macabre_sunsets Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Έχω βρει το Asus EeePC 1008HA στα ~230€. Δεδομένης της τιμής του, αξίζει να το αγοράσω (στον "τσιγγούνη" το πιο φτηνό έχει ~330€)? Ή να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω για κάποιο από τα 1001HA ή 1005ΗΑ? Πλεοντεκτήματα του 1008ΗΑ είναι η τιμή του, ο Atom N280* και η ύπαρξη bluetooth. Μειονέκτημα του 1008ΗΑ είναι η ενσωματωμένη μπαταρία του (ονομαστική διάρκεια 6 ώρες - από reviews λένε για ~4 ώρες), όχι τόσο για την "μικρή" διάρκεια όσο για το γεγονός ότι δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Με το πέρασμα του καιρού δεν θα χάσει σε απόδοση? Το netbook θα χρησιμοποιείται κυρίως μέσα στο σπίτι, οπότε μάλλον θα είναι στην μπρίζα αρκετά. Πλεονέκτημα των 1001ΗΑ και 1005ΗΑ είναι η αφαιρούμενη μπαταρία καθώς και η μεγαλύτερη αντοχής της (ονομαστική τιμή ~8.5 ώρες). Μειονεκτήματα των 1001ΗΑ και 1005ΗΑ είναι η υψηλότερη τιμή, ο Atom N270* και η έλλειψη bluetooth (τουλάχιστον για τα μοντέλα που κοιτάω εγώ). Επίσης, στο εύρος τιμής 230€-260€ έχω δει και τα Lenovo S10-2 (με N280) και Samsung N130. Μήπως αξίζει κάποιο από αυτά καλύτερα? Δυστυχώς ούτε αυτά όμως έχουν bluetooth. *: Μπορεί να μην έχουν μεγάλη διαφορά στην απόδοση οι δυο επεξεργαστές αλλά είπα να το αναφέρω κι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.