Προς το περιεχόμενο

παραλαγη ενος σχολικου εγγραφου!

Cernic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας θα ηθελα να μου πειτε τον τροπο πως μπορω ενω παρω τους βαθμους μου απο το σχολειο να αλλαξω τον αρθμο τον απουσιων αλλα να μην φενετε δηλαδη να τα αντικαταστισο με αλλους ψηφιακους βαθμους!σας ευχαριστο προκαταβολικα!ισως αμα το βαλω στο scanner μετα ομως πως θα αλλαξω τους αριθμους? και μετα ξανα ι εκτυπωση θα φενετε σαν το γνισιο χαρτη?

Δημοσ.

χαχαχχα κλασσικες περιπτωσεις ...

1.φερνεις καποιον "δικο σου"σε μεγαλη ηλικια να παρει βαθμους.

2.κατεβαζεις απο τα γνωστα μερη το abby fine reader να υποστηριζει και ελληνικα.το scannarei και κανεις τις μετατροπες ανετα..

στο λυκειο στα χρονια μου ηταν α4 χαρτι...

Δημοσ.

ειμαι ενιλικος και σκοπευω να ασχολιθω με καποια τεχνη πηγαινω σε επαλ...το προβλημα μου ειναι οτι αμα δουν της απουσιες μου δεν θα μου παρει αμαξι ο πατερας μου ενω δεν πρωκειτε να μεινω απο απουσιες...ειμαι ενηλικος οποτε θα τους παρω μονος μου και πρεπει να τους μοστραρο για το αμαξι οι βαθμη ειναι καλη οι απουσιες ειναι καπως...αμα μπορειτε πειτε και κανενα αλλο προγραμμα:) ευχαριστο!

Δημοσ.

αν η οδηγηση σου ειναι σαν την ορθογραφια σου τοτε ελπιζω να μην σε πετυχω ποτε σε διασταυρωση :lol:

Δημοσ.
Πάντως και το αμάξι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σκέψου καμιά φορά να χρειαστεί να γράψεις την πινακίδα του.

Λεπτομέρειες,αν αναλογιστείς τις 30 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που έχει το τέστ για το δίπλωμα...:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...