Προς το περιεχόμενο

Pepper spray

Don_Quixote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Επειδή τον τελευταίο μήνα είχαμε 2 περιστατικά επιθέσεων σε συγγενικά μου πρόσωπα (γυναίκες) απο αδίστακτους ληστές οπού αφού ξυλοκόπησαν την μια της αφαίρεσαν την τσάντα στην είσοδο της πολυκατοικίας της και την δεύτερη της εσπάσαν το τζάμι του συνοδηγού ενώ ήταν σταματημένη στο φανάρι με το αυτοκίνητο και της αφαίρεσαν την τσάντα της, είμαι σε αναζήτηση pepper spray. Γνωρίζω πως η κατοχή του είναι παράνομη στην Ελλάδα αλλά νομίζω πως η έννοια της "παρανομίας" αυτής είναι αμελητέα μπροστά στην ασφάλεια που μπορεί να παρέχει σε μια ανήμπορη γυναίκα απέναντι σ'αυτά τα κατακάθια, θα σας παρακαλούσα να μου πείτε που μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο μέσω internet είτε απο Ελλάδα είτε απο Ευρώπη. Αποκλείω την Αμερική καθώς δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί αν το βρούνε στο τελωνείο. Αν επίσης γνωρίζετε κανένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο παρακαλώ να το αναφέρετε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους. Επειδή τον τελευταίο μήνα είχαμε 2 περιστατικά επιθέσεων σε συγγενικά μου πρόσωπα (γυναίκες) απο αδίστακτους ληστές οπού αφού ξυλοκόπησαν την μια της αφαίρεσαν την τσάντα στην είσοδο της πολυκατοικίας της και την δεύτερη της εσπάσαν το τζάμι του συνοδηγού ενώ ήταν σταματημένη στο φανάρι με το αυτοκίνητο και της αφαίρεσαν την τσάντα της, είμαι σε αναζήτηση pepper spray. Γνωρίζω πως η κατοχή του είναι παράνομη στην Ελλάδα αλλά νομίζω πως η έννοια της "παρανομίας" αυτής είναι αμελητέα μπροστά στην ασφάλεια που μπορεί να παρέχει σε μια ανήμπορη γυναίκα απέναντι σ'αυτά τα κατακάθια, θα σας παρακαλούσα να μου πείτε που μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο μέσω internet είτε απο Ελλάδα είτε απο Ευρώπη. Αποκλείω την Αμερική καθώς δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί αν το βρούνε στο τελωνείο. Αν επίσης γνωρίζετε κανένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο παρακαλώ να το αναφέρετε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εδώ δες.

Δημοσ.

ενδιαφερομαι και εγω φιλε μιας και η μητερα μου παραλιγο να την πατησει απο κλεφτη με τον ιδιο τροπο....

ειμαι και ποδηλατης,πηγαινω στο σειχ σου και καθε φορα με πρικυκλωνουν σκυλια οποτε ειναι ακρως χρησιμο...

Αποσο ξερω ειναι παρανομο αλλα who cares..

Μια κοπελα το ειχε φερει απο την τσεχια και το ειχε κρυψει στο πατακι του αυτοκινητου της για να μη το βρουν στο τελωνειο....

Δημοσ.
Εδώ δες.

Σ'ευχαριστώ για το link αλλά έχω ήδη ψάξει στο google και το μόνο που μου έβγαζε ήταν κάποιες δημοπρασίες ληγμένες. Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω 4 spray (είναι πολλές οι γυναίκες της οικογένειας) ψάχνω κάποιο e-shop και όχι μεμονωμένους πωλητές αμφιβόλου αξιοπιστίας.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπως αντιλαμβάνεσαι και όπως γνωρίζεις, η κατοχή και η πώληση pepper spray είναι παράνομη.

Ως εκ τούτου, δεν επιτρέπεται η δημόσια ανταλλαγή link για πώληση αντικειμένων που αντίκεινται στην κείμενη νομοθεσία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...