Προς το περιεχόμενο

CryptLoad και Ram....

Madlef86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum!

Ξέρετε γιατί το cryptload στα win7 δεν παίζει σωστά...;

Σε άλλους δε, δεν παίζει καθόλου! Σε εμένα παίζει αλλά όσο το αφήνω ανοιχτώ όλο και τρώει ram μέχρι που την πάει και 99% και μαυρίζει η οθόνη του pc!! Ξέρετε τίποτα γι αυτό;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Βασικά κι εγώ φίλε μου δεν το είχα προσέξει ποτέ... Ένας φίλος το πήρε πρέφα και μου το είπε. Από τότε το πρόσεξα και όντως ισχύει.. Σιγά σιγά ή πολυυυυυύ σίγα ανεβαίνει συνέχεια η ram. Αυτό γίνετε και σε άλλους 2 φίλους μου. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο net είδα ότι κι άλλοι χρήστες έχουν ή το ίδια ή άλλα προβλήματα...

Δημοσ.

Αυτό συνέβαινε για κάποια περίοδο και με το JDownloader που χρησιμοποιώ, μέχρι που το έφτιαξαν με νεώτερη έκδοση. Αν λοιπόν όντως είναι κάποιο bug του προγράμματος, είτε περιμένετε να διορθωθεί είτε χρησιμοποιείτε το JDownloader.

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum!

Ξέρετε γιατί το cryptload στα win7 δεν παίζει σωστά...;

Σε άλλους δε, δεν παίζει καθόλου! Σε εμένα παίζει αλλά όσο το αφήνω ανοιχτώ όλο και τρώει ram μέχρι που την πάει και 99% και μαυρίζει η οθόνη του pc!! Ξέρετε τίποτα γι αυτό;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Όντως όσο περισσότερες ώρες τρέχει το cryptload, τόσο περισσότερους πόρους καταναλώνει. Αλλά όχι και 99%. Σίγουρα κάτι τρέχει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες και γώ το ίδιο προβλημα αντιμετωπιζω. Μήπως υπάρχει καμμιά λυση έστω και προσωρινή. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Υπαρχει, και μαλιστα μονιμη. Να χρησιμοποιειτε εφαρμογες που ΔΕΝ κρεμονται απο αλλες εφαρμογες για να λειτουργησουν.

Το cryptload κρεμεται απο το net framework και το jdownloader απο την java, εφαρμογες δηλαδη σκετα "αμονια".

Δημοσ.

Στα vista τα πράγματα ήταν αρκετά χειρότερα.

Στα 7 δεν βλέπω ιδιαίτερο πρόβλημα. Αυτή την στιγμή πχ που το έχω ενεργό από χθες το πρωί, είναι στα 65.960 ΚΒ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...