linuxovios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 δεν σας αρέσει αλλά δουλεύετε cloud καθημερινά με τα email. κοινωνική δυκτιώση και ότι άλλο υπάρχει στο internet. +1 Οι περισσότεροι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι καθημερινά δουλεύουν cloud. Ποιος έχει πλέον "σταθερό" mail? Όλοι web mail έχουμε με όλη την αλληλογραφία μας μέσα. Κοινωνική δικτύωση (world + dog) κτλ. Εγώ καθημερινά δουλεύω desktop, laptop, κινητό και σε λίγο θα έχω και netbook. Ε λοιπόν όσο και αν προσπάθησα να κάνω synching μεταξύ τους σε αρχεία , ραντεβού, καταλόγους κτλ, δε βολεύτηκα. Είναι μεγάλη μανούρα να κάνεις καθημερινό synching μεταξύ 3-4 συσκευών που έχουμε όλοι μας. Άρα κατέληγα να είμαι "με τα μπούνια" μέσα στην τεχνολογία, αλλά να καταλήγω να κρατάω σημειώσεις στο χαρτί, γιατί δε θυμόμουν που έχω τις σημειώσεις και τα αρχεία μου. Λύση ? cloud ftw. Είτε το θέλουμε είτε όχι το cloud θα επικρατήσει. Δε θα είναι η μόνη λύση. Όμως θα επικρατήσει. Κατά τα άλλα η MS άργησε πολύ.
Vasilisxd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Το Chrome OS θα είναι το πρώτο Cloud Λ.Σ που θα διαδοθεί μαζικά (μέσω Tablets/Netbooks). Νομίζω ; Όσο για την MS... και εις ανώτερα
MixalisX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Oπως τα λέει ο linuxobios είναι, το cloud θα μπεί στην ζωή μας θέλουμε δεν θέλουμε. Ποτέ δεν θα αντικαταστήσει τον σταθερό μας πισι. Απλά θα υπάρχει ως μια επιπλέον υπηρεσία. Σιγουρα στο μέλον θα υπάρχουν οφέλη. Φαντατήτε να μην αλλάζουν hardware οι εταιρίες-υπηρεσίες δημισιου αλλά και ιδιοτηκού χαρακτήρα κάθε 2 και τρείς. Ισως το cloud γίνει κάποια στιγμή και το πισι του φτωχού. Μια οθόνι ένα πληρολόγιο-ποντίκι και μια σύδεση στο νέτ θα είναι αρκετή. Μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο αλλά σε 10 χρονάκια το πολύ πολύ αυτό θα είναι κομάτι της καθημερινότητας μας.
pigeon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ισως το cloud γίνει κάποια στιγμή και το πισι του φτωχού. Μια οθόνι ένα πληρολόγιο-ποντίκι και μια σύδεση στο νέτ θα είναι αρκετή. Εννοεις φτωχός στην τσέπη ή φτωχός τω πνεύματι; Για τους τελευταίους δυσκολα θα βρεθεί λύση, εκτος βεβαια αν σταματήσουν να εκπεμπουν το alter και το star με τα αφιερώματα internetοφοβίας.. Στους περισσότερους "δεν τους περισσεύουν" για ενα netbook αλλα κρατάνε στο χέρι ενα κινητό των 400ε και φοράνε ρουχα των 500-600ε συνολικά. Φτωχό χιλιάρικο με ποδια πρωτη φορα βλεπω..
kfoynt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εννοεις φτωχός στην τσέπη ή φτωχός τω πνεύματι; Για τους τελευταίους δυσκολα θα βρεθεί λύση, εκτος βεβαια αν σταματήσουν να εκπεμπουν το alter και το star με τα αφιερώματα internetοφοβίας.. Στους περισσότερους "δεν τους περισσεύουν" για ενα netbook αλλα κρατάνε στο χέρι ενα κινητό των 400ε και φοράνε ρουχα των 500-600ε συνολικά. Φτωχό χιλιάρικο με ποδια πρωτη φορα βλεπω.. Εγώ πάλι ξέρω πολλούς ινδούς που παραίτησαν την δουλεία τους για να κάνουν μεταπτυχιακό και την έβγαζαν στα εργαστήρια γιατι δεν είχαν λεφτά για πισι. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2010 από kfoynt
atsddd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Το κακο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι σε 10 χρονια δεν θα μπορουμε απλα ν αγορασουμε ενα τερματικο και οτιδηποτε να γινεται online, αλλα θα ειναι επιτακτικο. Κι εκει θα χαθουν πολλες απ τις χαρες που μας προσφερουν τα pc μας σημερα. Βεβαια για καθε δραση υπαρχει και αντιδραση. Και πιστευω οτι θα δουμε τεραστιες αλλαγες στο ιντερνετ μες την επομενη 10ετια. ειτε καλες ειτε οχι. Τωρα το αν ειμαστε ολοι φακελωμενοι, ε και τωρα ειμαστε.....απλα θα γινουμε λιγο παραπανω. Και οσο για κατεβασμα κτλ και γι αυτα λυσεις θα βρεθουν. Οσο και να θελουμε να το παιξουμε νομοτυποι, μην ξεχναμε οτι το μεγαλυτερο ποσοστο εχει ιντερνετ σπιτι του απλα για να κατεβαζει.
euklidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Oπως τα λέει ο linuxobios είναι, το cloud θα μπεί στην ζωή μας θέλουμε δεν θέλουμε. Ποτέ δεν θα αντικαταστήσει τον σταθερό μας πισι. Απλά θα υπάρχει ως μια επιπλέον υπηρεσία. Σιγουρα στο μέλον θα υπάρχουν οφέλη. Φαντατήτε να μην αλλάζουν hardware οι εταιρίες-υπηρεσίες δημισιου αλλά και ιδιοτηκού χαρακτήρα κάθε 2 και τρείς. Ισως το cloud γίνει κάποια στιγμή και το πισι του φτωχού. Μια οθόνι ένα πληρολόγιο-ποντίκι και μια σύδεση στο νέτ θα είναι αρκετή. Μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο αλλά σε 10 χρονάκια το πολύ πολύ αυτό θα είναι κομάτι της καθημερινότητας μας. Γιατι τωρα αλλαζουν οι δημοσιες. Για ελα λιγο απο τη δουλεια μου να δεις ποσους p4 εχουμε για να μην πω για p3
Bourdoulas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Και γιατί να αλλάζουν hardware στο δημόσιο κάθε τρεις και λίγο; Για την πασιέντζα;
euklidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Και γιατί να αλλάζουν hardware στο δημόσιο κάθε τρεις και λίγο; Για την πασιέντζα; Βασικα γιατι δεν παιζει φραγκο δεν τα αλλαζουν αλλα δεν εχει να κανει. Πλεον οι p4 δεν ειναι αρκετοι για το δημοσιο. Θες ενα καλο antivirus, Ghosts, τα προγραμματα που θελουν για να συνδεονται με τους σερβερ κτλ κτλ κτλ. Γενικα τα μηχανηματα σερνονται. Το cloud παντως στο δημοσιο δυσκολα θα μπει γιατι παιζουν πολλα στοιχεια στα μηχανηματα για πολυ κοσμο αρα κοιτας να εχεις οσο το δυνατον μεγαλυτερη ασφαλεια...
pigeon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάλι ξέρω πολλούς ινδούς που παραίτησαν την δουλεία τους για να κάνουν μεταπτυχιακό και την έβγαζαν στα εργαστήρια γιατι δεν είχαν λεφτά για πισι. Χμμ... Ινδους εννοεις στην Ελλάδα; Να σου πω, ποιος τους ταιζει και τους πληρώνει τα εξοδα αφου παράτησαν τη δουλειά τους; Καρτα παραμονής χωρις δουλειά εχουν; Ποιος τους πίεσε να κάνουν μεταπτυχιακά, delivery και τσάπα δεν δουλευαν όταν ηρθαν; Ενταξει, να κανουμε έρανο να παρει netbook ο Μαχμουτ.. Μη τρελαθούμε τελειως!
kfoynt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Χμμ... Ινδους εννοεις στην Ελλάδα; Να σου πω, ποιος τους ταιζει και τους πληρώνει τα εξοδα αφου παράτησαν τη δουλειά τους; Καρτα παραμονής χωρις δουλειά εχουν; Ποιος τους πίεσε να κάνουν μεταπτυχιακά, delivery και τσάπα δεν δουλευαν όταν ηρθαν; Ενταξει, να κανουμε έρανο να παρει netbook ο Μαχμουτ.. Μη τρελαθούμε τελειως! Ποιος σου είπε οτι είπα για Ελλάδα??? ή μηπως ο κόσμος όλος που θα χρησιμοποιεί cloud είναι μόνο η Ελλάδα??? Ποιος σου είπε ότι όλοι αυτοι οι άνθρωποι ειναι αξιολύπητοι όπως περιγράφεις?
pigeon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ποιος σου είπε οτι είπα για Ελλάδα??? ή μηπως ο κόσμος όλος που θα χρησιμοποιεί cloud είναι μόνο η Ελλάδα??? Ποιος σου είπε ότι όλοι αυτοι οι άνθρωποι ειναι αξιολύπητοι όπως περιγράφεις? Οτι να 'ναι.. "Εγώ πάλι ξέρω πολλούς ινδούς" δεν ειπες; Στην Ινδια ζεις; Εσύ τους περιέγραψες αξιολύπητους, που δεν εχουν δουλειά και κάθονται στα εργαστήρια. Εγω τι σου φταιω; Ας ανοίξουμε ενα καυγά να μας βρίσκεται, μου φαινεται..
dterzakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά το θέμα εδώ είναι η ημιμάθεια και ο προκατηλισμός που υπάρχει για ότι καινούργιο έρχεται.. Όσοι χρειάζονται το clouding το χρησιμοποιούν εδώ και αρκετό, οι υπόλοιποι, το χρησιμοποιούν και αυτοί χωρίς να το ξέρουν. Ανεβάσαμε στο facebook και τις πιο προσωπικές μας στιγμές και ξαφνικά ακούμε clouding και κάνουμε σαν την μυξοπαρθένα που της ακούμπησαν τον ποπό!
million_voices Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 καταντια ο μιχαλακης ομως ε? εκει που οδηγουσε το τραινο τωρα τρεχει απο πισω και δεν φτανει θα γκρινιαξουμε θα το παλεψουμε λιγο αλλα στο τελος ολοι σε cloud θα παμε μαζι με τους χαζοχαρουμενους αδαεις νταξει δεν ειναι κακο η ευκολια
million_voices Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά το θέμα εδώ είναι η ημιμάθεια και ο προκατηλισμός που υπάρχει για ότι καινούργιο έρχεται..Όσοι χρειάζονται το clouding το χρησιμοποιούν εδώ και αρκετό, οι υπόλοιποι, το χρησιμοποιούν και αυτοί χωρίς να το ξέρουν. Ανεβάσαμε στο facebook και τις πιο προσωπικές μας στιγμές και ξαφνικά ακούμε clouding και κάνουμε σαν την μυξοπαρθένα που της ακούμπησαν τον ποπό! αδερφε δεν ειναι ολος ο κοσμος στο fb και υπαρχουν και παρα πολλοι που ειναι αλλα δεν ανεβαζουν το ποτε εκλασαν με ακριβεια msec
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα