Madlef86 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum! Ξέρετε γιατί το cryptload στα win7 δεν παίζει σωστά...; Σε άλλους δε, δεν παίζει καθόλου! Σε εμένα παίζει αλλά όσο το αφήνω ανοιχτώ όλο και τρώει ram μέχρι που την πάει και 99% και μαυρίζει η οθόνη του pc!! Ξέρετε τίποτα γι αυτό; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Madlef86 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά κι εγώ φίλε μου δεν το είχα προσέξει ποτέ... Ένας φίλος το πήρε πρέφα και μου το είπε. Από τότε το πρόσεξα και όντως ισχύει.. Σιγά σιγά ή πολυυυυυύ σίγα ανεβαίνει συνέχεια η ram. Αυτό γίνετε και σε άλλους 2 φίλους μου. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο net είδα ότι κι άλλοι χρήστες έχουν ή το ίδια ή άλλα προβλήματα...
accipio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό συνέβαινε για κάποια περίοδο και με το JDownloader που χρησιμοποιώ, μέχρι που το έφτιαξαν με νεώτερη έκδοση. Αν λοιπόν όντως είναι κάποιο bug του προγράμματος, είτε περιμένετε να διορθωθεί είτε χρησιμοποιείτε το JDownloader.
gfilippas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum!Ξέρετε γιατί το cryptload στα win7 δεν παίζει σωστά...; Σε άλλους δε, δεν παίζει καθόλου! Σε εμένα παίζει αλλά όσο το αφήνω ανοιχτώ όλο και τρώει ram μέχρι που την πάει και 99% και μαυρίζει η οθόνη του pc!! Ξέρετε τίποτα γι αυτό; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Όντως όσο περισσότερες ώρες τρέχει το cryptload, τόσο περισσότερους πόρους καταναλώνει. Αλλά όχι και 99%. Σίγουρα κάτι τρέχει.
xpapias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Και στα Vista το ίδιο γίνεται. Ο υπολογιστής σέρνεται. Κανένα memory leak μάλλον...
christofer Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Παίδες και γώ το ίδιο προβλημα αντιμετωπιζω. Μήπως υπάρχει καμμιά λυση έστω και προσωρινή. Ευχαριστώ.
jim_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Υπαρχει, και μαλιστα μονιμη. Να χρησιμοποιειτε εφαρμογες που ΔΕΝ κρεμονται απο αλλες εφαρμογες για να λειτουργησουν. Το cryptload κρεμεται απο το net framework και το jdownloader απο την java, εφαρμογες δηλαδη σκετα "αμονια".
gfilippas Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Στα vista τα πράγματα ήταν αρκετά χειρότερα. Στα 7 δεν βλέπω ιδιαίτερο πρόβλημα. Αυτή την στιγμή πχ που το έχω ενεργό από χθες το πρωί, είναι στα 65.960 ΚΒ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.