therock Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Εγω ρε παιδια εχω κατι σαν φετιχ στο οποιο δεν θελω να αποχωριζομαι τις συσκευασιες απο τα διαφορα ειδη που αγοραζω, και γεμιζω την αποθηκη μου με κουτες και συσκευασιες τον οσων εχω. Το παθαινετε και εσεις αυτο, ή προκειται για περιπτωση. Το μονο πρακτικο ειναι οτι αμα χρειαστει να πακεταρεις κατι για να το στειλεις για service/αλλαγη το βρισκεις (μετα απο πολυ ψαξιμο βεβαια λογω της σαβουρας που εχει συσσωρευτει).
nickarmy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 κάποια ναι ιδικά αν είναι καλέστητες (σε καταλαβαίνω)
andreapaog328 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ποτέ! μου την δίνει επίσης όταν σου δίνουν ένα δωρο, πας να το ανοίξεις και κάποιος άλλος που θέλει το χαρτί σου λέει να το ανοίξεις σιγά σιγά, να μην σκιστεί...
therock Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 ποτέ! μου την δίνει επίσης όταν σου δίνουν ένα δωρο, πας να το ανοίξεις και κάποιος άλλος που θέλει το χαρτί σου λέει να το ανοίξεις σιγά σιγά, να μην σκιστεί... Σουχουν ζητησει το περιτυλιγμα απο τα δωρα? Καλα ειπαμε οχι και ετσι, αλλα εγω απο κουτες και συσκευασιες αλλο τιποτα. Εδω ακομα δεν εχω πεταξει την κουτα απο την νεα τηλεοραση που πηρα, η οποια δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα απλο χαρτοκουτο. Δεν ειχε τιποτα φανταχτερο πανω.
CtrlFreak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ούτε εγώ τις κρατάω αλλά κουτιά από τηλεοράσεις και άλλες συσκευές που σε τυχόν μετακομίσεις-μεταφορές ίσως φανούν χρήσιμα όλοι πιστεύω τα κρατάνε.
HamerZ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Κουτιά προσωπικά κρατάω μέχρι να λήξει η εγγύηση της συσκευής, μιας και πολλές φορές το θέλουν στην συσκευασία του.
arxaggelos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Κουτιά από προϊόντα ναι, συσκευασίες δώρου και χαρτιά ποτέ (ΟΚ έχω κρατήσει ένα κουτί από χριστουγεννιάτικη συσκευασία δώρου άρωμα+αφρόλουτρο, αλλά είναι πολύ ωραίο κουτί και το χρησιμοποιώ για αποθήκευση κάποιων μικροαντικειμένων)
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Και εγω το κανω αυτο. Να ας πουμε οταν αγοραζω φετα σε πλαστικο κουτι, κραταω το κουτι και αφηνω την φετα μεσα. Αφου την φαω ολη ομως, το πεταω.
Lucifer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ το κάνω με τις μπύρες αυτό που λες βαλσαμωμένε.
tornado Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 οταν φυλας πραγματα χωρις χρησιμοτητα, αλλα για αλλους λγους, ειναι μια μορφη ψυχαναγκασμου. Οχι βεβαια δυσλειτουργικη, αλλα θα πρεπει να θεωρησει καποιος οτι απο καπου πηγαζει ολο αυτο. Σε εξτρεμ φασεις εχω ακουσει για τυπους που δεν πεταγανε τιποτα και στο τελος δεν χωραγανε τα απαραιτητα. Εκει υπαρχει σοβαρο προβλημα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ το κάνω με τις μπύρες αυτό που λες βαλσαμωμένε. Με τις μπυρες, οχι, δεν εχω τετοιο φετιχ. Το πεταω αμεσως το κουτι.
andreapaog328 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Σουχουν ζητησει το περιτυλιγμα απο τα δωρα? όχι αυτος που μου κάνει το δώρο έ...άλλος παραδίπλα ξερω γω...
therock Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 οταν φυλας πραγματα χωρις χρησιμοτητα, αλλα για αλλους λγους,ειναι μια μορφη ψυχαναγκασμου. Οχι βεβαια δυσλειτουργικη, αλλα θα πρεπει να θεωρησει καποιος οτι απο καπου πηγαζει ολο αυτο. Σε εξτρεμ φασεις εχω ακουσει για τυπους που δεν πεταγανε τιποτα και στο τελος δεν χωραγανε τα απαραιτητα. Εκει υπαρχει σοβαρο προβλημα. Αυτο βασικα ειναι το προβλημα μου. Οτι εχει γεμισει και το δωματιο μου και δεν ξερω που να τα βαλω! Απο την αλλη κιολας λες, αμα τα κουτια προοριζονται για πεταμα, γιατι καθονται και αφιερωνουν χρονο και τα κανουν τοσο καλισθητα? Ας πουμε κατι κουτια απο φωτογρικες η απο personal media player και πολλα αλλα διαφορα, εχουν ωραια σχεδια, ωραια υφη και ποιοτητα κουτιου. Ειναι λες και τα σχεδιαζουν με σκοπο να τα φυλας!
evabb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 ανοιγω τα δωρα μου ξεσκιζοντας παντα το περιτυλιγμα οποτε γτ να το κραταω; και να μην το εσκιζα παλι θα το πεταγα ---------- Προσθήκη στις 17:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:19 ---------- Αυτο βασικα ειναι το προβλημα μου. Οτι εχει γεμισει και το δωματιο μου και δεν ξερω που να τα βαλω! Απο την αλλη κιολας λες, αμα τα κουτια προοριζονται για πεταμα, γιατι καθονται και αφιερωνουν χρονο και τα κανουν τοσο καλισθητα? Ας πουμε κατι κουτια απο φωτογρικες η απο personal media player και πολλα αλλα διαφορα, εχουν ωραια σχεδια, ωραια υφη και ποιοτητα κουτιου. Ειναι λες και τα σχεδιαζουν με σκοπο να τα φυλας! για να σου κανουν εντυπωση εκεινη την ωρα τα κανουν ωραια οχι για να παρεις μαζι σου στον ταφο
therock Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Για ποια ωρα μιλας? Για την ωρα που τα παραλαμβανεις? Δηλαδη ασχολουνται τοσο εντονα στο να φτιαξουν μια ωραια εμφανιση μονο για να σου κανει μια εντυπωση λιγων δευτερολεπτων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.