sam sam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Εχω ένα στερεοφωνικό και θέλω να ακούω από τα ηχεία του ραδιόφωνο-μουσική κάποιου σταθμού από το διαδίκτυο όμως. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι σχετικό, αν υπάρχει έχετε να προτείνεται καμία συσκευή; Αυτό που θέλω είναι με κάποιο τρόπο να το συνδεω με ethernet ή ασύρματα και απλά εγώ να του λέω ποιο σταθμό(σελίδα) να παίξει... Δεν με νοιάζει αν θα έχει πληκτρολόγιο ή θα προσθέτω στις σελίδες από τον υπολογιστή μου... Αλλά υπάρχει κάτι τέτοιο; ; ; (εχω κάνει αναζήτηση , αλλά... )
lkastritis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ψαξε για συσκευες Wifi της Philips. ελληνοφρενεια? χαχαχα
sam sam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 θα το κοιταξω, αν και απο τι βλεπω ειναι καπως ακριβα. κατι σε τιμες mp3 (μεχρι 70 ευρω) που να συνδεεται με καμια θυρα ethernet μηπως εχει παρει το ματι σας; γιατι με μια προχειτη ματια βλεπω να κυμενονται στα 150+ ευρω. με τοσα αγοραζω π.χ. το n82 (κινητο) και του βαζω τον corepayer... Ή ζηταω πολλα θα το ψαξω εκτενώς αυριο και θα επανελθω... μεχρι τοτε καθε προταση δεκτη
stivi1981 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 αμα θελεις φιλε να σου δωσο ενα παλιο λαπτοπ μου με p3 που κανει τα παντα..το βαζεις πανω στο εθερνετ και ακους οποιο σταθμο θες! ιντερνετικο media player οπως λεει και στην ελληνοφρενεια δεν θα βρεις φθηνο...150+να υπολογιζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.