Προς το περιεχόμενο

exchange 2007

magnaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες για χαρα ,

για ακομα μια φορα ζητω τα φωτα σας σε ενα θεμα που με απασχολει εδω και λιγο καιρο

Πιο συγκεκριμενα

Σε μια εταιρεια εχω εγκαταστησει small bussiness server 2008 με exchange 2007 sp1

Η συγκεκριμενη εταιρεια δουλευει παρα πολύ με public folders , και εδω ειναι που υπαρχει το εξης προβλημα

Οταν καποιο mail φτασει σε ενα απο τα public folder φαινεται μαυρισμενο ( κατασταση μη διαβασμενου).Οταν ο χρηστης Χ κανει κλικ κ διαβασει το εμαιλ αυτο φαινεται οτι εχει διαβαστει - Ως εδω ολα μια χαρα

Αν ο χρηστης Ψ πατησει και αυτος να διαβασει το μαιλ , τοτε για καποιο λογο το εμαιλ αυτο στον χρηστη Χ φαινεται οτι δεν εχει διαβαστει και παει λεγοντας

Εχω ψιλοαπομονωσει το προβλημα δημιουργωντας ενα καινουργιο public folder και κανοντας καποια τεστ το προβλημα ισχυει

Εχω επισης τσεκαρει το κουτακι στον exchange maintain per user-read and unread information for this folder (ηταν και παλια τσεκαρισμενο) αλλα και παλι χωρις αποτελεσμα.Καποιες υποψιες για το nod32 μηπως και δημιουργει αυτο το συγκεκριμενο προβλημα δεν μου βγηκαν...

Υπαρχει ενας η/υ ο οποιος αρχικα φαινοταν οτι ημιουργει το προβλημα , αλλα πουθενα δεν μπορεσα να βρω καποια συσχετιση αμεση...

Προς το παρων κανω διαφορα τεστ αλλα μεχρι τωρα τιποτα...

Τα φωτα σας παιδες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...