UNPAIKTABLE Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 tha to riksoume ki allo to epipedo tou insomnia? ti tha ginei?
findex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 asheto! na to ehete ypopsi sas oti i raks einai toyrkiki.!!!! karatsekarismeno
crAss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 xalate tin ora sas me tetoies anousies sizitiseis? Siggnomi alla ta idia xalia eiste kai oi dio gia ton aplo logo oti afisate auti ti sizitisi na travixei toso poli. crAss
Guerriero4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote findex:</font><hr> asheto! na to ehete ypopsi sas oti i raks einai toyrkiki.!!!! karatsekarismeno <hr /></blockquote> Diladi o Raks Petrakis A.E einai Raks Petrakturk Ahmed A.E??
Odious Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Ωραιος ρε!Ωραια του την ειπες του "φιλου"( )μας.Μου αρεσε παντως που λεει σε μια φαση οτι δεν τους εχουμε κερδισει καμια φορα.Μαλλον τα βιβλια αυτοι δεν τα διαβαζουνε αλλα τα τρωνε.(Ουφφ βαρεθηκα να μιλαω για αυτους τους μ@λ@κες ...). Σιγα μην ειναι η Raks Τουρκικη... Υ.Γ.1 Οχι δεν ειμαι ρατσιστης αυτοι ειναι Τουρκοι(φτουυ).(Εχει γινει κλισε-κοινοτυπη αυτη η ατακα) 2.Προβλεπεται κλειδωμα
yannis27gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Den katalaba to logo autou tou post... As boithisei kapoios
dim_b Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Η Raks είναι Τουρκική. Γιά να είμαι ειλικρινής, κι εγώ νόμιζα ότι ήταν Γερμανική και απλώς είχε εργοστάσιο στην Τουρκία, αλλά... www.raks.com.tr
Absolut_D Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote yannis27gr:</font><hr> Den katalaba to logo autou tou post... As boithisei kapoios <hr /></blockquote> Δεν εισαι ο μονος........... :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.