bananasplit Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά καλησπέρα!για μια σελίδα που φτιάχνω με joomla θέλω στο header να έχω καμπύλες γραμμές και εκεί να έχω κουμπιά που θα οδηγούν στην επικοινωνία πχ ή στην αρχική σελίδα..αρχικά ψάχνω την αντιστοιχία των χρωμάτων σε γλώσσα μηχανής..πχ ξέρω οτι για να δηλώσω το μαύρο χρώμα πρέπει να γράψω " #000; " αλλά δεν ξέρω κάτι για τα άλλα χρώματα!ξέρει κανείς πώς να τα βρώ;;επίσης,by default,όλα τα κουμπιά είναι τετράγωνα..ξέρει κανείς πως μπορώ να τα κάνω κυκλικά;;πχ όπως σε αυτή την ιστοσελίδα,αλλά το home να είναι κυκλικό...και αν γίνεται να μπορώ να το βάλω λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω από το wiki!αν μπορείτε να βοηθήσετε,σας είμαι υπόχρεος!
bnvdarklord Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Για τα χρώματα κοίτα εδώ http://www.colorschemer.com/online.html
bananasplit Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 πολύ καλό φίλε!ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια!!καμμία ιδέα πως δηλώνονται τα σχήματα των κουμπιών;;εννοείται οτι έχω φτιάξει καινούριο πρότυπο από την αρχή!δεν προσπαθώ σε υπάρχον να το αλλάξω..απλά μου βγάζει σε μια ευθεία και τετράγωνα τα κουμπιά..μπορώ να το αλλάξω αυτό;και να μου τα βγάζει λίγο πιο πάνω το ένα από το άλλο και σε κυκλική μορφή;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.