lizabrahami7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα παιδια.ειμαι καινουρια στη παρεα σας και , θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα προβληματακι που εχω με το laptop της fujitsu siemens.λοιπον εχω ενα laptop AMILO LA 1703, με περασμενα τα vista home basic.επειδη ηθελα να βαλω τα xp εκανα καθαρο φορματ ,διεγραψα τα διαμερισματα και πατησα εγκατασταση στο διαμερισμα που ειχε ολα και ολα 149 gb αδεια φυσικα.το προβλημα ποιο ειναι?οτι οταν φορτωνει για να γινει η εγκατασταση και αντιγραφη των αρχειων σταματαει το cd/dvd, και μενει η εγκατασταση στη μεση.νομιζα στην αρχη οτι ειχε προβλημα το boot cd των xp,και επα να το δοκιμασω να ξαναπερασω τα vista home basic ξανα,.το αποτελεσμα?να κανει ακριβως τα ιδια και στο φορματ των vista..να σας πω οτι εχω μπει στο BIOS και εχω φτιαξει να μπουταρει πρωτα απο cd/dvd .....παιδια βοηθεια,,, εχω μεινει χωρις λειτουργικο ρε παιδια και το laptop αδειο.τι να κανω?οποιος μπορει να βοηθησει θα του ημουν ευγνομων..σας ευχαρηστω για το χρονο που διαθεσατε
onty Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Καλως ηρθες στην παρεα.. Μην αγχωνεσαι για το λαπτοπ..απλα δωστου λιγο χρονο για να φορτωσει οτι χρειαζεται... εμενα καμια φορα το τουμπανο μου τρωει κατι τετοια σκαλωματα ενω κανω format αλλα αν το αφησω κανενα 5λεπτο ξυπναει και ολα οκ...
lizabrahami7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Καλως ηρθες στην παρεα.. Μην αγχωνεσαι για το λαπτοπ..απλα δωστου λιγο χρονο για να φορτωσει οτι χρειαζεται... εμενα καμια φορα το τουμπανο μου τρωει κατι τετοια σκαλωματα ενω κανω format αλλα αν το αφησω κανενα 5λεπτο ξυπναει και ολα οκ... καλησπερα και σε ευχαρηστω πολυ.το προβλημα ξερεις τη ειναι?ειναι απο το απογευμα ετσι.το εχω αφησει μπας και κανει τιποτα,αλλα τιποτα.εχει σταματησει και ουτε το dvd δεν δουλευει.εχει σταματησει και αυτο.δεν φορτωνει αλλο.το ιδιο κανει με οτι λειτουργικο και να του βαλω.τωρα τη κανουμε?παει το laptop:cry::cry::cry:
onty Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Παει το DVD drive θα ελεγα.. δοκιμασε με καποιο εξωτερικο ..
lizabrahami7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Παει το DVD drive θα ελεγα.. δοκιμασε με καποιο εξωτερικο .. εβαλα και εξωτερικο cd/dvd με usb.τιποτα ακομα εδω και μια ωρα και αυτο στο 20% εχει μεινει.τη αλλο να κανω.....
onty Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μεχρι τωρα οτι DVD εβαζες στο οδηγο το επαιζε κομπλε? Αν ναι τοτε αποκλειουμε το drive... Μετα παμε σε θεμα σκληρου, η μητρικης υποθετω
lizabrahami7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μεχρι τωρα οτι DVD εβαζες στο οδηγο το επαιζε κομπλε? Αν ναι τοτε αποκλειουμε το drive... Μετα παμε σε θεμα σκληρου, η μητρικης υποθετω ναι μεχρι σημερα ακουγα και τραγουδια και βιντεακια απο dvd. ---------- Προσθήκη στις 01:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:44 ---------- βρε μπας και θελει καμια ρυθμισει απο το bios?
onty Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Οτι και να σου πω τωρα θα σε γελασω μιας και απο τη νυστα μου κουτουλαω πανω στην οθοναρα μου ...Παντως Αυτο με το bios που λες δεν παιζει. Μαλλον καπου σκαλωνει ο σκληρος η κατι δεν κανεις καλα κατα τη διαρκεια του install
lizabrahami7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 τεσπα....τα καταφερε επιτελους και εκανε εγκατασταση...τη ηθελε?να μεινει ολη τη νυχτα ανοιχτο με την εγκατασταση και να τελειωσει μετα απο 3 ωρες...αποτελεσμα?θα παει στο οικοπεδο μαζι με τα καλωδια το σαραβαλο και θα παω να αγορασω κατι της προκοπης.....ακου εκει 3 ωρες ηθελε να κανει φορματ...ουστ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.