fastarsolid Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας.Θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να κλειδωσω το routeraki μου γιατι εχω μια υποψια πως καποιος μου κλεβει. Το router μου ειναι το Siemens SL2-141.Το θεμα ειναι οτι μπαινω στο 192.168.1.1 και πηγαινω στο security αλλα εκει εχει πολλες επιλογες και δεν ξερω τι να επιλεξω. Ευχαριστω εκ των προτετων.
isay Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Γράφει ΚΑΙ για το siemens http://www.alphait.gr/wifirouters.shtml
fastarsolid Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Σε ευχαριστω πολυ.Το εκανα μεσα σε 5 λεπτα
Centurion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να βάλεις κωδικό wep2 ή wpa-psk αν το υποστηρίζει το router σου.Μπορείς να ρυθμίσεις και να φιλτράρεις τις mac adresses αλλά μάλλον είναι πιο πολύπλοκο.Βάζεις κωδικό με πεζά, κεφαλαία και αριθμούς και είσαι κομπλέ. edit: ουπς, με πρόλαβες...
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να βάλεις κωδικό wep2 ή wpa-psk αν το υποστηρίζει το router σου.Μπορείς να ρυθμίσεις και να φιλτράρεις τις mac adresses αλλά μάλλον είναι πιο πολύπλοκο.Βάζεις κωδικό με πεζά, κεφαλαία και αριθμούς και είσαι κομπλέ. edit: ουπς, με πρόλαβες... εννοεις wpa2 και οχι wep 2 διοτι wep2 δεν υπαρχει και το wep το απλο σπαει.το Κλειδωμα με mac address οπως και Hidden ssid μπορει να τα κανει σαν εξτρα protection dioti τα ξεπερναει καποιος ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.