Ferox Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα. Εχω το LG E500 L.AP11HS με προεγκατεστημένα τα Vista και θα ηθελα να βαλω τα 7 τωρα αλλα στο site της lg δεν τους εχει τους drivers τι μπορω να κανω?
talos_2002 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δες τι "κάρτες" έχει και κατέβασέ τους από το σάιτ της κάθε εταιρίας. Googlαρε για ότι δεν βρει σε κάποιο σάιτ.
messinios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως......θα κάνεις κανονικά την εγκατάσταση και όταν συνδεθείς στο internet θα γίνει ενημέρωση σε ότι χρειάζεται. Το μόνο πρόβλημα που θα έχεις είναι στην κάρτα pcmcia που θα κατεβάσεις μόνος σου drivers για vista (αν εγκαταστήσεις τα 64bita)
geioannou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 να ρωτησω ρε παιδια κατι σχετικα με το Ε500. εχει ενσωματομενη καρτα δικτυου η απλα υποστηριζει το να παρει καρτα ? γιατι εχει ενα τετοιο μια φιλη που του εχει βαλει ΧΡ και δεν γνωριζω τελικα τι γινετε. με το everest λεει οτι εχει αλλα προσπαθωντας να βρω τους drivers και να τους βαλω (το εχω κανει δηλαδη) δεν μου ενεργοποιει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.