mihachris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Να σας γράψω και το τωρίνο μου σύστημα CPU:Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHZ Mobo:Asus P5WDG2-WS PRO Καρτα γραφικών δεν δουλευει... RAM:Twinmos DDR2 2GB (1+1) Τροφοδωτικό:SANSUN 480WATT και κουτί αυτο που εχω γραψει πιο πάνω... Λετε να μην το πειράξω και να αγοράσω μια καρτα γραφικών που εχει χαλασεί?Επισης οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου γραφει CPU FAN ERROR αλλα το ανεμιστηράκι δουλεύει...Επιρεασμενος απ'όλα αυτα σκεφτηκα μια νέα συνθεση. Δεν νομίζω να χρειάζεσαι καν αναβάθμιση. Παίρνεις μια κάρτα γραφικών (θα σου πρότεινα 5750) και είσαι οκ. Όσο για το CPU FAN ERROR που σου βγάζει, είναι για το ανεμιστηράκι του CPU οπότε πρέπει να ανοίξεις το PC για να διαπιστώσεις εάν λειτουργεί . Αλλιώς, εάν το έχεις κάνει δοκίμασε, να βγάλεις τον connector και να τον ξαναβάλεις.
pcos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 δεν ξερω την οικονομικη σου κατασταση φιλε. αν δεν σου περισσευουν μην αλλαξεις το συστημα σου. ΑΛΛΙΩΣ....ακολουθα την υπογραφη σου. ναι! i5 750 για msn και facebook
liopyr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μια χαρά σε καλύπτει το σύστημα που έχεις. Εκτός από κάρτα, έχε υπ'όψη σου να αλλάξεις κάποια στιγμή και τροφοδοτικό, παίρνοντας κάτι ποιοτικότερο όπως το 400άρι Corsair που ήδη προτάθηκε. Το cpu fan error μπορεί να εμφανίζεται απλά επειδή το φουρφούρι της ψύκτρας της cpu έχει συνδεθεί σε λάθος τροφοδοσία. Δεν είναι τίποτα, αν σε εκνευρίζει βάλτο στο cpu fan header της μητρικής ή απενεργοποίησε τα fan error check από το bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.