Προς το περιεχόμενο

Κλειδώνει η σύνδεση στα 200 kb/s (μάλλον)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για ολη τη βοηθεια.. ελπιζω να διορθωθουν τα προβληματα.. οχι τιποτα αλλο.. αλλα ζαλιζομουν με τα 100 mb/s..:P καλο απογευμα και παλι ευχαριστω!

Δημοσ.

Αστείο ποστ. συγνώμη αλλά γελάω με τον πόνο σας.

Μήπως λες μήπως μοιράζεστε την ταχύτητα με κάποιον η κάποιους γείτονες? λόγο ξεκλείδωτου router η δεν ξέρω εγώ και τι άλλο.

Δημοσ.

εγω ἐχω ενα siemens cl-141 και έχω το ιδιο προβλημα με τον φίλο.ενω στο speedtest μ εβγαλε 10.58mb download k 0.85 upload κατεβαζω απο τορρεντ κλπ μεγιστο 150 kb/s και απο το σάι τισ nvidia που δοκιμασα κατι drivers κατεβαιναν με μεγιστο 175 kb/s.επειδη δεν πολυξέρω τι παίζει με το "κλείδωμα" των μόντεμ μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει τι ακριβώς πρέπει να κάνω;δηλαδή άν είναι κλειδωμένο και πως το βλέπω και αν όντως είναι με ποιές ρυθμίσεις το ξεκλειδώνω.

Δημοσ.
εγω ἐχω ενα siemens cl-141 και έχω το ιδιο προβλημα με τον φίλο.ενω στο speedtest μ εβγαλε 10.58mb download k 0.85 upload κατεβαζω απο τορρεντ κλπ μεγιστο 150 kb/s και απο το σάι τισ nvidia που δοκιμασα κατι drivers κατεβαιναν με μεγιστο 175 kb/s.επειδη δεν πολυξέρω τι παίζει με το "κλείδωμα" των μόντεμ μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει τι ακριβώς πρέπει να κάνω;δηλαδή άν είναι κλειδωμένο και πως το βλέπω και αν όντως είναι με ποιές ρυθμίσεις το ξεκλειδώνω.

sl2 141 εχεις.δοκιμασε με καλωδιο ethernet να κατεβασεις και β.με get right η καποιο αλλο download manager.παντος στο τεστ για να σου βγαζει τοσο εισαι οκ.τωρα στο ρουτερ θα πας στην καρτελλα wireless και απο εκει κλειδωσε το η απενεργοποιηησε το.και οταν ειναι να μπεις απλα θα σου ζητησει κωδικο.

Δημοσ.

το τσέκαρα και όντως σωστά το μοντέλο είναι αυτό που έγραψες εσυ.Κοίτα με ethernet το εχω συνδεδεμένο έτσι κι αλλιώς και κλειδωμένο το ασύρματο.......:fear: τώρα αυτό το download manager τι ακριβώς είναι και τι κάνει;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...