Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop

palamiwths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...

ψαχνω να αγοράσω ενα λαπτοπ και θα ηθελα τα φωτα σας...

θα ηθελα να έχει ως βάση τα εξης χαρακτηριστικά:

1)Γυρω στα 800 ευρώ

2)Να εχει 15'' οθόνη,ευρεία 16:9

3)64 bit windows

4)HDMI θύρα

Δημοσ.

δε λεω καλό κομμάτι αλλά θα ήθελα λιγο καλύτερα χαρακτηριστικά όπως αυτο

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5740G-434G50Mn-LX-PMF02-117.htm

η όπως αυτο

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L505-10V-Plus-PSLS3E-01QHDDR500.htm

Δημοσ.

ναι δε λεω πιο αξιοπιστο το toshiba αλλα το acer έχει καλυτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών και 2 παραπάνω θύρες usb δεν αξίζει περισσότερο τα λεφτά του;

Δημοσ.

το acer εχει 1 χρονο εγγυηση, και η τεχνικη της υποστηριξη στην Ελλαδα ειναι για να μην ειναι...

αν δεν εχεις προβλημα με αυτα, παρτο ειναι πολυ καλο μηχανημα...

Δημοσ.
Αν είσαι απο Θεσσαλονίκη,έχει μια πολύ καλή προσφορά το MediaMarkt ένα Toshiba Qosmio F50-12J

Δεν είναι λίγο παλιό μοντέλο; Έψαχνα τον τελευταίο καιρό για λάπτοπ, και μου άρεσε πολύ η σειρά A500 της Toshiba. Όμως μου φαίνονται λίγο ακριβά (ακόμα). Η συγκεκριμένη προσφορά με έβαλε σε σκέψεις.

Δημοσ.

Πήγα και είδα από κοντά το συγκεκριμένο λάπτοπ (Toshiba Qosmio F50-12J). Από πλευράς χαρακτηριστικών είναι αναμφισβήτητα καλή προσφορά.

Όμως κάπου κόλλησα. Κάτι με χάλασε. Δε ξέρω ακριβώς τι. Ίσως η οθόνη. Έχω συνηθίσει ίσως το τελευταίο καιρό να βλέπω πιο πολύ widescreeen οθόνες. Με την 15.4 και σε συνδυασμό ότι είναι αρκετά "παχύ" φαίνεται λίγο χοντροκομμένο σε σύγκριση με τα πιο καινούρια και εκλεπτυσμένα στις 15.6 ή 16 ίντσες.

Επίσης δεν έχει αριθμητικό πληκτρολόγιο (όπως τα περισσότερα στις 15.4). Αυτό προφανώς δεν είναι και τόσο σημαντικό, αλλά κάπως με χαλάει.

Άλλα πράγματα που με ανησυχούν είναι το βάρος (~3,5 με μπαταρία κάπου διάβασα) του και η αυτονομία του (αλλού λένε 1,5 και αλλού 2,5 ώρες).

Δημοσ.

Επίσης δεν έχει αριθμητικό πληκτρολόγιο (όπως τα περισσότερα στις 15.4)

εισαι σιγουρος οτι τα περισσοτερα Laptop στις 15.4" εχουν ξεχωριστο αριθμητικο πληκτρολογιο??

εγω που ψαχνω τα 15.6" και ανω εχουν....

Δημοσ.
εισαι σιγουρος οτι τα περισσοτερα Laptop στις 15.4" εχουν ξεχωριστο αριθμητικο πληκτρολογιο??

εγω που ψαχνω τα 15.6" και ανω εχουν....

Αυτό ακριβώς εννοούσα, ότι τα περισσοτερα Laptop στις 15.4 δεν έχουν. Ίσως να μην είναι κατανοητό όπως το γράφω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...