Προς το περιεχόμενο

mini moto !!!

iLiaC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτον τον καιρο εχω φαει κολημα με τα mini moto και θελω να αγορασω ενα 49cc.

ειμαι 16 και εχω ακουσει οτι δεν χρειαζεται διπλωμα...ισχυει αυτο?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Σα κατι τετοια που τα βλεπεις και ερχονται και λες "πωωωω τι μηχαναρα ειν αυτη". Αλλα μολις περασουν απο διπλα σου λες "πωωω τι κομπρεσεράκι/μπρικι ηταν αυτο?" :P

Μεγαλωστε λιγο ρε...

Δημοσ.

Μεγαλωστε λιγο ρε...

16 ειμαι και εχω καιρο για μηχαναρες;).απλα πιστευω οτι ειναι μια καλη αρχη...

Δημοσ.
δλδ εσυ τι μου προτεινεις για τν ηλικια μου?

Dota :P

Πρέπει σώνει και καλά να πάρεις μηχανάκι; Το χρειάζεσαι; :rolleyes:

Δημοσ.
το καλυτερο

που ειναι πραγματικα ΓΑΜΑΤΟ να τρεχεις με αυτο αλλα πρεπει να ξερεις και να το καβαλας μην ψαχνεσε και σε καμια κολωνα πανω...:-D

• Moderators
Δημοσ.
χαχα...τι ποδηλατο και μ*λκς εγω τον απριλιο βγαζω διπλωμα μαγκες :)))

Κοιτα να βαλεις λιγο μυαλο μεχρι τοτε "μαγκα μου" γιατι δε το βλεπω σωο το κεφαλι σου για πολυ...:-(

Δημοσ.

αφου βγαζεις διπλωμα παρε ενα κανονικο μηχανακι 50αρι.Απο street μεχρι cross βρισκεις.Kαντο ενα υπερκυβισμο 80~ πειραξε το και σε περιφερειακα και εισαι κομπλε.Aν στουκαρεις με αυτα τα μινι μοτο ειναι σαν να εισαι πεζος.

Δημοσ.
Όχι δε χρειάζεται δίπλωμα αλλά δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί κανονικά στο δρόμο. Μόνο για πίστα είναι νομίζω.

αυτα τα "ξερα" δεν βγαζουν κανενα χαρτι, μονο αποδειξη αγορας παιρνεις και επιτρεπεται μονο σε πιστα η πανω στα βουνα. τωρα αμα σε ποιασει μπατσος και δεν εχεις διπλωμα συν οτι απαγορευται να κυκλοφορει το μηχανακι σε δρομους ετσι κ αλλιως μπορει να φας γερο προστιμο. αυτα ειναι να τα βαζεις στο τρειλορ του αμαξιου και να τα πηγαινεις στα βουνα. γινε 18, παρε αμαξακι, παρε και τρειλορ και μετα παρε και ενα 125 διχρονακι (ελεος ειναι αυτο...για RC ειναι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...