vasilis 13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Έχω έναν φορητό HP Pavilion DV5 με επεξεργαστή Intel core duo p8600 στα 2400 και κάρτα γραφικών nvidia 9600m 512m καθώς και 3gb ram και blueray. Το πρόβλημα είναι ότι μου κολάει λίγο σε ταινίες με 1080p x264.Συγκεκριμένα κολάνε λίγο τα καρέ αργεί, αλλοιώνονται τα καρέ κτλ. Σε 720p δεν έχω πρόβλημα. Τα codecs που έχω είναι ο k-lite codec mega pack ο τελευταίος και ο player είναι ο media player classic. Η ερώτηση είναι αν φταίει το σύστημα μου ή αν έχω λάθος codecs κάτι που δεν νομίζω ή αν οτιδήποτε……πείτε μου την γνώμη σας.
vasilis 13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 vista 32bit ---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:32 ---------- Τι λειτουργικό; Δες κι εδώ. ''Δοκίμασες με τον media player classic home cinema ενεργοποιώντας το EVR custom renderer;'' Ξέρεις να μου πεις που είναι αυτή η ρύθμιση;
antonl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Τρέχεις τον MPC-HC, πατάς O -> Playback -> Output
Neo106 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Εχοντας βαλει του τελευταιους drivers για την καρτα σου κατεβασε τον coreavc και μετα το install τικαρε τα εξης και κυριως εκει που λεει cuda. Επισης αν εχεις επιλεξει καποιον decoder μεσα απο το k-lite να εχει αναλαβει το h264 αποεπιλεξε το.
vasilis 13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Τρέχεις τον MPC-HC, πατάς O -> Playback -> Output Οι επιλογές που μου έδωσες είναι ίδιες με αφτές που είχε ο media player... ---------- Προσθήκη στις 18:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:43 ---------- Εχοντας βαλει του τελευταιους drivers για την καρτα σου κατεβασε τον coreavc και μετα το install τικαρε τα εξης και κυριως εκει που λεει cuda.Επισης αν εχεις επιλεξει καποιον decoder μεσα απο το k-lite να εχει αναλαβει το h264 αποεπιλεξε το. Την τελευταία επιλογή με τον κύκλο δεν μου δίνει την δυνατότητα να την τικάρο….
takos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Την τελευταία επιλογή με τον κύκλο δεν μου δίνει την δυνατότητα να την τικάρο…. Ναι ειναι η επιλογη για επιταχινση μεσω της καρτας γραφικων.
vasilis 13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Το πρόβλημα παραμένει τα καρέ συνεχίζουν να αλλοιώνονται και να αργεί λίγο η ταινία. Κάτι άλλο που να μπορώ να κάνω δεν υπάρχει;
antonl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Απ τον MPC-HC πήγαινε options->external filters->add filter, επέλεξε το "ffdshow Video Decoder", πάτα το block και OK.
v-tidus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε, μην κολλας, κατεβασε το coreavc που ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ decoder για h264 και δεν θα εχεις κανενα θεμα στην αναπαραγωγη. Το μονο που κανεις ειναι εγκατασταση του codec αυτου, και απο το ffdvideo κανεις disable το h264.
Teisos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε, μην κολλας, κατεβασε το coreavc που ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ decoder για h264 και δεν θα εχεις κανενα θεμα στην αναπαραγωγη. Το μονο που κανεις ειναι εγκατασταση του codec αυτου, και απο το ffdvideo κανεις disable το h264. Επεμβαινω γιατι το εκανα και για πρωτη φορα επαιξαν 720p βιντεο, αλλα μου τα παιζει με τον wmp εχοντας βαλει ως εικονιδιο αυτο του coreavc. Γινεται να τα παιζω με το gom ή με το mpc; Βαζοντας να τα παιξει το gom σπανε παλι.
antonl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Επεμβαινω γιατι το εκανα και για πρωτη φορα επαιξαν 720p βιντεο, αλλα μου τα παιζει με τον wmp εχοντας βαλει ως εικονιδιο αυτο του coreavc. Γινεται να τα παιζω με το gom ή με το mpc; Βαζοντας να τα παιξει το gom σπανε παλι. Λογικά με τον τρόπο που ανέφερα στα #4 & #9 θα πρέπει να παίζει ο MPC-HC. Αλλιώς δες κι εδώ.
vasilis 13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Απ τον MPC-HC πήγαινε options->external filters->add filter, επέλεξε το "ffdshow Video Decoder", πάτα το block και OK. Το έκανα αλλά το πρόβλημα παραμένει ---------- Προσθήκη στις 10:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:02 ---------- Φιλε, μην κολλας, κατεβασε το coreavc που ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ decoder για h264 και δεν θα εχεις κανενα θεμα στην αναπαραγωγη. Το μονο που κανεις ειναι εγκατασταση του codec αυτου, και απο το ffdvideo κανεις disable το h264. Τον coreavc τον έχω είδη...αν ενοείς τον ffdshow video decoder έκανα disable την επιλογή αλλά πάλι τίποτα...
Duskfall Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Εμενα μου το εκανε ο παλιος επεξεργαστης επειδη δεν ειχε αρκετη ισχυ.Κατα 90% και σε σενα αυτο θα ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.