iLiaC Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 αυτον τον καιρο εχω φαει κολημα με τα mini moto και θελω να αγορασω ενα 49cc. ειμαι 16 και εχω ακουσει οτι δεν χρειαζεται διπλωμα...ισχυει αυτο?
EvilEyes Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Όχι δε χρειάζεται δίπλωμα αλλά δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί κανονικά στο δρόμο. Μόνο για πίστα είναι νομίζω.
iLiaC Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 το πολυ πολυ αμα με πιασει κανας μπατσος θα του πω οτι παω σε πιστα http://img.ecplaza.com/my/flamebikes/sitebuilder/images/42.jpg κατι σαν και αυτο...crossaki
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Σα κατι τετοια που τα βλεπεις και ερχονται και λες "πωωωω τι μηχαναρα ειν αυτη". Αλλα μολις περασουν απο διπλα σου λες "πωωω τι κομπρεσεράκι/μπρικι ηταν αυτο?" Μεγαλωστε λιγο ρε...
iLiaC Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μεγαλωστε λιγο ρε... 16 ειμαι και εχω καιρο για μηχαναρες.απλα πιστευω οτι ειναι μια καλη αρχη...
Mika Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 π@π@ρια αρχη ειναι αλλα αν σ αρεσει εσενα πασο
iLiaC Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 δλδ εσυ τι μου προτεινεις για τν ηλικια μου?
Tenshi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Piaggio Zip/Fly Peugeot V-click Η πάνε πάρε κανα ποδήλατο.
tolis_01 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 δλδ εσυ τι μου προτεινεις για τν ηλικια μου? Dota Πρέπει σώνει και καλά να πάρεις μηχανάκι; Το χρειάζεσαι;
nick#18 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 το καλυτερο που ειναι πραγματικα ΓΑΜΑΤΟ να τρεχεις με αυτο αλλα πρεπει να ξερεις και να το καβαλας μην ψαχνεσε και σε καμια κολωνα πανω...
iLiaC Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 χαχα...τι ποδηλατο και μ*λκς εγω τον απριλιο βγαζω διπλωμα μαγκες ))
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 χαχα...τι ποδηλατο και μ*λκς εγω τον απριλιο βγαζω διπλωμα μαγκες )) Κοιτα να βαλεις λιγο μυαλο μεχρι τοτε "μαγκα μου" γιατι δε το βλεπω σωο το κεφαλι σου για πολυ...
Septum Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 αφου βγαζεις διπλωμα παρε ενα κανονικο μηχανακι 50αρι.Απο street μεχρι cross βρισκεις.Kαντο ενα υπερκυβισμο 80~ πειραξε το και σε περιφερειακα και εισαι κομπλε.Aν στουκαρεις με αυτα τα μινι μοτο ειναι σαν να εισαι πεζος.
clockwork Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Όχι δε χρειάζεται δίπλωμα αλλά δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί κανονικά στο δρόμο. Μόνο για πίστα είναι νομίζω. αυτα τα "ξερα" δεν βγαζουν κανενα χαρτι, μονο αποδειξη αγορας παιρνεις και επιτρεπεται μονο σε πιστα η πανω στα βουνα. τωρα αμα σε ποιασει μπατσος και δεν εχεις διπλωμα συν οτι απαγορευται να κυκλοφορει το μηχανακι σε δρομους ετσι κ αλλιως μπορει να φας γερο προστιμο. αυτα ειναι να τα βαζεις στο τρειλορ του αμαξιου και να τα πηγαινεις στα βουνα. γινε 18, παρε αμαξακι, παρε και τρειλορ και μετα παρε και ενα 125 διχρονακι (ελεος ειναι αυτο...για RC ειναι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.