Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στο να ανοιξει ο υπολογιστης

LsPhotography

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ειχα να τον χρησημοποιήσω για περιπου ενα μηνα, και χθες προσπαθησα να τον ανοιξω και τιποτα.

Αυτον τον μηνα που δεν ηταν ανοιχτος ειχα κλεισει το διακοπτη του τροφοδοτικου οποτε δεν πιστευω να γινετε να καει το τροφοδοτικο..

Δοκιμασα να τον βαλω σε αλλη μπριζα και τον ανοιξα να δω αν ολα ειναι συνδεμενα σωστα και τιποτα..

Επειδη δεν θελω να χαλασω λευτα να αγοραζοντας ενα αλλο τροφοδοτικο, υπαρχει καποιος αλλος τροπος να τσεκαρω τι προκαλει αυτο το προβλημα;

Ευχαριστο!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Τα specs του ειναι :

Intel quad core @ 2.4Ghz

6GB ddr3 ram

3870 ati 1GB

Power : δεν θυμαμαι μαρκα, 800w

Επισης, του εχω bootarei με OS X

Ελπιζω να βοηθανε αυτα

P.S. Με το insomnia app δεν μπορω να επεξεργαστω το αρχικο κειμενο..

Δημοσ.

Νομίζω ο καλύτερος έλεγχος είναι να βραχυκυκλώσεις τα πιν τού power στη μητρική, για να δεις αν θα πάρει έτσι.

Δημοσ.

Ξεκινάμε από το ότι πρέπει να γνωρίζεις τι κάνεις και το τι μέτρα προστασίας απαιτούνται για να δουλέψεις στη μητρική. Βγάζεις τον υπολογιστή από την πρίζα και τον ανοίγεις. Διαβάζεις την παράγραφο 4 από το άρθρο μου εδώ: http://www.techhandbook.com/hardware/3045-How-troubleshoot-motherboard-issues-Part.html και κατόπιν ψάχνεις στο εγχειρίδιο της δικής σου μητρικής για τη θέση των αντίστοιχων pin.

Δημοσ.

Ευχαριστω!

Θα το δοκιμασω το μεσημερι.

---------- Προσθήκη στις 14:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:15 ----------

Το δoκιμασα και δεν εγινε τιποτα.

Το τροφοδοτικο θα φταιει γιατι δεν ανοιγει καν. Παραξενο, θα πρεπει να αγορασω καινουριο.

Ευχαριστώ και παλι ;)

Δημοσ.

Asus Rampage Extreme I

Για το τροφοδοτικο τωρα, δεν θυμαμαι ακριβως την μαρκα, αλλα το δοκιμασα σε ενα αλλο pc και δεν δουλευε και παραγγειλα ενα 800w Tagan.

Εχω καλη εμπηρεια με tagan απο παλια pc's , και πιστυεω οτι ηταν καλη επιλογη! :)

P.S. Ακριβηναν τα τροφοδοτικα ή μου φαινετε; Περισυ με 60€ αγορασα κατι καλο 800w και τωρα τα καλα κανουν 130++

Δημοσ.

Το σύστημά σου δε χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα καλό 400-500άρι.

Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτά.

Δημοσ.

Η καρτα μου (3870 X2) θελει 550w minimum και στο μελλον μπορει και να την αλλαξω και μαλλον θα κανω και overclock..

Και παντα δεν πρεπει να εχεις καμποσα watt's παραπανω?

Το ξερω πως ψιλό ειναι υπερβολη προς το παρον αλλα παντα θελω να εχω ενα δυνατο τροφοδοτικο για μελλοντικες αναβαθμήσεις :)

Δημοσ.

Στο άλλο post δεν αναφέρεις πως είναι x2 η 3870.

Ναι, αλλάζει το πράγμα, αλλά και πάλι τα 800W είναι overkill.

Με ένα καλό 600άρι δε θα έχεις πρόβλημα με το υπάρχον setup.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...