Προς το περιεχόμενο

συμβουλη για αγορα μεταχειρισμενου laptop

Morniac_33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγορασω ανα laptop HP με P4 στα 2.20 , μνημη 768 , καρτα γραφικών δεν ξερω αλλα φανταστήτε είναι 5ετιας laptop

Θα το χρησιμοποιώ για κανα Word , Εχcel

Η τιμη του στα 200 ευρώ

Αξίζει????

Δημοσ.

Για να δούμε:

Πενταετίας

σκληρό 3-10 gb

οθόνη 14 800*600

Μπαταρία πεθαμένη

Πάρε να κάνεις ένα test αλλά πάνω από 100 δε θα έδινα και για να "τρέχει" θα του έβαζα linux

Δημοσ.
θα ελεγα 80-100 γιατι το βλεπω να σερνετε σαν χελωνα στις συγχρονες εφαρμογες

ουτε για 50...

σοβαρα τωρα τι περιμενει αυτος που το πουλαει;

με 200 παιρνεις καινουργιο netbook με καλη μπαταρια οτι πρεπει για την δουλεια που το θελεις.

Δημοσ.

με τα χαρακτηριστικα που εχει δεν νομιζω να μπορεις να κανει πολλα(σχεδον τιποτα)γνωμη μου ειναι αν μπορεις βαλε κατι παραπανω και ψαξε για κατι ποιο συγχρονο,

Δημοσ.

Laptop με Pentium 4; Ξέρεις πόση θερμοκρασία ανεβάζει;

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πάρε κανένα Toshiba οικονομικό μοντέλο με 2 χρονάκια εγγύηση, μπαταρία τζετ και πάνω από όλα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!

Θα κλαις τα 200 ευράκια σου. Ούτε 50 που είπε ένας φίλος παραπάνω!

Δημοσ.

Μάλλον ο πωλητής δεν έχει συναίσθηση του τί πουλάει και πού έχουν φτάσει οι τιμές.

Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια αγγελίες στην Χ.Ε. "πωλείται κομπιούτερ γραφείου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ μαζί με οθόνη - εκτυπωτή, τιμή 500 ευρώ" και έπαιρνα για πλάκα να δώ τί είναι το "επαγγελματικό" γιατί ήμουν σχεδόν σίγουρος για την απάντηση και μου λέγανε "είναι ένας ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΞΙ(486) με επαγγελματικά προγράμματα. Τον είχα πάρει κοντά 600.000 δραχμές (το 1995 αλλά αυτό δεν έχει σημασία)".

Πάντως αν δώσει αυτό στα 200, νομίζω το δικό μου 2ετίας 17άρι που έλεγα να το δώσω κάνα 350άρι, μάλλον πρέπει να το σκεφτώ για 600-800. Κονομήσαμε πάλι :P

Δημοσ.

Αν και είμαι κατά των quest/multirama/turbox, από το να πάρει την μπακατέλα πενταετίας, χιλιες φορες καλύτερα να παρει αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...