ektor12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Καλως σας βρηκα παιδες.Παρολο οτι ειμαι παλιος χρηστης εχω μηνει λιγο πισω σχετικα με εξωτερικες συνδεσεις σκληρων δισκων και επειδη θελω να φτιαξω ενα νεο συστημα , θεωροντας οτι οι σατα ειναι σφαιρατοι εν σχεση με τους usb , θελω να ρωτησω αν τους δισκους e-sata μπορεις να τους συνδεσεις ενω τρεχεις το λειτουργικο 'η πρεπει να κανεις επανεκινηση? ρωτησα εναν πωλητη στο πλαισιο αλλα ο δολιος ηταν το ιδιο νυχτωμενος οπως εγω.Τα φωτα σας .thnks
phadomas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 lol.να χαρω εγω κατι πωλητες του πλαισιου...Ναι φιλε μπορεις να τους συνδεσεις αφου φαινονται σαν εξωτερικοι και αυτοι.Αν θες τη γνωμη μου παντως,καλο ειναι το case να εχει e-sata συνδεση αλλα ακομη μην παρεις κανα δισκο e-sata.Περιμενε λιγο να δουμε ποσο θα πανε οι δισκοι usb3...
disqualified Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 lol.να χαρω εγω κατι πωλητες του πλαισιου...Ναι φιλε μπορεις να τους συνδεσεις αφου φαινονται σαν εξωτερικοι και αυτοι.Αν θες τη γνωμη μου παντως,καλο ειναι το case να εχει e-sata συνδεση αλλα ακομη μην παρεις κανα δισκο e-sata.Περιμενε λιγο να δουμε ποσο θα πανε οι δισκοι usb3... διαφωνω, τωρα το χρειαζεσαι, τωρα το παιρνεις
phadomas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ναι σωστο και αυτο.Αν και παιζει ρολο αν ο φιλος μας εχει ηδη καποιον εξωτερικο σκληρο..οποτε μπορει να μην βιαζεται να παρει.Αν δεν εχει καθολου τοτε και εγω στη θεση του ισως αγοραζα εναν
EliasKir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Για να δουλεψει το Hot Swap θα πρεπει να εχεις τους drivers του controller και τα sata γυρισμενα σε AHCΙ απο το Bios. Τι Windows εχεις? Κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστεις και drivers για να μπορει να τρεξει AHCI και το λειτουργικο σου.
ektor12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Κατ'αρχας ευχαριστω για την προθυμια σας να απαντησετε ,τωρα βολευομαι με συρταρακι και τους παλιους EIDE ,για το λειτουργικο εχω χρ,για το usb 3 ειναι αληθεια οτι το σκεφτομαι αλλα προς το παρον λιγες μητρικες εχουν ενσωματομενο controler οποτε ολα παν πακετο και για την ωρα μονο αυτην Gigabyte GA-770TA-UD3 εντοπισα αλλα λογω οχι και καλων αναμνησεων απο την gigabyte προβληματιζομαι.O εξωτερικος απαραιτητος για τα αρχεια που πρεπει να σωζω λογω μεγεθους. ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.