giorgosc61 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, Sony KDl-W5500 40" Κωτσόβολος Γλυφάδα -> 750 ευρώ (1 κομματι, δεν ξέρω αν ισχύει και για όλα τα καταστήματα) Στην τιμή περιλαμβάνεται Total Support. http://www.sony.gr/product/t32-w-series/kdl-40w5500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Όσο σκέφτομαι ότι δεν έχουν περάσει μόλις 9 μήνες που την πήρα 1240 ευρώ... Κωλοαξίζει για Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ - Pc - Consoles - TV - Movies. Τι εννοείς 1 κομμάτι όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 1 per persοn μαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ταινιες απο τη usb παιζει? Παντως αν καταλαβα καλα προκειται για συγκεκριμενα κομματια που βγαζει καθε καταστημα αρα η προσφορα(μαλλον) παιζει μονο στο συγκεκριμενο. Το καταλαβαινεις γιατι στα κομματια της προσφορας δινουν δωρεαν το total support(στην περιοχη μου εβγαλαν κατι ac με την ιδια προσφορα).\ Οποτε μαλλον παιζει μονο στο συγκεκριμενο καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, Sony KDl-W5500 40" Κωτσόβολος Γλυφάδα -> 750 ευρώ (1 κομματι, δεν ξέρω αν ισχύει και για όλα τα καταστήματα) Στην τιμή περιλαμβάνεται Total Support. http://www.sony.gr/product/t32-w-series/kdl-40w5500 πλαισιο δυτ.Θεσσαλονικη 749 αλλα δεν γνωριζω για αποθεμα...εχει αρκετες που γραφει τελευταιο κομματι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xetasa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Τελευταίο κομμάτι προφανώς εννοεί το εκθεσιακό! με χιλιάδες ώρες πτήσης, ή ακόμα και γρατζουνιές! Εγώ πάντως ΔΕΝ θα το έπαιρνα (αν είναι έτσι). Προτιμώ κάτι σε σφραγισμένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Τελευταίο κομμάτι προφανώς εννοεί το εκθεσιακό! με χιλιάδες ώρες πτήσης, ή ακόμα και γρατζουνιές! Εγώ πάντως ΔΕΝ θα το έπαιρνα (αν είναι έτσι). Προτιμώ κάτι σε σφραγισμένο... προφανώς,αλλα ειπα δεν γνωριζω,δεν ειπα οτι ειναι....κατα τ αλλα συμφωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vakos2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Τελευταίο κομμάτι προφανώς εννοεί το εκθεσιακό! με χιλιάδες ώρες πτήσης, ή ακόμα και γρατζουνιές! Εγώ πάντως ΔΕΝ θα το έπαιρνα (αν είναι έτσι). Προτιμώ κάτι σε σφραγισμένο... εννοειται,δε το συζηταμε...εκτος κι αν μιλαμε για μιση τιμη κατω,ε τοτε θα... το σκεφτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zealavor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Τέτοια εποχή βγαίνουν τα κανούρια μοντέλα των εταιριών, οπότε λογικά τα παλιά θα βγουν σε καλές προσφορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 τα καινούρια μοντέλα έχουν βγει ήδη, προφανώς ο Κωτσόβολος θέλει να τις διώξει μιας και βγήκαν EOL όχι δεν παίζει ταινίες από την usb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.