Προς το περιεχόμενο

Νεος Υπολογιστης....Εντυπωσεις

Tigra Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο 40αρης ο postville δεν αξιζει.

με τα ιδια χρηματα παιρνεις 4 GB μνημης αντι για 3

ο μονος λογος να παρει κανεις αυτη την καρτα γραφικων ειναι να τρεχει λινουξ, 5750 πλεον μονοδρομος.

κουτι μεχρι ποσα χρηματα?

Δημοσ.

Το βασικό πρόβλημα με τις συγκεκριμένες μνήμες είναι ότι ο Tigra Club χρειάζεται double-channel kit, όχι triple channel που είναι αυτές.

Δημοσ.

Παιδιά έκανα λάθος με τις μνήμες.Σε κάτι τέτοιο προσανατολίζομαι

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555805&u=OCZ-OCZ3G1866LV4GK-4GB-2X2GB-PC3-15000-XTC-GOLD-DUAL-CHANNEL-KIT

Όσων αναφορα το κουτί εχω ηδη αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700278&u=THERMALTAKE-VB1000BWS-SOPRANO-WINDOW-BLACKΚάνει για το σύστημα το καινούργιο?

Δημοσ.
Φιλε μου ορισε ενα budget και τι θες να κανεις με το pc...

συμφωνω....! για να καταλαβουμε κι εμεις τι θες να κανεις!

Δημοσ.

Έχετε απόλυτο δίκιο.Ξέχασα αυτη την προσέγγιση...Λοιπον ο υπολογιστής δουλεύει σχεδόν 15 ωρες την μερα.Κυρίως για downloading,σερφάρισμα στο net,παρακολουθηση τηλεόρασης και ταινιών....Απαίτηση για παιχνίδια οχι κατι το ιδιαίτερο απλα παιζω διαφορα games,συνήθως παλιά και χαμηλων απαιτήσεων απο καρτα γραφικών...Τωρα για μπάτζετ συζητάω μεχρι 750 ευρω.Σκεφτόμουν μέσα σε αυτη την τιμή και ενα postville 40GB.Αλλιως έχω ήδη 3 σκληρούς WD 320GB...Φυσικα και δεν με χάλάει να παω παρακατω σε τιμή...Θελω ομως σε αυτα που κανω στο PC η απόκριση να είναι γρήγορη...

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.....

Δημοσ.
Το σύστημα που έχεις τώρα απο τι αποτελείται? Για τη χρήση που θέλεις να κάνεις δε χρειάζεσαι κάτι το ιδιαίτερο .

σωστη κι αυτη η ερωτηση. και κατι αλλο... θες οπωσδηποτε ιντελ? ή δεν υπαρχει προβλημα? γιατι αν θες ιντελ τοτε επεξεργαστη και μητρικη τα εχεις βρει ηδη! να συζητησουμε για τα υπολοιπα...!

Δημοσ.

Πιστεύω πως με τη χρήση που θα κάνεις δεν χρειάζεσαι καν 4πυρηνο. Anyway, ο 955 θα κάνει άριστα τη δουλειά του. Και μια 5770 για να την κρατήσεις καιρό.

123lhd5.png

+

Sapphire 5770

Σύνολο: 709

Άμα βγάλεις τροφοδοτικό πας στα 649.

Δημοσ.
Κυρίως για downloading,σερφάρισμα στο net,παρακολουθηση τηλεόρασης και ταινιών

Δε βρίσκω λόγο για ssd για τη χρήση που κάνεις ,ουτε καν για 4πύρηνο .

Δημοσ.

λοιπον σε κουτακι δεν χρειαζεται να πας καθως δεν βρισκω καποιο λογο να μην υποστηριζει την αναβαθμιση σου το συγκεκριμενο case(ασχετα αν εγω προσωπικα 70€ για κουτι THERMALTAKE δεν θα εδινα ποτε)!εφοσον δεν ασχολεισαι με απαιτητικα παιχνιδια και η χρηση του προοριζεται για να βλεπεις καμια ταινιουλα χαλαρα στον υπολογιστη σου θεωρω οτι μια onboard καρτα γραφικων σε καλυπτει απολυτα!αν ομως ντε και καλα θελεις ξεχωριστη καρτα γραφικων τοτε σου προτεινω αυτην την μητρικη και αυτην την καρτα γραφικων με συνολικο κοστος 674€!αν και για να ειμαι ειλικρινης και αυτος ο επεξεργαστης καλυπτει απολυτα για τις αναγκες σου!

post-145273-129063056489_thumb.jpg

Δημοσ.

φιλε μου παρε τον i5. για τοσες ωρες χρησης θα κανεις οικονομια σε ρευμα αν μη τι αλλο. εκτος που 8α εχεις και εναν "ομορφο" υπολογιστη :)

καρτα γραφικων καλυτερα την 5750/5770. απο δισκο ισως ειναι νωρις ακομα για SSD. περιμενε τη νεα γενια που δεν αργει ;)

Δημοσ.

Να σας γράψω και το τωρίνο μου σύστημα

CPU:Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHZ

Mobo:Asus P5WDG2-WS PRO

Καρτα γραφικών δεν δουλευει...

RAM:Twinmos DDR2 2GB (1+1)

Τροφοδωτικό:SANSUN 480WATT και κουτί αυτο που εχω γραψει πιο πάνω...

Λετε να μην το πειράξω και να αγοράσω μια καρτα γραφικών που εχει χαλασεί?Επισης οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου γραφει CPU FAN ERROR αλλα το ανεμιστηράκι δουλεύει...Επιρεασμενος απ'όλα αυτα σκεφτηκα μια νέα συνθεση.

Δημοσ.

ξανασκεφτηκα καποια πραγματα για την περιπτωση σου και για τις αναγκες που θελεις να καλυπτει το μηχανημα σου και σου ετοιμαζω μια συνθεση η οποια σε καλυπτει πιστεω απολυτα!

τροφοδοτικο:Corsair CMPSU-400CXEU PSU (400W)

μνημη ram:Corsair Value Select 4GB Kit DDR3-1333

τωρα οσον αναφορα τον σκληρο σου δισκο!για την χρηση που τον προοριζεις νομιζω πως ουτε ssd χρειαζεσαι!απο την στιγμη ομως που τα χρηματα ειναι δικα σου τοτε ssd σιγουρα Ιntel Postville 80GB SSD !ειλικρινα ομως αγοραζοντας τον σκληρο δισκο Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB θα δεις καλυτερα αποτελεσματα απο τους wd που ηδη εχεις και ταυτοχρονα θα καλυπτει τις αναγκες σου!

σχετικα με την μητρικη!θεωρω πως με μια μητρικη με οnboard καρτα γραφικων θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα!οποτε σου προτεινω MSI 785GM-E51!αν ομως επιθυμεις ξεχωριστη καρτα γραφικων τοτε μητρικη την MSI 770-C45 και καρτα γραφικων SAPPHIRE RADEON HD5770 1GB PCI-E RETAIL!

τελος για τον επεξεργαστη νομιζω πως ο AMD Athlon II X4 620 ειναι υπεραρκετος!αν ομως θελεις να φτασεις ακομα παραπανω(πραγμα ανουσιο για την περιπτωση σου)τοτε AMD Phenom II X4 955

γενικοτερα παντως επειδη τα υπολογισα ακομα και τα ακριβοτερα parts να βαλεις(AMD Phenom II X4 955,SAPPHIRE RADEON HD5770 1GB PCI-E RETAIL,MSI 770-C45,Ιntel Postville 80GB SSD,Corsair Value Select 4GB Kit DDR3-1333,Corsair CMPSU-400CXEU)το συνολικο κοστος ειναι 685€

---------- Προσθήκη στις 17:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:54 ----------

φιλε μου παρε τον i5. για τοσες ωρες χρησης θα κανεις οικονομια σε ρευμα αν μη τι αλλο. εκτος που 8α εχεις και εναν "ομορφο" υπολογιστη :)

καρτα γραφικων καλυτερα την 5750/5770. απο δισκο ισως ειναι νωρις ακομα για SSD. περιμενε τη νεα γενια που δεν αργει ;)

να παρει τον ι5 για να κατεβαζει,να ακουει τραγουδια και να βλεπει καμια ταινια?επεξργαστη 180€?ο χριστος και η παναγια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...