Προς το περιεχόμενο

Ανακτηση φωτο απο Iphone

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχε ενα κινητο Iphone η κορη μου που το εδωσε και πηρα αλλο παλι Iphone.Μεσα στον δισκο εχει κατι αρχεια απο φωτογραφιες με ονομα T132.ithmb κλπ απο το παλιο κινητο.

Πως μπορει να τις δει σαν κανονικες φωτο .jpeg κλπ ???

Εχει mac . Ευχαριστω.

Δημοσ.
Ειχε ενα κινητο Iphone η κορη μου που το εδωσε και πηρα αλλο παλι Iphone.Μεσα στον δισκο εχει κατι αρχεια απο φωτογραφιες με ονομα T132.ithmb κλπ απο το παλιο κινητο.

Πως μπορει να τις δει σαν κανονικες φωτο .jpeg κλπ ???

Εχει mac . Ευχαριστω.

με το iPhoto ή το image capture δεν παίζει να τις κάνει export?

Δημοσ.
με το iPhoto ή το image capture δεν παίζει να τις κάνει export?

Μου λεει οτι δεν την αφηνει κανενα απο τα δυο. Τα αρχεια στην μορφη αυτη ειναι αποθηκευμενα στον δισκο και οχι στο κινητο. Γινεται μηπως να περαστουν απο το pc στο κινητο και μετα να δουλεψουν μεσα απο το κινητο ?

Δημοσ.

Δηλαδή οταν εκανε Sync με το iTunes που έβαζε και έβλεπε τις φωτογραφίες? Αν δεν είχε ενεργοποιήσει τον συνχρονισμό και των φωτογραφιών μέσα απο το iTunes δεν ξέρω αν έχουν αποθηκευτει οι φωτογραφίες.Αλλα αν έιναι στο iPhoto μπορεί να τις περάσει στο iPhone.

Δημοσ.

Ποσα Mb είναι αυτα τα αρχεια γιατι πολυ φοβαμαι οτι δεν είναι φωτογραφίες αλλα το cache των φωτογραφιών δηλαδη κατι σαν thumbnails για να βγαίνουν οι φωτογραφιές στο μενου του iPhone και να τις επιλέγεις.

Δημοσ.
Ποσα Mb είναι αυτα τα αρχεια γιατι πολυ φοβαμαι οτι δεν είναι φωτογραφίες αλλα το cache των φωτογραφιών δηλαδη κατι σαν thumbnails για να βγαίνουν οι φωτογραφιές στο μενου του iPhone και να τις επιλέγεις.

Νομιζω κατι τετοιο ειναι απο οτι μου λεει.Η καθε μια ειναι καπου στα 650ΚΒ.

Δημοσ.

Ναι, αυτά δεν είναι οι κανονικές φωτογραφίες, είναι τα thumbnails.

Μάλιστα, δεν είναι τα thumbnails από τις φωτογραφίες που τράβηξε με το κινητό αλλά από αυτές που έκανε Import από τον υπολογιστή μέσω του iTunes. Συνεπώς, εφόσον οι φωτογραφίες υπάρχουν στον υπολογιστή, τα thumbnails σου είναι άχρηστα.

Δημοσ.
Ναι, αυτά δεν είναι οι κανονικές φωτογραφίες, είναι τα thumbnails.

Μάλιστα, δεν είναι τα thumbnails από τις φωτογραφίες που τράβηξε με το κινητό αλλά από αυτές που έκανε Import από τον υπολογιστή μέσω του iTunes. Συνεπώς, εφόσον οι φωτογραφίες υπάρχουν στον υπολογιστή, τα thumbnails σου είναι άχρηστα.

Το προβλημα ειναι οτι χαθηκαν και οι φωτο.Απο τα thumbnails μπορουν να ανακτηθουν ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...