jim22479 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Πριν απο περιπου 6 μηνες εβαλα στο αυτοκινητο μου ενα multimedia kit που ειναι και πλοηγος . Ο πλοηγος εχει ενα Destinaror 6 , το οποιο ειναι αγορασμενο κανονικα μαζι με το συστημα . Πως μπορω να μαθω αν εχουν βγει νεοι χαρτες;
FFighter Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 αν το αγορασες πριν 6 μηνες, για χαρτες ιδιοκτησιας GI δεν υπαρχει κατι νεο. για NAVTEQ εχει βγει...
jim22479 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 ρωταω γιατι πριν απο καιρο , εβαλα δοκιμαστικα μια διαδρομη(αν και την ηξερα ) να με παει απο Ηγουμενιτσα -> Ιωαννινα μεσω Εγνατιας Οδου . Μεχρι καποιο σημειο η διαδρομη φαινεται στον χαρτη. Μετα χανεται-σαν να μην υπαρχει δρομος-και τελος φτανοτας στα Γιαννενα ξαναεμφανιζεται. Αναρωτιομουν λοιπον , αν εχει γινει καποιο update στους χαρτες και εχουν συμπεριλαβει και την Εγνατια .
FFighter Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 ρωταω γιατι πριν απο καιρο , εβαλα δοκιμαστικα μια διαδρομη(αν και την ηξερα ) να με παει απο Ηγουμενιτσα -> Ιωαννινα μεσω Εγνατιας Οδου . Μεχρι καποιο σημειο η διαδρομη φαινεται στον χαρτη. Μετα χανεται-σαν να μην υπαρχει δρομος-και τελος φτανοτας στα Γιαννενα ξαναεμφανιζεται. Αναρωτιομουν λοιπον , αν εχει γινει καποιο update στους χαρτες και εχουν συμπεριλαβει και την Εγνατια . εχεις δικιο! η εγνατια υπαρχει μονο στις τελευταιες εκδοσεις ολων των εταιρειων. πολυ συντομα θα βγει ο νεος χαρτης της GI που θα περιλαμβανει μεταξυ αλλων και την εγνατια. αν θες μεχρι τοτε τον navteq πες μου.
jim22479 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 τι ειναι το ναβτεκ ; διαφορετικο απο το destinator;
FFighter Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 τι ειναι το ναβτεκ ; διαφορετικο απο το destinator; destinator ειναι λογισμικο πλοηγησης navteq ειναι μια απο τις εταιρειες που προμηθευει χαρτες το συγκεκριμενο λογισμικο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αφου εχεις νομιμο το 6 κανε εγγραφη στην http://www.ngi.gr και κατεβασε το 7 και τον τελευταιο χαρτη.
jim22479 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Συγγνωμη μια διορθωση . Το 7 εχω και οχι το 6 . Γιαννη Platano: πηγα και μου ζηταει κωδικο. Πως μπορω να βρω το κλειδι μου αφου το προγραμμα ειναι περασμενο με SD καρτα μεσα στην συσκευη. Η συσκευη δεν εχει windows για να μπορω να παω να δω το licence.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Συγγνωμη μια διορθωση . Το 7 εχω και οχι το 6 . Γιαννη Platano: πηγα και μου ζηταει κωδικο. Πως μπορω να βρω το κλειδι μου αφου το προγραμμα ειναι περασμενο με SD καρτα μεσα στην συσκευη. Η συσκευη δεν εχει windows για να μπορω να παω να δω το licence. Μαζι με το destinator πρεπει να σου εδωσαν και ενα βιβλιαρακι που εχει συνηθως ενα αυτοκολητο με τον κωδικο.Αν δεν στο εδωσαν πηγαινε να το ζητησεις αφου το εχεις πληρωμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.