Tenshi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Τις προάλλες καρφώθηκαν σε μάντρα δύο δεκαεπτάχρονοι.Ο ένας έφυγε άκλαυτος και το δεύτερος διακομίστηκε Αθήνα σε κρίσιμη κατάσταση.Οσοι τυχεροί απο Κεφαλλονιά,ίσως γνωρίζουν το περιστατικό. Πρώτα μυαλό,μετά δίπλωμα,μετά ρόδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iGoPod Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Παρε ενα crypton x να το ευχαριστοθεις η αν θες 50αρι κανα daytona αστα αυτα τα μικρα δεν λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gennaios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 η καλυτερη επιλογη ειναι ενα honda c50 κοστιζει λιγο και το κανεις 80αρι η 125αρι οτι θες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 οταν λες κοστιζει λιγο? η συντηρηση του? ναι σ αυτο συμφωνω αλλα για να το αγορασεις θες 500-600 ευρω, τουλαχιστον σε αγγελιες που κοιταζω μερικες φορες!(για το C-50 λεω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά γεια σας ειμαι 7 χρονών και θέλω να πάρω μια r1 ξέρετε αν μπορώ να καβαλήσω; Το θέλω για να πηγαίνω στο σχολείο μου το πρωι οχι πολλά πολλά να κάνω και το μάγκα στα 9χρονα γκομενάκια. Λεω να αρχίσω και το τσιγάρο ετσι για να το παίζω ακόμα ποιο μάγκας ποια μάρκα μου προτείνεται όμως; Εννοείτε οτι κράνος δεν θα πάρω αφού είμαι καλός οδηγός ( οδηγάω 4 χρόνια ποδήλατο με βοηθητικές) ασε που θα ακούγομαι με την εξατμισούλα που θα του βαλω. Τι λέτε να το επιχειρήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά γεια σας ειμαι 7 χρονών και θέλω να πάρω μια r1 ξέρετε αν μπορώ να καβαλήσω; Το θέλω για να πηγαίνω στο σχολείο μου το πρωι οχι πολλά πολλά να κάνω και το μάγκα στα 9χρονα γκομενάκια. Λεω να αρχίσω και το τσιγάρο ετσι για να το παίζω ακόμα ποιο μάγκας ποια μάρκα μου προτείνεται όμως; Εννοείτε οτι κράνος δεν θα πάρω αφού είμαι καλός οδηγός ( οδηγάω 4 χρόνια ποδήλατο με βοηθητικές) ασε που θα ακούγομαι με την εξατμισούλα που θα του βαλω. Τι λέτε να το επιχειρήσω; Αν το χαρτζιλίκι σου σε φτάνει...cool (ω,δε σάρκασμ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά γεια σας ειμαι 7 χρονών και θέλω να πάρω μια r1 ξέρετε αν μπορώ να καβαλήσω; Το θέλω για να πηγαίνω στο σχολείο μου το πρωι οχι πολλά πολλά να κάνω και το μάγκα στα 9χρονα γκομενάκια. Λεω να αρχίσω και το τσιγάρο ετσι για να το παίζω ακόμα ποιο μάγκας ποια μάρκα μου προτείνεται όμως; Εννοείτε οτι κράνος δεν θα πάρω αφού είμαι καλός οδηγός ( οδηγάω 4 χρόνια ποδήλατο με βοηθητικές) ασε που θα ακούγομαι με την εξατμισούλα που θα του βαλω. Τι λέτε να το επιχειρήσω; και δε φοβασαι μη σου τσαλακωνει το πουκαμισο?? προτεινω να μπεις σε ενα φορουμ που λεγεται insomnia gr, και να ρωτησεις στο auto &moto αν γινεται να την κανεις αυτοματη για να ειναι πιο ευκολοδηγητη. Πρακτικα εχεις μια βαση να ξεκινησεις , αν και νομιζω πως ειναι ηδη υδροψυκτη,οποτε εχεις ηδη λυσει ενα προβλημα σου . Επισης προτεινω να πας στα στρατιωτικα ειδη και να παρεις ενα κρανακι ,μην κυκλοφορεις χωρις κρανος. θα το χεις οταν μεγαλωσεις στη θητεια , θα το παιζεις παλαιουρας απ την ημερα παρουσιασεως. βαλε και ζαχαρη με λεμοναδα στο μαλλι ή αλατονερο να παστωθει ωστε να μη χαλαει. Επισης προτυνο να το αιπηχυρίσης , μπωρεις ν τ κτφρς τ φβσ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 μη φαω ξύλο απο τους δικούς μου Δεν είπατε όμως τι μάρκα τσιγάρα να αρχίζω να καπνίζω εννοείτε στα κρυφά ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 δυστυχως δεν υπαρχουν τα leader με 50cent (οχι τον μαυρο ,του ευρω τα φιφτυσεντ) ... λεπον παρε ενα κει χαμω και μετα θα τριβεις τα χερια σου με νερατζια απ τη γειτονια και θα μασας τσιχλιτσα .... κομπλε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστώ panosno1com απο αύριο θα είμαι το αλάνη τις γειτονιάς!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gennaios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 τα c50 για την συγκεκριμενη περιπτωση μπορεις να βρεις και φθηνα αλλα ειναι και γερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.