάχνω και τους admins να δω τι μπορώ να περισώσω... Προτάσεις για hosting ευπρόσδεκτες pm me... ελληνικά
MrNickolakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 firewalker τι είναι το system independent
poscaman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 firewalker τι είναι το system independent ανεξάρτητα σε ποιο λειτουργικό/πλατφόρμα είσαι. να μπορείς να γράψεις το πρόγραμμα μια φορά και να μπορεί να τρέξει σε Windows, MacOS, Linux κλπ...
bxenos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 @bxenos: θα διαφωνήσω με τον δάσκαλο, καθώς υπάρχει τουλάχιστον ένας που ξεκίνησε με BASIC και παρόλα αυτά έμαθε να προγραμματίζει σωστά. Συνεπώς, εφόσον υπάρχει τουλάχιστον ένα παράδειγμα η πρόταση δεν είναι αληθής Κατά τα άλλα, συμφωνώ με την λογική "μη μαθαίνετε basic είναι επιβλαβής" για πολλούς λόγους. και εγω έμαθα basic και βλέποντας τον απαράδεκτο τρόπο λειτουργίας/(απο)δόμησης της λογικής του προγραμματισμού όμως, δεν μπορώ παρά να αποθαρύνω τους νέους στο να ξεκινήσουν με λάθος τρόπο. Παρ'ολο που μου αρέσει η C/C++, δεν θα προτείνω ούτε αυτές, καθότι ενώ δομικά είναι άριστες (τουλάχιστο η C) είναι τροχοπέδη ώς αναφορά την υποστήριξη σε νέα περιβάλλοντα (θες περισσότερο χρόνο να αναπτύξεις σύγχρονη διαλογική εφαρμογή με C/C++, απ'οτι με π.χ. C#).
jstark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Για μια σχετικά απλή εφαρμογή, δεν νομίζω να έχει τόση διαφορά η ταχύτητα ανάπτυξης σε Qt/C++ vs C#/.NET. Δεν ξέρω όμως για Enterprise Applications.
ManosCPlusx2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ είμαι 15 και δουλεύω είδη σαν προγραμματιστής φίλε μου. μπορείς να αρχίσεις από εκεί που άρχισα και εγώ και έφτασα σε μία δύσκολη (VC++). Άρχισε από την VB6( Visual Basic 6) και προχώρησε στις άλλες visual basic.Μετά θα μάθεις πολλά διαβάζοντας βιβλία, όπως εγώ. Και να θεωρείς το εαυτό σου πετυχημένο (πολύ σημαντικό). :-D:-D Η δουλειά μου είναι πάνω σε C++ και Visual Basic. Ασχολούμαι περισσότερο με το Anti-virus (Security Centre* 370) και το λειτουργικό σύστημα βασισμένο πάνω σε Linux, (με όνομα Oracle) και διάφορα αλλά. Επικοινωνούμε μέσω Skype και ιδικών Foundation Servers. Και στους φίλους μου όταν το έμαθαν τους ακούστηκε "κάπως" αλλά δεν παύει να είναι αλήθεια. So far έχω βγάλει κάπου στα $200 και είμαι ευχαριστημένος αρκετά. Δουλειά στο σπίτι και στο PC. (* Βρετανικό)
drmetal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Η δουλειά μου είναι πάνω σε C++ και Visual Basic. Ασχολούμαι περισσότερο με το Anti-virus (Security Centre* 370) και το λειτουργικό σύστημα βασισμένο πάνω σε Linux, (με όνομα Oracle) και διάφορα αλλά. Επικοινωνούμε μέσω Skype και ιδικών Foundation Servers. Και στους φίλους μου όταν το έμαθαν τους ακούστηκε "κάπως" αλλά δεν παύει να είναι αλήθεια. So far έχω βγάλει κάπου στα $200 και είμαι ευχαριστημένος αρκετά. Δουλειά στο σπίτι και στο PC. (* Βρετανικό) Δεν μου λές, το & σε μιά παράμετρο σε συνάρτηση στη C++ τι ακριβώς κάνει ? πχ void myfoo(int& par) Εσύ που είσαι guru θα ξέρεις. Να μην το ψάχνω.
sarakinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Παλικαρά αν αυτά που λές είναι αλήθεια μπράβο σου..ας μην το συνεχίσουμε γιατί δεν πιστεύω να ενδιαφέρει πολύ τον φίλο μου,εγώ απλά ρώτησα γιατι μ'ακούστικε κάπως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.