Προς το περιεχόμενο

Θέλω να χαλάσω το RAID 0 μου

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα,

έχω μία συστοιχία RAID 0, όπου έχω εγκατεστημένα τα πάντα, windows, εφαρμογές, παιχνίδια και τα media μου.

Πάω να πάρω έναν postville σε λίγο, όπου θα βάλω τα win, εφαρμογές και ένα παιχνίδι.

Υπάρχει κάποιος αναίμακτος τρόπος να σπάσω το RAID, χωρίς να χρειαστεί να πάρω back up τα πάντα σε άλλον δίσκο, τον οποίον και δεν έχω;

Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά, τόσο καιρό backup ΔΕΝ έπαιρνες?

Εκτός του να το σπάσεις μόνος σου, μπορεί να σπάσει μόνο του το άτιμο… και να τρέχεις.

Δημοσ.
και γιατί να το σπάσεις? δεν θα το κρατήσεις ως δεύτερο δίσκο?

σωστός!!

Απλά άλλαξε τον bootable δίσκο στο Bios και βάλε να βλέπει τον καινούργιο.

Δημοσ.

Back up έχω, αλλά θέλω να γλιτώσω την ταλαιπωρία μεταφοράς 250 GB.

Μπα, δεν σκοπεύω να το κρατήσω το RAID, τέσσερα χρόνια αγωνίας τώρα-θα-σκάσει-αύριο-θα-σκάσει το RAID μου ήταν αρκετά. Αποθήκη και RAID παραπάει κατά τη γνώμη μου.

Τέλος πάντων, άντε να ξεκινάω σιγά σιγά την αγγαρεία...

Δημοσ.
καλημέρα,

έχω μία συστοιχία RAID 0, όπου έχω εγκατεστημένα τα πάντα, windows, εφαρμογές, παιχνίδια και τα media μου.

Πάω να πάρω έναν postville σε λίγο, όπου θα βάλω τα win, εφαρμογές και ένα παιχνίδι.

Υπάρχει κάποιος αναίμακτος τρόπος να σπάσω το RAID, χωρίς να χρειαστεί να πάρω back up τα πάντα σε άλλον δίσκο, τον οποίον και δεν έχω;

μια ασχετη ερωτηση τι σημαινει η εκφραση "να σπασω" τι ακριβως θελεις να κανεις;

(απλη απορια...)

Δημοσ.

Ναι αλλά με 2 σκληρούς διπλασιάζονται οι πιθανότητες να πεθάνει ο ένας και να παρασύρει όλα τα δεδομένα.

Δημοσ.

Εγώ έχω 1260Gbyte δυο WD 640GB raid0 με δεδομένα εδώ και 1,5 χρόνο κανένα πρόβλημα, πολλές φόρες ξεχνάω ότι το υπάρχει...... καμιά ανησυχία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...