stefknet Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2002 ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΣΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ (ΜΑΧ 31.200) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΣΗΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ (>3000)ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΩΝ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ 1000ΑΔΕΣ Ε-ΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΟΤΕ. ΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2002 Δυσκολο φιλε μου....πολυ δυσκολο τρεις μερες χωρις net Μπορουμε ομως να επιλεξουμε εναλακτικο φορεα χρεωσης .Εγω ήδη τα υπεραστικα και προς κινητα τα κανω μεσω forthnet και θα συμπληρωσω σημερα αιτηση που μου εστειλε η Lanet για να μπορω να κανω και τα αστικα μου!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2002 Η τσέπη μου έκανε απο μόνη της εμπάργκο στον ΟΤΕ αλλά και στην ΔΕυακ (βάλε και το ρεύμα γαμώ τους εκαθθαριστικούς) οπότε έιδες οτι εγώ προσωπικά είμαι μαζί σου....
JPG Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2002 Afto eixe ksanaginei sto parelthon. Bebea den ksero ti simetoxi eixe.<p>Pantos min xtipieste poli...telionoun ta psomia tou OTE!
Anonymous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2002 LOIPON GIA OSOUS den gnorizoun tous agones tou parelthontos......ena sas leo ama den eixame kanei hmerhsies apoxes apo to internet SHMERA DEN THA EIXAME ton panelladiko arithmo klhshs...Eixame anastenaxei me tis xreoseis tou ote ena diasthma oloi...kai h olh kinhsh htane polloi organomenh.
trustfm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2002 Fusika ! milame gia to http://www.periptero.com/ ! pali pisteuw prepei na ginei gia na mpei adsl kai genika diktio xwris xronoxrewsh !
stefknet Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 Χωρίς αγώνες δεν κερδίζεις ποτέ τίποτα. Σιγά μη περιμένου με τον ΟΤΕ ή κάποια εταιρεία να μας ξελασπώσει (είδαμε την x-treme). Και μην ακούω πωσ δεν μπορώ να αωτέξω τρεις μέρες χωρίς net...Αγώνας μάγκες...
bandito Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2002 Ρε παιδιά αυτο το site περίπτερο.com, το έχουν φτιάξει παιδάκια? Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα απο ένα site που έχει πάρα πολλές πληροφορίες, αλλά πρέπει να ξεστραβωθείς για να τις διαβάσεις. Αν είναι δυνατόν να βάζεις backround στο ίδιο χρώμα με τα links. Μια καλή ιδέα μπορεί να καταστραφεί αν δεν την παρουσιάσεις με ωραίο τρόπο. Το κίτς στο μεγαλείο του.
stefknet Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΣΤΑΣΗ. IT'S OK FOR ME... ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΔΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΤΟΝ WEB ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 25/2/2002 ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ : '' Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΗ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ BANDWINTH ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΨΗΦΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ. Η ΑΠΟΧΗ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 25-2-2002 ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ . ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ...'' ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ . ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ...
SwAToNeR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2002 Ego pantos eimai mesa.Pes te k sto hal na balei faslh stin homepage toy insomnia.gr gia perisoteres symmetoxes. Etsi k allios ego exo kanei apoxi perissotero apo 3 meres,kapoy stoys 2 mines,logo toy ypsilou logariasmoy ote poy moy exei erthei ara 3 meres den einai tipota. Pes te mono k to e-mail toy ote gia na eimaste sigoyroi poy stelnoyme oloi...!!!!<p>Oxi sto oikonomiko ofelos toy OTE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.