Προς το περιεχόμενο

KMP καλύτερος από wmp?

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα σε έναν φίλο ταινία στο km και μου την έδειξε την ίδια ταινία στο wmp αλλά φαινόντουσαν κουτάκια. Ισχύει αυτό ή μου φάνηκε?

Ποιος λέτε ότι έχει την καλύτερη απόδοση στις ταινίες?

Δημοσ.
Είδα σε έναν φίλο ταινία στο km και μου την έδειξε την ίδια ταινία στο wmp αλλά φαινόντουσαν κουτάκια. Ισχύει αυτό ή μου φάνηκε?

Ποιος λέτε ότι έχει την καλύτερη απόδοση στις ταινίες?

Μεταξυ αυτων των 2 σιγουρα ο KMP , τα κουτακια(pixel) μπορει να τα βγαζε ο windows media player επειδη του λυπανε καποιοι codec ,επισης η ποιοτητα ηχου αν τον ρυθμισεις σωστα τον KMplayer δε συγκρινεται με τον WMP ακομα και με το VLC.Αν θες κατι πολυ καλο και πιο απλο στις ρυθμισεις πηγαινε στον VLC αν θες κατι πολυπολοκο και ξερεις ολους τους ορους βιντεο - ηχου και εχεις επιγνωση των συσκευων(αναπαραγωγης ηχου - pc) του σπιτιου σου πηγαινε στον KMP και ρυθμισε τον σωστα.Παιξε καμια μουσικουλα με τον wmp και μεχρι εκει :-) γιατι για αλλα κατ εμε δεν κανει!Επισης ο KMP και ο VLC εχουν ενα σωρο ενσωματομενους codec για εικονα και ηχο σε αντιθεση με τον media_player & media_player_classic (οπου θελουν και κανα matroska extra)

Δημοσ.

Ο kmp και ο media player classic homecinema έχουν ενσωματωμένα codecs. Μάλιστα έχουν και πολλούς κοινούς, δεν ξέρω για όλους, δεν νομίζω. Για αναπαραγωγή δεν χρειάζεσαι πλέον καθόλου το klcodec, που ποτέ δε συμπάθησα.

Προτιμώ τον mpc-hc, καθώς στους συνηθισμένους codecs που έχουν κοινούς η εικόνα είναι ίδια, βέβαια σε ήχο υπερτερεί ο kmp.

Αλλά ο homecinema έχει DXVA, που σε matroska με mpeg-4 avc βοηθούν πολύ σε ταχύτητα.

Τώρα wmp και vlc δεν συγκρίνονται με τα παραπάνω, καμία σχέση.

Δημοσ.

συμφωνω για MPC-HC. τον θεωρω απο τα κορυφαια προγραμματα αναπαραγωγης βιντεο και ειδικα HD. ο VLC ειναι πολυ πιο ευκολος και απλος στη χρηση. τον KMΡ δεν τον εχω δοκιμασει.

Δημοσ.

Ο WMP ειναι επιεικως απαραδεκτος. Δε σου δειχνει τη συνολικη διαρκεια του media ενω το παιζει, δε μπορεις να παγωσεις ή να αυξομειωσεις τη φωνη απ το ποντικι, δεν εχει codecs.

Δημοσ.

Έβαλα τον kmp ο καιρός θα δείξει. Σε φακέλους με πολλά επεισόδια κάνει αυτόματα λίστα και σε σειρές με ονομασία 1χ01-1χ20 λέει και πιο επεισοδιο ειναι. Στους υπότιτλους τι είναι καλύτερο ώστε να φαίνονται καθαρά γιατί μου δείχνει κουτάκια γύρω τους ενώ με τον wmp και klcodec φαίνονται πολύ καθαρά. Ο wmp των win7 μήπως είναι καλύτερος από kmp?

Επίσης είναι και κολλημένοι στον πάτο. Ο φίλος μου που έχει vista είδα διαφορά σε μένα μου φαίνεται καλύτερος ο wmp και σε απλές σειρές και σε 720p

Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι απλα, εχεις δυο players...

στην μια ακρη βαζεις wm και στην αλλη χιλομετρα μακρυα τον kmplayer. Απλα δεν συγκρινονται!!!

Τυχαια το πετυχα σε τορρεντ ΝΒΑ πριν κανα τριαρι χρονια και απο τοτε δεν τον αλλαζω...

Δημοσ.
Ολα αυτα που λετε δεν ισχυουν για τα win 7, με τους κατάλληλους codecs έχεις το ίδιο κάλο αποτέλεσμα, ειδικα ο wmc 7 τα σπαει.

Εννοείς ότι ο wmp είναι καλός?

Τα πραγματα ειναι απλα, εχεις δυο players...

στην μια ακρη βαζεις wm και στην αλλη χιλομετρα μακρυα τον kmplayer. Απλα δεν συγκρινονται!!!

Τυχαια το πετυχα σε τορρεντ ΝΒΑ πριν κανα τριαρι χρονια και απο τοτε δεν τον αλλαζω...

Το είδα στα 7 και δεν μου φάνηκε τραγική η διαφορά όπως στα vista με τους ίδιους klcodec

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...