Cernic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα σας θα ηθελα να μου πειτε τον τροπο πως μπορω ενω παρω τους βαθμους μου απο το σχολειο να αλλαξω τον αρθμο τον απουσιων αλλα να μην φενετε δηλαδη να τα αντικαταστισο με αλλους ψηφιακους βαθμους!σας ευχαριστο προκαταβολικα!ισως αμα το βαλω στο scanner μετα ομως πως θα αλλαξω τους αριθμους? και μετα ξανα ι εκτυπωση θα φενετε σαν το γνισιο χαρτη?
kage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 χαχαχχα κλασσικες περιπτωσεις ... 1.φερνεις καποιον "δικο σου"σε μεγαλη ηλικια να παρει βαθμους. 2.κατεβαζεις απο τα γνωστα μερη το abby fine reader να υποστηριζει και ελληνικα.το scannarei και κανεις τις μετατροπες ανετα.. στο λυκειο στα χρονια μου ηταν α4 χαρτι...
arxaggelos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Σε εμένα οι βαθμοί έβγαιναν σε εκτυπωτή dot matrix. Άντε να τα αλλάξεις μετά...
tolis_01 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως απλά να μείωνες όντως τις απουσίες σου; Έχασα ένα μάτι προσπαθώντας να διαβάσω το κείμενό σου.
Cernic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 ειμαι ενιλικος και σκοπευω να ασχολιθω με καποια τεχνη πηγαινω σε επαλ...το προβλημα μου ειναι οτι αμα δουν της απουσιες μου δεν θα μου παρει αμαξι ο πατερας μου ενω δεν πρωκειτε να μεινω απο απουσιες...ειμαι ενηλικος οποτε θα τους παρω μονος μου και πρεπει να τους μοστραρο για το αμαξι οι βαθμη ειναι καλη οι απουσιες ειναι καπως...αμα μπορειτε πειτε και κανενα αλλο προγραμμα ευχαριστο!
Mika Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 αν η οδηγηση σου ειναι σαν την ορθογραφια σου τοτε ελπιζω να μην σε πετυχω ποτε σε διασταυρωση
Sellers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως και το αμάξι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σκέψου καμιά φορά να χρειαστεί να γράψεις την πινακίδα του.
Tenshi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως και το αμάξι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σκέψου καμιά φορά να χρειαστεί να γράψεις την πινακίδα του. Λεπτομέρειες,αν αναλογιστείς τις 30 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που έχει το τέστ για το δίπλωμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.