Προς το περιεχόμενο

1x200mm fan ή 2x120mm fans?

mihachris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

έχω το Coolermaster HAF 922 και σκέφτομαι να προσθέσω έναν ή δύο μικρότερους ανεμιστήρες στο πλάι. Εσείς τι θα προτείνατε έναν 200mm ή δύο 120mm για να πετύχω καλύτερο airflow; Θα ήθελα επίσης να μου προτείνετε και συγκεκριμένα κάποια fans (θα προτιμούσα με κόκκινο led για να ταιριάζει με τον μπροστά αλλά δεν είναι και απαραίτητη προϋπόθεση αν είναι να υποβαθμίσουμε την ποιότητα).

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερα να βαλεις ενα 20αρη γιατι για να πετυχεις καλυτερο airflow με 2 12αρηδες θα πρεπει να ειναι σε πολυ ψηλα rpm με συνεπεια να κανουν αρκετο θορυβο.Βεβαια αν δεν σε ενδιαφερει ο θορυβος αλλαζει το θεμα.20αρη αυτη τη στιγμη βρηκα μονο αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806736&u=COOLERMASTER-R4-LUS-07AB-GP-MEGAFLOW-200-BLUE-LED-SILENT-FAN τον ειχε κ με κοκκινο led ισως τον ξαναβαλουν κ απο τι βλεπεις γυριζει στα 700rpm οποτε μετα βιας θα ακουγεται.Τωρα αν θες 2 12αρηδες βαλε δυο τετοιους http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807953&u=SCYTHE-SY1225SL12H-SLIP-STREAM-120MM-CASE-FAN αλλα σιγουρα με πολυ περισσοτερο θορυβο

Ναι το pixmania είναι αξιόπιστο μαγαζί (και βρίσκεται στη Γαλλία).

Πάντως υπάρχουν και αθόρυβοι 12άρηδες όπως αυτός. Δεν ξέρω όμως με ποιο απ τα 2 setups θα χες καλύτερα αποτελέσματα.

Ναι το pixmania είναι αξιόπιστο μαγαζί (και βρίσκεται στη Γαλλία).

Πάντως υπάρχουν και αθόρυβοι 12άρηδες όπως αυτός. Δεν ξέρω όμως με ποιο απ τα 2 setups θα χες καλύτερα αποτελέσματα.

Βασικά ο CM Megaflow έχει 19dΒΑ αντίθετα με τους Nexus που θα έχει 18dBA ο καθένας.

Έτσι κι αλλιώς ο Megaflow καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια και δε θέλω να είναι πολλά rpm γιατί, μαζί με τους άλλους, θα έχω πολύ θόρυβο.

Οπότε θα παραγγείλω τον Megaflow.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις.

---------- Προσθήκη στις 18:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:32 ----------

Btw, έχουν κάποιο συγκεκριμένο point απ' όπου μπορώ να το παραλάβω για να μην πληρώσω και 5 ευρώ έξοδα αποστολής;

[...]Btw, έχουν κάποιο συγκεκριμένο point απ' όπου μπορώ να το παραλάβω για να μην πληρώσω και 5 ευρώ έξοδα αποστολής;
[...] το pixmania είναι αξιόπιστο μαγαζί (και βρίσκεται στη Γαλλία). [...]

ασδφγηξκφγδσφα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...