dinosassault Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 σορρυ ρε παιδια γιατι θα σκασω...το toshiba που λετε με το σχεδον ομοιο του Α500-18Q εχουν τρελες διαφορες??? ωραια, το ενα εχει καλυτερο επεξεργαστη,λιγο καλυτερη καρτα γραφικων και blue-ray writer...ναι αλλα οι επεξεργαστες i3 κ η υπολοιπη σειρα ακουσα πως ανεβαζουν θερμοκρασιες...!!!αληθεια-ψεμματα και κατα ποσο δεν ξερω.. για πεστε οποιος ξερει γιατι μεσα στη βδομαδα θελω να αγορασω τον Α500-18Q και δεν ξερω τελικα ποιον να παρω..???!!!κατι ακομα που με χαλασε ειναι το χρωμα του..θα το προτιμουσα σε μαυρο! α κ το αλλο που μ εκανε τρομερη εντυπωση ειναι η τιμη τους που ειναι ιδια!!!με blue -ray κ με καλυτερο επεξεργαστη να κανουν το ιδιο????!!!! τι να πω δεν ξερω..οποιος μπορει ας μου πει.......
katkat Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εχθες που το εβγαλα απο την πριζα κρατησε κατι παραπανω απο 2,5 ωρες... Θερμοκρασια δεν μου εχει ανεβασει ουτε στο ελαχιστο ακομα, τουλαχιστον με τη μεχρι τωρα χρηση (internet, κανενα online game, downloads κλπ). Κι οταν λεω ουτε στο ελαχιστο εννοω πως τα παντα παραμενουν κρυα (ουτε καν χλιαρα) εκτος απο το σημειο που βγαινει ο αερας το οποιο ειναι απλα χλιαρο. Οσων αφορα το 18Q δεν ξερω γιατι εχει ιδια τιμη. Αυτο που ξερω ειναι πως το συγκεκριμενο μοντελο που πηρα κυκλοφορησε την πεμπτη και ενδεχομενως δεν εχουν ακομα αλλαξει τις τιμες στα παλαιοτερα μοντελα. Αλλα οπως και να εχει δεν καταλαβαινω γιατι να δωσεις τα ιδια λεφτα για φορητο με χειροτερα χαρακτηριστικα... Οσο για το χρωμα του... εγω προσωπικα το λατρευω και ηταν ενας βασικος λογος που κατεληξα σ' αυτο! Επειδη εχει και λευκα ledakia παντου...λαμπει στην λευκη εκδοση! Αυτο φυσικα ειναι υποκειμενικο θεμα.
Palp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Από θόρυβο πως είναι (σε idle και όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι ή κάνεις κάτι βαρύ);
katkat Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Σαν μωρο αναπνεει σε idle και σε internet surfing... για παιχνιδια μαλλον καποιος αλλος πρεπει να ενημερωσει καθως εγω δεν παιζω καθολου! Οταν θα δω ταινια ή θα ανοιξω ταυτοχρονα photoshop, corel κλπ θα επανελθω με λεπτομερειες
kompo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια ειμαι κι εγω αναμεσα στο Satellite A500-1GH Plus http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-A500-1GH-Plus-PSAR9E-01SE5054I.htm και στο Sony Vaio VPC-F11M1E/H http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-F11M1E-H-VPCF11M1E-H.htm αλλα θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με το blueray .Ποια ειναι η διαφορα του blueray σε αυτα τα δυο μοντελα? Τι παραπάνω κανει το toshiba σε σχεση με το sony? Εμενα με ενδιαφερει να μπορω να κατεβαζω ταινιες και να τις γραφω σε blueray disc.Ευχαριστω.
johnieXoX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια ειμαι κι εγω αναμεσα στο Satellite A500-1GH Plus http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-A500-1GH-Plus-PSAR9E-01SE5054I.htm και στο Sony Vaio VPC-F11M1E/H http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-F11M1E-H-VPCF11M1E-H.htm αλλα θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με το blueray .Ποια ειναι η διαφορα του blueray σε αυτα τα δυο μοντελα? Τι παραπάνω κανει το toshiba σε σχεση με το sony? Εμενα με ενδιαφερει να μπορω να κατεβαζω ταινιες και να τις γραφω σε blueray disc.Ευχαριστω. Αυτό το είδες? Sony Vaio VPC-EB1Z1E/B Έχει καλύτερη κάρτα γραφικών από όλα, επεξεργαστή ίδιο με τον Toshiba και οθόνη HD μάλλον ματ. Τέλος είναι πιο ελαφρύ και μάλλον και πιο όμορφο από το άλλο sony (F11). όσον αφορά το Blue-ray, το toshiba μπορεί να γράψει blue-ray ενώ τα sony απλά παίζουν blue-ray... πάντως με τα λεφτά που κοστίζει το δισκάκι blue-ray θεωρώ εντελώς ασύμφορο να καις δισκάκια blue-ray για ταινείες....
kompo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό το είδες? Sony Vaio VPC-EB1Z1E/B Έχει καλύτερη κάρτα γραφικών από όλα, επεξεργαστή ίδιο με τον Toshiba και οθόνη HD μάλλον ματ. Τέλος είναι πιο ελαφρύ και μάλλον και πιο όμορφο από το άλλο sony (F11). όσον αφορά το Blue-ray, το toshiba μπορεί να γράψει blue-ray ενώ τα sony απλά παίζουν blue-ray... πάντως με τα λεφτά που κοστίζει το δισκάκι blue-ray θεωρώ εντελώς ασύμφορο να καις δισκάκια blue-ray για ταινείες.... Σέυχαριστω για την αμεση απαντηση .Ειδα το μοντελο που ειπες αλλα δεν εχει blue ray και ειναι κατι που θελω οπωσδηποτε.
Dark0de Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια, ειμαι κ γω αναμεσα στο Vaio και το Toshiba υπαρχει όμως και το αντιστοιχο απο την Acer: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5740DG-436G64Mn-LX-PRF02-002.htm Το οποιο ειναι με καλήτερη κάρτα γραφικών, μεγαλύτερο σκληρό 6gigs ram και 3D οθόνη (μάλλον LED Backlit) κατι που μου κάνει εντήποση στην τιμή που το προσφέρουν. ομολογώ οτι ειναι αρκετα πιο ασχημο απο τα προαναφερθέντα μοντέλα. αλλα έχει μια αισθητή διαφορά τιμής για ενα αρκετά καλο πακέτο. τωρα δε ξέρω κατα πόσο καλή είναι η acer σε θέματα αξιοπιστιας, αν και για τα sony δεν έχω ακούσει κ τα καλήτερα λογια για την εγγυηση της
johnieXoX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Σέυχαριστω για την αμεση απαντηση .Ειδα το μοντελο που ειπες αλλα δεν εχει blue ray και ειναι κατι που θελω οπωσδηποτε. Sony Vaio VPC-EB1Z1E/B έχει blue-ray...
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Από μάρκες φορητών υπολογιστών ποια θα προτείνατε όσο αφορά στο θέμα αντοχή στο χρόνο χωρίς προβλήματα αν υποθέσουμε ότι ο κάθε φορητός υπολογιστής θα δουλεύει συνέχεια και γιατί προτείνετε την εταιρία που προτείνετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.