Προς το περιεχόμενο

προβημα με φορματ

theodoreX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην γεια σας,ειμαι καινουργιος εδω αν και εχω κανει το λογαριασμο μ απο ποιο πριν

και δεν το 8υμομουν.δεν ξερω αν ειμαι στη σωστη τοπο8εσια να ροτησω και ζητω συγνωμη αν ειμαι

σε λα8ος.λοιπον 8ελω να κανω φορματ τον υπολογιστη μου τον οποιο τον εχω κανει αμετρητες φορες..

αυτη τη φορα ομως εβαλα το σι ντι των ουιντοους εκανα επανεκινηση,στο σημειο π λεει πρεςς ενυ κευ το μποοτ φρομ σι ντι

πατησα εντερ πχ και μου βγαζει μαυρη ο8ονη χωρις να κανει τιποτα..το αφησα μπασ και αργουσε απλα αλλα χωρις αποτελεσμα

δοκιμασα διαφορα σι ντι των ουιντοους οπως προφσιοναλ χομε εντισιον και βιστα αλλα το προβλημα παραμενει..κατηαρησα επισης το cmos

αν το εκανα σωστα..αποσυνδεσα τον υπολογιστη εβγαλα την μπαταρια απο την μαδερμπορντ περιμενα για 20-25 λεπτα περιπου κσανασυνδεσα

τον υπολογιστη και μου εβγαλε φλοοπυ δισκ(ς) φαιλ (40) πρεσσ φ1 το κοντινιυ δελ το εντερ σετ απ.εαν πατησω φ1 λεει δισκ ρεαδ ερρορ οκκυρεδ.

να προσ8εσω οτι ο υπολογιστης δεν εχει 8εση για δισκετα αν ειναι αυτο το φλοοπυ δισκ..πλζζζ καποιος να μ βοη8ησει

Δημοσ.

Αδερφε αυτο σημαινει οτι προσπαθει να bootαρει απο δισκετα επειδη ετσι ειναι επιλεγμενη η πρωτη συσκευη απο τα bios..Αρα, πρεπει να μπεις στα bios , πατωντας DEL οταν ανοιγεις τον υπολογιστη, και να ορισεις σαν πρωτη συσκευη για boot το CD / DVD drive και δευτερη τον σκληρο σου δισκο.. Ετσι οταν σου πει 'press any key to boot from CD or DVD ' θα πατησεις ενα πληκτρο και ολα θα γινουν οκ λογικα. Μου αρεσει που ειπες οτι εχεις κανει πολλες φορες format... Α ! Αυτο με το clear CMOS καλη κινηση ;)

Δημοσ.

Εγω παλι θα σου ελεγα να δεις αμα δουλευει σωστα το dvdrom. Μπορει να χαλασε και να μη σου διαβαζει κανενα cd η να αργει να διαβασει οπως λες . Κατι αλλο δεν μου ερχετε στο μυαλο.. Κανε αυτα που σου ειπαμε μεχρι τωρα και πες μας αν εγινε .....

Δημοσ.

ρε παιδια τα εκανα ολα και ξανα μαυρη ο8ονη :S..για το dvd rom που ειπατε πιστευω πως δεν φταιει γιατι λειτουργουσε εντελως κανονικα μεχρι προσφατα επισης ο υπολογιστης εχει 2 dvd rom αποκλειεται να ειναι και στα 2 αυτο το προβλημα κατα την αποψη μου..εχω και portable τετοιο για cd αλλα δν ξερω γιατι δεν το βλεπει..μπηκα στα bios εβαλα αυτο το usb dvd rom ι καπως ετσι το λεει τεσπα αλλα δεν το βλεπει ο υπολογιστης,εκεινο αναβει κανονικα..αν και σας υπεν8υμιζω πως δεν πιστευω να φταινε τα dvd rom κατι αλλο που μπορει να ευθυνεται δεν υπαρχει?βασικα να σας εξηγησω καλυτερα ..λεει η εγγατασταση ελεγχει τις παραμετρους του υπολογιστη σας και κατευ8ιαν μαυρη ο8ονη και το cd σταματαει να ακουγεται που γυριζει.8α μου απαντησει καποιος παρακαλω πολυ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...