mariosCS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Λέω να παίξω λίγο με την καινούρια μου TASCAM US-144 Το θέμα είναι πως δεν θέλω να έχω τέρμα τα ηχεία για να ακούω καλά, και να ταλαιπωρούνται και οι γείτονες που μ' ακούνε να τσιρίζω Δοκίμασα με τα κανονικά μου in-ear ακουστικά, αλλά μετά από κανένα 10λεπτο κουράστηκαν και πόνεσαν τα αυτιά μου ! Αυτό που ψάχνω είναι σχετικά καλά ακουστικά (κανονικό jack προτιμώ αλλά και mini-Jack θα το αντέξω ) που να είναι ξεκούραστα. για τιμή ας πούμε κάπου στα .... εμ.... <40 ? :o
Hom3sick Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Πριν μερικούς μήνες τσίμπησα αυτά για home recording γύρω στα 50 euro απο e-shop και τα σπάνε ασχημα για τα λεφτά τους, αν και απ ότι βλέπω ανέβηκε λίγο η τιμή τους.
tmjuju Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 IMHO από τη δική μου μικρή εμπειρία, καλύτερα πήγαινε σε ημι-ανοιχτού τύπου. Για το tascam έχω ακούσει καλά λόγια. Αλλά εάν τα ακουστικά είναι το καλύτερο μέσο αναπαραγωγής/monitoring που θα διαθέτεις (λ.χ. δεν έχεις ένα καλύτερο στερεοφωνικό σύστημα) πιθανά αξίζει να διπλασιάσεις το Budget σου.
mariosCS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 IMHO από τη δική μου μικρή εμπειρία, καλύτερα πήγαινε σε ημι-ανοιχτού τύπου. Για το tascam έχω ακούσει καλά λόγια. Αλλά εάν τα ακουστικά είναι το καλύτερο μέσο αναπαραγωγής/monitoring που θα διαθέτεις (λ.χ. δεν έχεις ένα καλύτερο στερεοφωνικό σύστημα) πιθανά αξίζει να διπλασιάσεις το Budget σου. Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας ! Με πολύ λίγα πειράματα, καλο ήχο βγάζει η TASCAM. Καλύτερο σύστημα δεν έχω. Μόνο τα κλασσικά μέτρια ηχεία του PC. Απλά δεν ξέρω πόση διαφορά θα παίξει το 30ευρώ budget από το 60ευρώ. Δηλαδή όντως υπάρχει διαφορά που να δικαιολογεί τιμές; Τα ανοικτού τύπου νομίζω είναι πιο ξεκούραστα. Σωστά; κάποια πρόταση από άλλες προσωπικές εμπειρίες όπως του φίλου Hom3sick ?
thanocaster Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Θετική εντύπωση μου είχαν κάνει τα Sennheiser HD457 που πήρε ένας γνωστός μου πριν λίγο καιρό.
Nauseas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Πριν μερικούς μήνες τσίμπησα αυτά για home recording γύρω στα 50 euro απο e-shop και τα σπάνε ασχημα για τα λεφτά τους, αν και απ ότι βλέπω ανέβηκε λίγο η τιμή τους. Τα έχω καιγώ, αρκετά καλός ήχος αλλά είναι λίγο "φτηνιάρικα" τα πλαστικά. Στα πλην οι απώλειες λόγω μεγάλου καλωδίου-καλούμπας 2,5 μέτρα Νομίζω την δουλειά σου θα την κάνεις όμως..
mariosCS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Αυτά είναι κλειστού τύπου όμως... νομίζω ανοιχτού τύπου θα προτιμήσω.. Αυτά τα ξέρει κανείς? υποτίθεται είναι από τα "καλά" Grado SR60i http://goodcans.com/HeadphoneStore/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=83 Βγαίνει 57 ευρώ, κι έχω ένα φίλο Αμερική που μπορεί να μου τα στείλει...
mariosCS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 κάποια άλλη πρόταση για ανοικτού τύπου guys ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.