SIDO Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 εγω σε συμβουλευω να παρεις ενα 50νταρι να κανεις την δουλεια σου και ακομα καλυτερα να περιμενεις να μεγαλωσεις να παρεις παπι ή μηχανη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 χαχα...τι ποδηλατο και μ*λκς εγω τον απριλιο βγαζω διπλωμα μαγκες )) καταλαβα. καλη αρχη λοιπον με το κονσερβοκουτι που θες να αγορασεις και οπως ειπαν και τα αλλα παιδια καλα μυαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlospao13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 το πολυ πολυ αμα με πιασει κανας μπατσος θα του πω οτι παω σε πιστα http://img.ecplaza.com/my/flamebikes/sitebuilder/images/42.jpg κατι σαν και αυτο...crossaki μεγαλε φοβερο κροσσακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 iLiaC τελικα εβγαλες διπλωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 iLiaC τελικα εβγαλες διπλωμα? | Έχει ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafaslarisa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 καλυτερα να παρεις ενα 40cc με 8.30 ιππους ειναι πιο γρηγορα αυτα με τα 49cc εχουν μονο 2 ιππους εχω και εγω με 40cc και ειμαι 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenhool13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 καλυτερα να παρεις ενα 40cc με 8.30 ιππους ειναι πιο γρηγορα αυτα με τα 49cc εχουν μονο 2 ιππους εχω και εγω με 40cc και ειμαι 14 αδεια εχεις ή δεν χρειαζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gennaios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 παιδες ειμαι 14 και θελω να παρω ενα μινι κρος 125 σσ σκελετο δικαβαλο!ξερει κανεις αν θελω διπλωμα και ποσο κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αν εννοείς κάτι τέτοιο, μάλλον ισχύει ό,τι και για τα mini moto. Δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί στο δρόμο και τα ρέστα. Διάβασε το θέμα από την αρχή. Τώρα τα κυβικά είναι θέμα. Πολύ πιθανό να χρειάζονται και δίπλωμα λόγω κυβισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gennaios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 αθηνα βρισκω 125ρακι?υπαρχουν μαγαζια που πουλανε?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 δωσε 100 ευρω να παρεςι το διπλωμα για 50αρι και παρε ενα derbi super moto,θα με ευγνωμονείς αιώνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 14 ετων και διπλωμα? How come? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 14 ετων και διπλωμα? How come? 16 ειναι,τοτε δεν παίρνουμε το δίπλωμα των 50; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν είναι 16... παιδες ειμαι 14 [...] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gennaios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 εγω που ειμαι 14 δεν και να θελω δεν μπορω να παρω!για 50ρακι δεν θες εγω που θελω 125ρακι χρειαζεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.